Fordele og ulemper ved Rice Milk

Ris mælk er den tredje mest populære nondairy alternativ siden sojamælk og mandelmælk. Drikke ris mælk forsyner dig med mange vigtige næringsstoffer via klid og kim af hele denne kornet, men der er også nogle tilbageslag i forhold til andre alternativer mælk. Nedenfor er nogle fordele og fordele ved at drikke ris mælk.

1. Pro: Godt alternativ

Ris mælk er den mest allergivenlige af alle mejeriprodukter. Mennesker med laktoseintolerans eller kasein allergi kan ikke have mejeri, og dem med soja eller nødder allergi kan ikke drikke soja eller mandelmælk. Ris mælk indeholder en generøs levering af afbalanceret ernæring for dem, der ikke er i stand til at tolerere andre alternativer mælk.

2. Pro: Ingen mættet fedt eller kolesterol

Ris mælk har den mindste mængde af fedt i forhold til alle andre alternativer. Der er kun 1 gram fedt pr kop ris mælk og alle af fedtet er umættet. Rice mælk er også kolesterol fri, og derfor fungerer godt for mennesker med kosten restriktioner på fedt og kolesterol.

3. Con: Ikke egnet for diabetikere

Da ris er meget stivelsesholdige, så er ris mælk. En kop ris mælk indeholder 33 g kulhydrater, 3 til 4 gange mængden i mælk eller sojamælk. Hvis du har diabetes, kan ris mælk forårsage en pludselig sukker overbelastning. Derfor kan du være langt bedre stillet drikke ko, soja eller mandelmælk.

4. Con: Lav Proteiner

Komælk og sojamælk sammenlignelig proteinkoncentration - på omkring 7 til 8 gram per kop. Ris mælk er meget lavere med kun 2 gram i hver servering. På grund af dette, drikke rismælk kan ikke være så tilfredsstillende i smag i forhold til de to andre, og vil ikke fungere så godt for appetit kontrol.

5. Pro: god kilde til B-vitaminer

Brune ris er naturligt højt i alle B-vitaminer, som er afgørende for dit stofskifte, cirkulation og nerve funktion. Nogle af disse vitaminer kan gå tabt i løbet af ris mælk forarbejdning, men de fleste af disse næringsstoffer er lavet, hvis du køber de befæstede produkter.

6. Pro: Fremme Cardiovascular Health

Der er masser af hjerte sunde næringsstoffer i risklid, og disse næringsstoffer er også indeholdt i ris mælk. Den umættede fedt kommer fra ris klid olie, der kan sænke dit kolesterol i blodet. Niacin og vitamin B6 er også effektive til dette formål. Ris mælk er en glimrende kilde til magnesium, der hjælper med at kontrollere dit blodtryk. Jern og kobber øger din røde blodlegemer, hvilket giver dig bedre iltning og vitalitet.

7. Con: Lav i Calcium

Don € ™ t stole på hjemmelavet mælk ris for calcium. Der er kun 20 mg calcium per portion af naturlige ris mælk, omkring 1% af dit daglige calcium behov. Køb de befæstede dem fra butikken, hvis du ikke tager ekstra kalktilskud. Færdige ris mælk befæstet til at omfatte 25% til 30% calcium i hver servering.

8: Masser af antioxidanter

Ris mælk indeholder flere mangan og selen end andre alternativer. Disse er stærke antioxidanter, der hjælper med at beskytte dig mod alle former for infektioner og kræftformer. Drikke ris mælk kan også give dit immunforsvar et løft.