Forår 2013 Fashion Guide

En ny mode sæsonen starter præcis efter jul haste med udgivelsen af ​​februar spørgsmål af glittede magasiner. En af disse magasiner, British Elle, har valgt Anja Rubik at føre os ind i den nye mode sæson. En imponerende photo shoot er offentliggjort på en halv snes sider i den seneste udgave. Den blåøjede polsk pige leverer ABC forårets mode for læserne, der viser de ikoniske elementer af sæsonen, personligt udvalgt af deres forfattere, der anses for at være store kunstnere af moderne mode.

Forår 2013 Fashion Guide

Det er det element af beklædning i stedet for tendens, redaktionen acceptere som fyrtårn af mode. Det betyder, at vi vil se på foråret mode ikke ved den vinkel af "raffineret kvindelighed af 1950'erne, en strimmel og strålende farvet hud", men set ud fra "en bustier med en frodig nederdel reinkarnere opfindelsen af ​​Christian Dior i Raf Simons 'beklædningsgenstand, en stribet pullover af Tom Ford, udført i kontrastfarve kombination af sorte og røde farver, og den klassiske Burberry trenchcoat, lavet af læder med en metallisk azurblå glans. "Og dette er kun begyndelsen!

Siderne i spørgsmålet genopfriske i vores hukommelse alt vi så på catwalken i september: boheme chic af Eddie Slimane, der bragte de bredskyggede hatte, bluser med blonder manchetter og mænds smoking fra Yves Saint Laurent arkiver; en erotisk drama, komponeret af Sarah Burton i honeycomb mosaik; det 21. århundrede billede af en Geisha skabt af Miuccia Prada og andre elementer fra forår-sommer 2013 garderobe. Velkommen til den nye sæson!