Forældremøder konferencer

Forældremøder konferencer

Forældremøder konferencer er et vigtigt skridt i opbygningen af ​​bro mellem hjem og skole for at sikre den højeste kvalitet af undervisning for børn. Konferencer ofte forekommer to gange i løbet af skoleåret, med regelmæssige mellemrum. Forældre til tider føle sig utilpas om konferencen tid og dermed gøre det muligt for læreren at helt styre mødet. En forælder bør se konferencer som en tid for både lærer og forældre at dele oplysninger om barnet. Når både lærer og forældre kommer til konferencen forberedt, en positiv, nyttig erfaring er mere tilbøjelige til at forekomme. Da konferencer er normalt korte, at forstå formålet med konferencen og forberede det er af afgørende betydning.

Formål med konferencer

Formålet med forældremøder konferencer er at diskutere det faglige, adfærdsmæssige og sociale trivsel af barnet, og vellykket konferencer mellem forældre og lærere er en måde for forældre at hjælpe deres børn i skolen. Formålet med den første konference, der finder sted i begyndelsen af ​​skoleåret, bør være at diskutere lærerens indledende indtryk af barnet, at sætte mål sammen for året, og for at gøre det muligt for forældre at dele viden om deres barn med læreren. Formålet med den anden konference bør være at evaluere den studerendes fremskridt gennem året, undersøge, hvor godt de tidligere mål var opfyldt, og for at drøfte sommer behov og eventuelt placering for det følgende år. Ofte er forældrene får deres barns portefølje af arbejde indsamlet i løbet af året på den afsluttende konference.

Forberedelse til forældremøder konferencer

For Lærere

 1. Har en slagplan for hvert barn gå i konferencen. Skriv ned ting, du ønsker at drøfte med det enkelte barns forældre, så du ikke glemmer noget.
 2. Undgå at sammenligne et barn til en anden i klassen. Fokus for hver konference skal være på det enkelte barn og sin egen udvikling og adfærd.
 3. Lad børnene forberede billeder eller digte til at fremvise deres talenter og give forældrene at have en særlig token til at tage hjem fra konferencen.
 4. Tal med andre lærere, der arbejder med børnene før konferencerne. Dette vil hjælpe dig give en nøjagtig beretning til forældrene vedrørende deres barn og hans skole fremskridt, arbejde og adfærd.
 5. Planlæg tid nok til grundigt at diskutere hvert barn med sine forældre. Dette vil sikre, at alle nødvendige punkter og spørgsmål drøftes, og ingen føler forhastet eller som om de forlader ting ud.
 6. Har læreren hjælpere i klasseværelset til at holde børnene travlt, hvis forældre bringe dem. Dette giver dig mulighed for at åbenhjertigt drøfte eventuelle problemer uden at forstyrre det pågældende barn.

For forældre

 1. Tal med din ægtefælle et par dage før konferencen for at regne ud, hvad spørgsmål og bekymringer, du har om dit barn. Skriv ned alle ting du ønsker at diskutere, så du ikke glemmer at bringe noget op.
 2. Tal med dit barn, afhængigt af sin alder, med hensyn til eventuelle problemer eller bekymringer, hun har i skolen. Sørg for at medtage disse i din diskussion med læreren.
 3. Lad læreren til at tage føringen på konferencen, men lad hende vide, at du har spørgsmål og bekymringer, som du gerne vil have behandlet før konferencen slutter.
 4. Holde fokus på skole resultater og fremskridt. Det er nemt at få et sidespor og begynder at tale om hjemmet eller sjove historier, men det tager værdifuld tid væk fra din konference tid med læreren.
 5. Du må ikke drøfte eventuelle andre børn i klassen, medmindre det er at løse et problem dit barn kan være at have med ham. Dette er uprofessionel og uproduktive.
 6. Lad dit barn i pleje af en sitter, hvis muligt. Dette giver dig mulighed for fuldt ud at fokusere på læreren og hvad han har at sige om dit barn. Hvis du skal medbringe dit barn, skal du sørge for at bringe masser af aktiviteter for at holde dit barn optaget, mens du er med læreren.

Vellykkede konferencer

Skole konferencer er en vital del af at gøre dit barns skole erfaring både positiv og vellykket. Forstå formålet med konferencer, forberedelse til mødet på forhånd, og som dækker akademiske, adfærdsmæssige og sociale spørgsmål kan hjælpe med at sikre en nyttig, positiv konference oplevelse. Frugtbare konferencer mellem forældre og lærere til at give børnene den bedste skole mulige oplevelse.