Fordele og ulemper ved Online Shopping

Fordele og ulemper ved Online Shopping

Online shopping er en af ​​de mest populære måder at gøre indkøb, men det er ikke noget, som alle er komfortable gør. Som med de fleste ting, der er positive og negative, der er forbundet med denne tilgang til shopping. Overvej fordele og ulemper grundigt, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvad der er bedst for dig.

Fire Fordele ved Online Shopping

1. Convenience

Der er ingen tvivl om, at shopping online kan være meget praktisk for travle mennesker. Du kan shoppe fra dit hjem eller kontor - eller andre steder, hvor du har adgang til en computer, tablet enhed eller smartphone og internetadgang. Du kan gennemse og foretage indkøb som helst tidspunkt af dagen eller om natten fra ethvert sted, der er bekvemt for dig i stedet for at tage tid ud af din dag eller aften til at gå til lokale butikker i person i løbet af deres timers drift.

Fordele og ulemper ved Online Shopping

2. Nem Sammenligning Shopping

Når du handler online, kan du sammenligne tilbud og priser på forskellige butikker med et enkelt klik på en knap i stedet for at komme i din bil og bruge din kostbare tid og hårdt tjente gas penge løber fra den ene butik til den anden for at se, hvad butikkerne bære hvad produktlinjer og hvor meget hver enkelt oplader.

Med hjælp fra shopping sammenligning websteder som NexTag.com, kan du gå til et centralt sted at indsnævre ned til de online-forhandlere, der vil kunne få den bedste aftale om de emner, du vil, uden selv at skulle køre nøgleordene via søgemaskiner til finde ud af hvor man skal lede.

3. Omfattende Product Mix Tilgængelighed

Når du handler online, kan du finde, at der er flere muligheder til rådighed for dig, end hvis du fokuserer dit produkt søgning kun på elementer til rådighed i din lokale områder. Det er fordi butikken købere nødt til at træffe beslutninger om, hvilke emner at bære i deres fysiske butikker, og disse beslutninger er påvirket af den lokale efterspørgsel på markedet, tidligere indkøb succes og fiaskoer og shelf- pladsbegrænsninger.

For eksempel, hvis du bor i et område, hvor sneen er sjældne, vil du ikke finde en lang række ski udstyr i din lokale butikker. Men hvis du planlægger en skiferie, kan du have et reelt behov for sådanne poster. Du vil helt sikkert finde en bedre udvælgelse online end i din hjemby. Det samme gælder, hvis du bor i et trafikmæssigt isoleret område, men ønsker at dekorere et værelse i dit hjem i en strand tema. Dine lokale butikker sandsynligvis ikke har et omfattende udvalg af Beachy indretning, men du er sikker på at finde et stort udvalg online.

4. Identificere unikke løsninger

Når du starter shopping for et produkt at løse et specifikt behov, er det muligt, at der er en løsning, du ikke engang ved, om eller som ikke er tilgængelig lokalt. Sommetider særlige køb tilbud og højt specialiserede emner er kun tilgængelige for online køb - også fra virksomheder, der opererer fysiske butikker. Walmart, for eksempel, har elementer, der kun er tilgængelige for køb via detail-gigant hjemmeside.

Det er også muligt, at der er en ideel løsning til din shopping behov, der netop er blevet introduceret på markedet. Det tager ofte nyskabelser et stykke tid at gøre det til hylderne i de traditionelle butikker - især i små til mellemstore markeder, men de har tendens til at blive tilgængelige online meget hurtigt. Uden at tilbringe lidt tid shopping online, vil du ikke have mulighed for at finde ud af om disse typer af muligheder.

Fire Ulemper ved Online Shopping

1. Tab Tactile Experience

Når du handler online, har du ikke mulighed for at røre og føle emner, du overvejer at købe. Med nogle produkter - som bøger og elektronisk udstyr - dette er ikke en vigtig overvejelse. Men med beklædningsgenstande, sengelinned, puder, møbler, tæpper og andre tekstiler baseret merchandise, kan det være svært at Gauger kvalitet uden praktisk kontakt. Fit er også et problem med nogen form for beklædning.

2. Shipping øger omkostningerne

Hvad ligner en lejlighedskøb måske ikke være sådan en god aftale, når forsendelse og håndtering afgifter er optalt, og lægges til det samlede. Sørg for, at man ser nærmere på, præcis hvor meget du sandsynligvis nødt til at betale for at få dine varer leveret til din dør - eller til den person, du køber det for - før du færdiggør dit køb beslutning.

Fordele og ulemper ved Online Shopping

3. Retur kan være dyrt

Det er vigtigt at være opmærksom på den tilbagesendelsespolitik for enhver e-handel forhandler, du overvejer at gøre forretninger med. De fleste steder betaler ikke returnere forsendelse, hvis du nødt til at sende noget tilbage, så det ofte koster flere penge end du har planlagt at bruge, hvis du har brug for at bytte en vare.

Tilbagevendende merchandise om tilbagebetaling kan også være dyrt. De fleste online forhandlere refunderer ikke forsendelsesomkostninger - ikke udgifter til returportoen eller den originale leveringsgebyr. Det kan betyde, at for relativt lav-dollar poster, kan det koste dig næsten lige så meget at returnere en vare, som det gør at bare holde merchandise.

4. Beskæftiger sig med en ukendt leverandør

Når du er shopping online, medmindre du køber fra en velkendt e-detailhandler som Amazon eller Zappos eller online arm af et stormagasin som Kohls eller JC Penney, du virkelig ikke ved, hvem du gør forretninger med. Alle kan åbne en online butik - især med produkter, der er nemme at få adgang til via en drop-shopping virksomhed - men ikke alle er ærlige og hæderlige.

Når du er shopping med en online butik, som du ikke ved noget om, kan det være svært at føle sig sikre på, at de stadig vil være der, hvis der opstår et problem med din ordre, og at føle, at de personlige oplysninger er du forpligtet til at dele når de foretager et køb, vil virkelig blive beskyttet. Online sikkerhedsproblemer kan helt sikkert være en vigtig overvejelse, når der vælges en e-detailhandler.

Er Shopping Online rigtige for dig?

I sidste ende er det op til dig at beslutte, om at handle online er i din bedste interesse. Det er sandsynligt, at der - for nogle typer af køb - shopping online er mere fornuftigt end at købe lokalt, men at det modsatte er tilfældet for andre.

Det faktum, at online shopping er bredt tilgængelige simpelthen betyder, at forbrugerne i dag har flere valgmuligheder til rådighed for dem, end i årtier tidligere. Overvej dine muligheder grundigt, så du kan være sikker på, at du gør klogt, informerede købsbeslutninger, der opfylder dine behov, og at du føler dig tryg med.