Forbedre din golf Fleksibilitet med 4 Øvelser

Hvis du er stiv på golfbanen, er der en god chance for du lider af en reel mangel på golf fleksibilitet. Selvom golf ofte ses som en sport, der kræver meget lidt fysisk aktivitet, der er en masse, der går ind golf når det kommer til udførelsen af ​​det menneskelige legeme. Konkret kroppen skal være fleksibel for at bevare en god kropsholdning i løbet af en golf swing. Hver eneste muskel skal arbejde ordentligt og arbejde sammen for at få den perfekte golf swing. Fra hænder og håndled, der hjælper greb golfklubben, til hofterne, der hjælper skabe accelerationen af ​​golfklubben, for fødderne, der hjælper swing gennem golfbold, golf fleksibilitet er en af ​​de mest undervurderede aspekter af spillet golf .

Hvis du finder dig selv kæmper på golfbanen, er det sikkert fordi du kæmper med golf fleksibilitet. Her er 4 enkle golf øvelser, som du kan gøre for at forbedre din golf fleksibilitet:

1. Side Stretch

Stand up straight. Tag en af ​​dine hænder og nå op og derefter over. Sørg for at forblive, og kun nå til den side, ikke fremad. Dette skulle hjælpe dig strække ud alt fra dine skrå muskler til din skulder muskler og give dig en bedre rækkevidde, når du svinger dit golfklub.

2. Quadriceps Stretch

Stå foran en stol og placere en af ​​dine fødder op på det. Klem balde muskler på samme ben. Ved at gøre dette, bør du føle dine quadriceps strække. Du også rotere stammen af ​​din krop til at simulere din golf swing at få en endnu bedre stræk.

3. Triceps Stretch

Dine håndled og skuldre skal være løs, når du rammer en golfbold. Derfor bør du prøve denne øvelse. Hægte hænderne sammen og nå bag hovedet. Gradvist nå hænderne ned ad ryggen, indtil du føler dine håndled, skuldre og triceps stretch.

4. Tilbage Stretch

Stå bag en stol. Sørg for, at begge dine fødder er fra hinanden og holde på stolen. Nu bøjer lidt fremad, indtil du føler musklerne i ryggen stretch. Dette er fantastisk til at løsne ryggen.

Selvfølgelig er der nogle andre øvelser, du kan gøre for at forbedre vifte af bevægelse i dine arme, skuldre, håndled, ryg og ben. Men disse er meget enkle tips straks at forbedre din golf fleksibilitet.

Fordelene ved Golf Fleksibilitet

Uden for bare det bedre på golfbanen, golf fleksibilitet har nogle reelle fordele for det. For én, kan du forbedre muskel elasticitet og blodcirkulationen i hele kroppen ved at have en god golf fleksibilitet. Du kan også forhindre skader på arme, skuldre, håndled, hofter, ryg og ben ved at have en god golf fleksibilitet. Følg ovenstående trin, og du vil være godt på vej.