Forbes 'højest betalte modeller i 2012

Forbes Magazine er kendt for sin kærlighed til at gøre lister. Denne gang, den prestigefyldte publikation præsenteres for vores opmærksomhed ti mest højtlønnede modeller, hvoraf de fleste tilhører de "guddommelige væsener" af Victorias Secret. I år har pigerne været arbejdet hårdt og tjente i alt mere end 100 millioner dollars. Bravo!

1. Gisele Bündchen

Forbes 'højest betalte modeller i 2012

Det første sted (ikke overraskende!) Blev atter taget af en brasiliansk diva, Gisele Bündchen, der tilføjede millioner den imponerende $ 45 til hendes formue sidste år. Topmodellen arbejder med mange kendte mærker, herunder Versace, Esprit, og Pantene. Hun optrådte flere gange på forsiderne af Vogue, Harpers Bazaar, samt Marie Claire. Tireless Giselle også designer og udvikler sine egne kollektioner. For nylig introducerede hun forår-sommer kollektion af tøj og blev ansigt David Yurma smykker.

2. Kate Moss

Forbes 'højest betalte modeller i 2012

Den "sølv" blev taget denne gang af den legendariske "britiske hun-ulv" Kate Moss, som stadig en af de ikoniske modeller i verden. Hun har kontrakter med Longchamp, Mango, Rimmel, og Vogue Eyewear. I år har Moss tjent et "beskedent" beløb på 9,2 millioner dollars - sammenlignet med Bündchen.

3. Natalia Vodianova

Forbes 'højest betalte modeller i 2012

Natalia Vodianova er på tredjepladsen. Modellen, "hvis navn kan være mindre velkendte" til amerikanske læsere, ifølge Forbes, alligevel tjente 8,6 mio dollars. Parfume kontrakter med Guerlain og Calvin Klein Euphoria, og samarbejdet med lingeri mærke Etam hjalp hende med at komme ind i top ti af de mest succesfulde modeller.

4. Adriana Lima

Forbes 'højest betalte modeller i 2012

Det ærede fjerdeplads tilhører Adriana Lima. Supermodellen tjente 7,3 millioner dollars i det forløbne år. Selv om de fleste af indtjeningen kommer fra samarbejdet med Victorias Secret mærke (Adriana har været "Angel" fra 2000), arbejder hun også med andre mærker som Donna Karan og Mavi Jeans. Lima er at have en velfortjent ferie nu - den 30-årige model forventer en anden baby.

5. Doutzen Kroes

Forbes 'højest betalte modeller i 2012

Den femte sted tilhører en anden Victorias Secret "guddommelig skabning" - Doutzen Kroes, der har udvidet sin bankkonto med 6,9 millioner dollars. Hun arbejder også med L'Oreal og Tiffany & Co. Den unge mor er for nylig blevet hædret med en voks figur af model på Madame Tussauds Museum.

6. Alessandra Ambrosio

Forbes 'højest betalte modeller i 2012

Det sjetteplads gives til Alessandra Ambrosio (med 6,6 millioner dollars). Hendes CV omfatter kontrakter med Victorias Secret Pink Line, den brasilianske Colcci mærke og smykker mærke Vivari. Supermodellen har netop for nylig blevet mor igen. Tillykke!

7. Miranda Kerr

Forbes 'højest betalte modeller i 2012

Den syvende linje er for Miranda Kerr, der tjente 6,6 millioner dollars. Modellen viste sig at være i de højeste lag af modebranchen ved at underskrive en kontrakt i 2008 med Victorias Secret. Hun er stadig en af ​​de mest populære "engle" indtil i dag.

8. Lara Stone

Forbes 'højest betalte modeller i 2012

Den nederlandske model Lara Stone har besat den ottende plads ($ 3800000). Hun blev bemærket af de "spejdere" af model forretning, da hun var kun 12, og derefter Stone underskrevet en kontrakt med Elite Model Look i en alder af 15. I dag, Lara har kontrakter med Versace, Calvin Klein, Donna Karan, Prada og Mercedes Benz.

9. Carolyn Murphy

Forbes 'højest betalte modeller i 2012

Det niendeplads forbliver hos Carolyn Murphy (3500 tusind dollars). Modellen har været ansigt Estee Lauder siden 2001, og hun samarbejder også med Ann Taylor Loft og Tom Ford.

10. Candice Swanepoel

Forbes 'højest betalte modeller i 2012

Forbes liste slutter med den yngste model - Candice Swanepoel (3,1 millioner dollars). Samarbejde med Victorias Secret har hjulpet hende vinde anerkendelse i den globale modeindustri.

Hvor Er Heidi Klum?

Må ikke blive overrasket over ikke at have fundet den sidste års "sølv" vinder Heidi Klum på listen. Selvom 39-årige supermodel tjente omkring 20 millioner dollars i det forløbne år, Heidi, i udtalelsen fra publikationen, har endelig forladt listen over "simple" modeller og er blevet et kendt medie person, ligesom Tyra Banks. Hun har sit eget shows på tv, såsom Project Runway og Tysklands Next Top Model og er engageret i sine egne designprojekter.