Forældremyndighed og visitation Advokater

Forældremyndighed og visitation Advokater

Forældremyndighed og visitation advokater kan hjælpe skilt eller aldrig-ægtepar i spørgsmål vedrørende, hvordan de vil håndtere omsorgen for deres børn. Disse familieret advokater kan hjælpe med at udvikle en forældre plan, samt give ekspertrådgivning, når en forælder ikke ære forældremyndighed og visitation orden.

Forældremyndighed og visitation Advokater: Forhandling en Parenting Plan

Par, der forsøger at finde ud af en forældre plan kan ønske at hverve eksperthjælp fra deres advokater til at udarbejde detaljerne. Fordelen ved at have en advokat overtage denne funktion er, at han kan fokusere på forhandlingerne uden følelsesmæssigt engagement, at parret selv skulle situationen.

Det første trin i processen er, at advokat til at skitsere de forskellige muligheder for forældremyndighed til hendes klient. I nogle tilfælde, forældrene har fælles forældremyndighed over deres børn, mens den ene forælder har alene fysisk forældremyndighed. Med dette arrangement begge forældre træffe beslutninger om spørgsmål vedrørende deres børn sammen, og en af ​​dem bor med børnene det meste af tiden.

Kan forhandles Andre ordninger for forældremyndighed, afhængigt af behov og præferencer forældrene. Når forældremyndighed kan ikke enige om at mellem forældrene, vil sagen blive afgjort af retten. I den situation vil forældremyndighed og visitation advokater vises på vegne af deres kunder under retsmødet.

Hver side vil have lov til at fremsætte bemærkninger til retten om forældremyndighed og visitation arrangement. Dommeren vil træffe en beslutning baseret på hvad der er i den bedste interesse for barnet.

Hvad Domstolens kendelse bør omfatte

En retskendelse for frihedsberøvelse og visitation skal være meget specifik. Hvis det er muligt, forsøge at undgå sprog som "rimelig visitation til den ikke-frihedsberøvende forælder." Da sproget er vag, vil det være næsten umuligt at håndhæve i retten. Hvad forældremyndighedens indehaver finder rimeligt, kan ikke være den samme som, hvordan ikke-frihedsberøvende forælder ville definere dette begreb.

Advokaterne skal sørge for, at forældremyndighed og visitation orden omhandler følgende:

  • Præcis tidsplan for visitation, herunder præcis pick-up og drop-off tider
  • Hvor barnet vil bruge ferie, herunder sommerferie, med specificeret pick-up og drop-off tider
  • Typer af kontakt den ikke-frihedsberøvende forælder vil have i mellem besøg; e-mails og telefonopkald vil blive medtaget
  • Adgang til skole optegnelser og lægejournaler for barnet
  • Hvorvidt den ikke-frihedsberøvende forælder vil deltage i barnets fritidsaktiviteter eller skoleaktiviteter, og mængden af ​​meddelelsen om forældremyndigheden skal fremlægge til arrangementet

Håndhævelse Domstolens kendelse

En advokat kan også yde bistand i tilfælde, hvor den ikke-frihedsberøvende forælder har problemer få adgang til de børn som bestilt. I en situation, hvor spørgsmålet er relativt mindre, såsom planlægning spørgsmål, kan det ikke betale sig at starte processen til at tage forældremyndigheden i retten. En bedre løsning kan være at omlægge besøget så hurtigt som muligt.

Før du kontakter en advokat om at håndhæve en forældremyndighed og visitation orden, er det en god ide at føre optegnelser over tidspunkter, hvor der var spørgsmål om at kunne se børnene. Nedskrivning begivenheder i detaljer på en kalender kan understøtte din påstand. Hvis krænkelser er alvorlige nok, kan retten pålægge en ændring i børnenes boform, som er en anden situation, hvor forældremyndighed og visitation advokater kan yde professionel hjælp.