Ford Focus Problemer

Ford Focus Problemer

Nogle ejere har rapporteret forskellige Ford Focus problemer. Mens nogle problemer forbundet med producentens tilbagekaldelser, andre er periodisk eller ejer-specifik og let repareres.

Mest almindelige Ford Focus problemer

Ifølge til min bil Stats, et websted, der samler forbrugernes bil klager huske information, og undersøgte problemer, var de mest almindelige Ford Focus problemer:

Ford Focus fleste fælles rapporterede problemer
Problem Area
A / C Varmeapparat og Ventilation
Bremser
Børns sikkerhed
Elektrisk
Motor
Udstyr
Brændstof og udstødning
Interior Systems
Lys og kommunikationssystemer
Diverse komponenter
Powertrain
Steering
Struktur
Suspension
Visual Systems

Klager, minder, og undersøgte problemer

Først et ord med hensyn til klager, minder, og undersøgte Ford Focus problemer.

  • Klager - Klager indsendes normalt fra Ford Focus ejere til autoriserede Ford reparation centre. Den måde Ford holder styr på disse klager er gennem deres forbrugerundersøgelse system. For eksempel, hvis en Ford Focus er under reparation, forhandleraftalen computersystem, der forbinder til Ford Motor Company sender automatisk ejeren på filen en undersøgelse. Undersøgelsen er, hvor kunderne registrere deres klager. Ikke alle klager få en undersøgelse af Ford, især hvis reparation center var i stand til at reparere problemområde.
  • Minder - minder er udstedt af Ford Motor Company og er bestemt af ingeniører, der gentagne gange ser lignende komponenter repareret gang efter gang. Desuden, hvis Ford ingeniører finder et problem med en komponent, vil de udsende en tilbagekaldelse. Hjemkaldelse sendes til ejeren på fil- og tilbagekaldelse reparationer er gratis.
  • Undersøgte Problemer - Fra tid til anden kan en kunde få deres køretøj på værkstedet for det samme problem igen og igen. Når dette sker, og ingen beslutning eller fix kan findes ved den certificerede tekniker, vil reparation center kommunikere med Ford tekniske rådgivere at hjælpe med at reparere bilen til kundens tilfredshed. Disse anses undersøgte problemer. Nogle af disse undersøgte problemer bliver tilbagekaldelser og andre er stablet op på mislykkede komponenter.

Ford Focus Områder i bekymring for år

Min bil Stats tilbudt disse problemområder efter model år. Inkluderet i dette skema er klager og minder udstedte.

Ford Focus Klager og minder
Model Årgang Klager Minder Udstedt
2008 17 2
2007 78 2
2006 58 2
2005 105 4
2004 257 5
2003 654 6
2002 737 7
2001 1504 13
2000 3446 17

Mængden af ​​klager og tilbagekaldelser udstedte falder med hver ny model år. Alle biler, herunder Ford Focus vil have klage områder og komponenter, der skal revideres ved indføring til offentligheden. Bilejerne skal være klar over, at fordi Ford Focus har haft mange klager fra forbrugerne, betyder det ikke, indsatsen blev ignoreret af reparation faciliteter eller bilproducent. Bare med andre produkter, der er masseproduceret, ofte produktet kræver nogle tweaking.

Minder for Ford Focus

Der er et par måder, du kan tjekke, om din Ford Focus har en tilbagekaldelse. Først, kan du besøge din lokale Ford forhandler for at sikre, at Ford har din korrekte mail eller e-mail-adresse. Ford udnytter både e-mails og snail mail til at anmelde Ford Focus ejere af tilbagekaldelser.

En anden måde du kan afgøre, om dit køretøj har en åben minde om, at der ikke er blevet repareret, er at besøge My Car statistik og søg tilbagekaldelser udstedt for din model år. Min bil Stats vil fortælle dig, hvad de tilbagekaldelser, men de ikke fortælle dig, om din nøjagtige køretøj er påvirket. Men hvis en tilbagekaldelse er for et lyssystem, og du har et lys problem på din Ford Focus, er det bedst at have en Ford autoriseret værksted tjekke det ud.

Endelig kan du besøge Ford Owner hjemmeside. Her har du to muligheder. Først, kan du oprette et brugernavn og en adgangskode for at sikre, at du får besked om alle tilbagekaldelser, som anbefales. For det andet, får den sytten-cifrede køretøjets identifikationsnummer eller VIN fra din Ford Focus og indtast den i den medfølgende rum og ramte Find Mit køretøj. Hvis du har en tilbagekaldelse, vil Ford Owner hjemmeside lade dig vide.

Med otteoghalvtreds tilbagekaldelser i Ford Focus udstedt af Ford Motor Company fra model år 2000-2008, er det vigtigt at finde ud af, om dit køretøj er berørt, og har brug for reparation. Husk, at alle Ford Focus spørgsmål ikke tilbagekaldelser, er heller ikke alle klager undersøgt af Ford. Husk, at nutidens biler er fulde af edb komponenter og komplekse dele. Ford bestræber sig på at forbedre deres systemer med hver model år ved at udstede tilbagekaldelser og stole på deres autoriserede teknikere og teknisk service rådgivere>.