Forberedelse til ægteskab

Forberedelse til ægteskab


Ægteskab forberedelse, også kendt som førægteskabelig rådgivning, giver en måde for par at forberede sig til deres nye liv sammen.

Typer af Ægteskab Forberedelse

En af de mest almindelige steder for ægteskab prep klasser gennem kirken eller religiøs institution, hvor du vil blive giftes. Medborgerhuse og private virksomheder kan også tilbyde klasser for engageret par. Du kan finde seminarer, workshops og retreats for par planlægger ægteskab. Bøger og projektmapper, såsom Norman Wrights før du siger "I Do:» En ægteskab forberedelse guide for par og den Kom Klar til Ægteskab Workbook af Jerry Hardin og Diane Sloan, kan være værdifulde værktøjer til at forberede ægteskab så godt.

Hvorfor Forbered

Kom gift er en stor forpligtelse og normalt tager en masse justering. At være forberedt mentalt, følelsesmæssigt og åndeligt til dit nye liv sammen kan bidrage til at danne et solidt grundlag for din forestående ægteskab. Kommunikation og konfliktløsning er også emner, der indgår i de fleste ægteskab prep-programmer.

  • Mens der er ingen erstatning for processen med virkelig at komme til at kende din ægtefælle, førægteskabelig rådgivning og andre ægteskab forberedelse normalt bringer store liv problemer, du og forlovede måske ikke har drøftet. Ved at tale om langsigtede mål, økonomi, familie og andre emner, kan du finde ud af ting om din brud eller brudgom-til-være, at du ikke vidste før.
  • Derudover diskuterer disse spørgsmål gør det også muligt for et par at vurdere deres kompatibilitet. Kendskab de områder, hvor du har forskellige synspunkter kan forhindre fremtidige konflikter. Et par kan begynde at tænke på måder at kompromitere eller løse områder, hvor de ikke er kompatible, før at blive gift. At finde måder at arbejde rundt modsatrettede synspunkter kan bidrage til at styrke forholdet.

Typiske spørgsmål

Følgende er emner, der typisk udforsket i førægteskabelig coinseling eller andre ægteskab forberedelse programmer:

Spiritualitet

Hvis et par har forskellige religiøse overbevisninger, er det vigtigt at fastslå, hvordan dette vil fungere i deres ægteskab. Selv om et par tilhører samme religion, kan de have forskellige overbevisninger i visse områder. Kan hver acceptere, at den anden har forskellige trosretninger? Hvis parret har planer om at få børn, vil de blive hævet med begge overbevisninger?

Følelsesmæssig Readiness

Det er normalt at have en vis frygt, tvivl eller usikkerhed om en forestående ægteskab. Førægteskabelig rådgivning kan hjælpe dæmpe disse følelser og forsikre du er begge klar til den følelsesmæssige engagement ægteskab. Det er vigtigt at være ærlig over for dig selv om din følelsesmæssige parathed.

Synspunkter om børn

Det er selvfølgelig vigtigt at finde ud af din snart-til-være partners synspunkter om at få børn. Timing er et beslægtet spørgsmål - nogle mennesker ønsker at få børn med det samme, nogle ønsker at vente, indtil de er gift i et par år. Hvis du både er enige om, at du ønsker at rejse en familie, kan du ønsker at diskutere synspunkter om forældreskab og disciplin.

Langvarig mål

At tale om dine planer for fremtiden, dine ambitioner og dine langsigtede mål kan være en sjov og gavnlig del af ægteskab forberedelse. Du får et forspring på at støtte og opmuntre hinanden til dine personlige mål samt diskutere fælles mål for fremtiden.

Finances

Penge er en af ​​de hyppigste årsager til konflikter i ægteskabet. At beslutte, hvordan du vil håndtere finanser er et godt emne at nærme før dit ægteskab. Vil du have separat eller fælles bankkonti? Vil én person betale alle regninger, eller vil du håndtere dem sammen? Hvad med større indkøb eller investeringer? Nogle par etablere visse finansielle »regler," såsom at diskutere ikke-husstand eller bill udgifter over halvtreds dollars med den anden ægtefælle før købet.

Family History

Selvom mange par kommer til at kende hinandens familier lange inden forslaget kan nogle spørgsmål, der ikke er dukket. At vide om slægtshistorie på sygdom, psykisk sygdom eller misbrug, selv om smertefulde, er vigtigt at diskutere både styrken af ​​dit forhold samt i at gøre andre beslutninger, såsom at få børn.

Holdninger og personlighedstyper

Kendskab til din egen og din forestående ægtefælles temperament og personlighed type kan være meget værdifuldt i forhold til den daglige interaktion og konfliktløsning. En energisk, overspændte person, for eksempel, kan have en kort temperament. Hvis du er opmærksom på hinandens naturlige temperamenter vil du være bedre forberedt til at håndtere problemer i dit ægteskab.

Begyndende rejsen

Mens der er ingen idiotsikker måde at planlægge for alle de op-og nedture, du vil møde som et par, kan ægteskab forberedelse sikkert give dig en fordel i at etablere en sund og glad union. Planlægning og forberedelse til dig ægteskab er kun begyndelsen af ​​rejsen til at få at vide, din ægtefælle - du vil både vokse og ændre undervejs.