Ford Taurus Repair

Ford Taurus Repair


Hvis du ejer en Ford Taurus og du har nogle problemer med det, kan du være interesseret i at vide, at der er en masse ressourcer til rådighed, der vil hjælpe med dine Ford Taurus reparation behov. Disse ressourcer omfatter gratis manualer, ekspert fora, og selvfølgelig, informative hjemmesider.

Om Ford Taurus

Ford Taurus var en enestående Ford designe på, at det indførte en liste over nye tekniske innovationer til bilindustrien, da virksomheden indført det til markedet i 1986. Det tilbudt bil forbrugerne lidt mere stil end de firkantede sedans af tiden. Kroppen design, forhjulstræk kapacitet, og sportsundervogn tuning ført til mange variationer inden Fords lineup udnytte meget af den teknik, der gik i den oprindelige Taurus design.

Ford Taurus History

Mens det oprindelige design var for det meste en succes, der var et par problemer, der resulterede i væsentlige ændringer i år:

 • Fra 1986 gennem 1991 Taurus havde salget af lidt over 32.000. I 1992 forenden og bagenden stil modtaget et redesign.
 • I 1993 Taurus kom også med en valgfri fire-trins automatgear. Om det var den stil, eller det nye udstyr, denne næste generation af Taurus havde meget mere succes med salget nåede op over 52.000.
 • I 1996 Ford redesignet motoren med en smule mere magt - en 2,5 liters V-6 - og ingeniører tilføjet elektronisk styrede stød for bedre kontrol. Desværre, på trods af forsøg på at forbedre den tidligere generation, fra 1996 gennem 1999 Ford Taurus oplevede de værste salget af alle, på lidt over 21.000 solgte enheder. Japanske konkurrence spillede også en væsentlig rolle i tab af markedsandele.
 • Efter mange generationer, Ford ophørte Taurus i 2007. Men i 2010, Ford overraskede alle med en helt ny Taurus model igen viser sig at bilindustrien, at selv om en bilmodel fjernes fra produktionslinjen, det er aldrig rigtig gået til gode.

Ford Taurus Reparation Issues

Når du er nødt til at arbejde på vedligeholdelse og reparation problemer med Ford Taurus, er det vigtigt at forstå den historiske track record for hvert år af denne model. Hver generation af Ford Taurus havde forskellige kendte problemer, der dukkede op efter bilister ejede køretøjer i et par år. Nok den mest kendte problem Ford Taurus havde var med transmissionssystemet. Ironisk nok, Taurus oplevede færre problemer i de første år. , Mod slutningen af ​​1990'erne, begyndte dog kvalitetsproblemer at plage auto maker. Det værste år var i 2003, hvor Ford modtog et rekordstort antal klager vedrørende Taurus transmission. Hvis du nogensinde overveje at købe en brugt 2003 Taurus, sørg for at kontrollere, om transmissionen blev erstattet. Hvis ikke, kan du meget sandsynlige ansigt problemer med det ned af vejen.

Her er et par andre bemærkelsesværdige spørgsmål:

 • I 2001 Taurus meste erfarne suspension spørgsmål, men også havde problemer med transmissionen, klimaet kontrolsystem, og motoren.
 • Model 2003 hovedsagelig oplevede en stigning i indberettede problemer på grund af de betydelige transmission problemer, men der blev også rapporteret problemer med motoren, klimaanlæg, og det elektriske system.
 • I 2004 Ford gjort betydelige fremskridt i overvinde problemer fra det foregående år, og der var langt færre klager fra forbrugerne, at år over hele linjen. Der var stadig nogle rapporterede transmission problemer, men generelt var der betydeligt færre klager i 2004 end der var i det foregående år.
 • Klager i 2005 endnu en gang tilsat til rekordniveauer, igen med hensyn transmission problemer. Mens 2005 modeller havde motor, klimaanlæg og elektriske problemer, dette var det første år, interiør tilbehør emner steg til toppen af ​​listen over klager på grund af nogle problemer med speederen.

I 2010 Ford afslørede en ny model af Taurus, og det viste sig at være noget af en forbedring i stil, kvalitet og funktionalitet. I 2010 Ford Taurus indført en ny æra i amerikansk auto fremstilling, hvor kvalitet og pris kan konkurrere med det asiatiske bilproducenter.

Ford Taurus Repair Hjælp

Når du er fortrolig med de kendte problemer i modelår, du arbejder på, kan du komme til at arbejde reparere problemet. Når du har besluttet, at ingen af ​​disse problemer er årsag til specifikke problem, du arbejder på, så er det tid til at starte fejlfinding. Der er masser af ressourcer, der vil hjælpe dig med Ford Taurus reparation:

 • Haynes tilbyder reparation manualer til kostpris og giver Ford Taurus manualer for 1996 til 2005.
 • Reparation Pal er en stor ressource, hvor du kan stille spørgsmål og få svar om dit specifikke Taurus reparation spørgsmål.
 • Dele Geek er en anden god ressource for reparation manualer. Du skal bare indtaste fabrikat og år for den bil, du arbejder på.
 • Bildele Wholesale er et godt sted at gå, ikke kun for reparation manualer, men også for eventuelle Taurus bildele, som du måske ikke være i stand til at finde lokalt.
 • PDFoo er en god ressource for gratis PDF-versioner af reparation manualer, men det kan tage lidt af søgning for at finde det, du leder efter.

Ford Bil reparation

Selvom Ford har haft problemer med forskellige modeller gennem årene, Taurus stadig et af de mest kendte og respekterede køretøjer på markedet i dag. De fleste reparation teknikere nyder at arbejde på Fords på grund af den lethed, hvormed du kan finde dele og ensartethed i design blandt andre amerikanske auto maker designs.