Forældre en ADHD Child

Forældre en ADHD Child


De, der allerede beskæftiger sig med dette emne indse, at forældrerollen en ADHD barn kan være udfordrende. Hvis dit barn er blevet diagnosticeret som ADHD, er du ikke alene. Der er mange støttegrupper, der kan findes online og måske endda i dit område. Jo mere bevidst du er om de mange aspekter af denne diagnose, jo bedre vil du være i stand til at slå til lyd for dit barn.

Vurdere dit barns unikke behov

Forældre en ADHD barn indebærer at stille dig selv nogle spørgsmål.

 • Hvor let distraheret og / eller uorganiseret er dit barn?
 • Er han eller hun dagdrømmer eller miste fokus for en samtale nemt?
 • Har du bemærker dit barn har en vanskelig tid at være opmærksom eller opholder sig på opgaven?
 • Er han eller hun glemsom?
 • Har dit barn altid synes '' på farten ''?
 • Er det svært for ham eller hende til at sidde stille i nogen tid, selv når situationen kræver det?
 • Har dit barn taler næsten uafbrudt?
 • Er han eller hun utålmodig og ude af stand til at vente?
 • Har dit barn afbryder andre eller råber svar før det er hensigtsmæssigt at gøre det?
 • Er han eller hun ofte buse ud upassende udsagn?

Hjælpe dit barns behandling

Forældre et barn med ADHD betyder at forstå, hvad behandlinger er tilgængelige og sikre disse behandlinger arbejder for dit barn. Husk på, at der ikke er én eksakt universalmiddel, og alle børn er forskellige. En behandling, som kan gøre underværker for barnet op på gaden, kunne være uhensigtsmæssigt for dit barn. Arbejde tæt sammen med din børnelæge, lærere og andre pårørende til at sikre, at dit barn får den bedste behandling og pleje. Forældre kan blive opfordret til at hjælpe med deres barns behandling ved at gøre flere livsstilsændringer.

 • Behavior Management -I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at opdage hvordan du hjælper dit barn styre upassende adfærd. Ved at arbejde tæt sammen med en psykiater, rådgiver, eller anden professionel, kan du hjælpe dit barn genkende, når hans opførsel er uacceptabel. På samme tid, kan du også lære teknikker til at understrege ønskede adfærd samt.
 • Counseling -Mange børns adfærdsproblemer forbedres væsentligt, når de træder en vis form for rådgivning. Rådgivere kan hjælpe børnene til at forstå og ændre deres adfærd, og hjælper forældrene lære at håndtere.
 • Medicin -Mens ikke alle børn diagnosticeret med ADHD har brug for medicin, mange reagerer godt på medicinsk hjælp. Visse lægemidler har vist sig at hjælpe børn funktionen på et meget roligere niveau. Resultaterne af en vellykket medicin er ikke kun bemærket derhjemme, men også i skolen og i mange sociale områder. Som forælder er det vigtigt du hjælpe dit barn bevare deres passende tidsplan for medicin.

Forældre færdigheder og holdninger

Forældre kan have en enorm indflydelse på, hvordan deres børn håndtere ADHD. Multiple teknik eksisterer for at hjælpe dig med passende forælder dit ADHD barn.

Accept

Før du virkelig kan hjælpe dit barn, skal du lære at acceptere det faktum, at han eller hun er blevet diagnosticeret med ADHD. Accept betyder ikke, at du er at bukke under for en forfærdelig situation. I stedet accept betyder, at du er klar over, hvad der er forude, accepterer du, at dit barn har brug for hjælp, og du er klar til at håndtere alle aspekter, der er forbundet med den opførsel. Husk, at du ikke har til- og bør Not- håndtere denne alene. Trække på hjælp fra alle, der er involveret i dit barns livs- ægtefælle, søskende, venner, familie, læger og pædagoger. Jo flere mennesker, der accepterer og hoppe om bord med uanset handlingsplan er valgt for at hjælpe dit barn, jo bedre dit liv og dit barns liv være.

Håndtering skylden

Føler du dig som om din dag helt er fokuseret på at håndtere dit barns adfærd? Bruger du hvad der virker som en ublu mængde tid fortaler for dit barn? Har du skyldfølelse fordi resten af ​​din familie ikke får så meget opmærksomhed fra dig? Hvad du føler er udbredt blandt forældre til børn med ADHD. Forældre en ADHD barn kan være vanskelig, men bestemt ikke umuligt. Dit barn kan have brug for mere af din tid end andre medlemmer af din familie, og det er bare et faktum. Du gør hvad du skal gøre, så du skal ikke slå dig op om det.

Teknikker

Et barn med ADHD ikke kommer med anvisninger. Du vil lære at forældre, som du går. Tag hjerte og husk dog, at der er andre der allerede har rejst denne vej, og de efterlader følgende forældrerollen teknikker til ADHD:

 • Tålmodighed -Patience er nok den nummer et karaktertræk, som du bliver nødt til at udvikle sig. Tålmodighed vil se dig gennem de tilsyneladende umulige tidspunkter og hjælpe dig se mod lyset for enden af ​​tunnelen. Med tålmodighed, vil du finde succes.
 • Struktur -Mens alle børn trives fra rutiner, et barn, der er blevet diagnosticeret med ADHD har brug for struktur mere end nogensinde. Det er op til dig at etablere en struktur i hjemmet, i skolen, og i alle andre områder af dit barns liv, hvor det er muligt. Dog vil der være tidspunkter, at strukturen vil simpelthen ikke ske, så være forberedt på disse tidspunkter også.
 • Time -Behavioral forbedringer vil ikke ske på én gang. Når du kombinerer tålmodighed med struktur og tid, har du en opskrift på succes i dit barns liv. Mønstre og adfærd ledelse tager tid. Lad dem tid til at arbejde i dit barns liv.
 • Miljø-Din børns omgivelser har meget at gøre med hendes opførsel. Mens selvfølgelig kan du ikke styre enhver situation, hun møder, kan du sikre, at alle involverede i hendes pleje er klar over, hvad der er nødvendigt for at skabe et positivt miljø.
 • Instincts -Endelig den vigtigste forældrerollen teknik til ADHD indebærer at stole på dine instinkter. Ingen kender dit barn bedre end du gør.

Hvor får man hjælp

Endelig kan forældrerollen en ADHD barn gøre forældrene føler sig isolerede. Mange tror fejlagtigt, at de er de eneste, der står over for dette problem. Imidlertid er der et væld af børn, som er blevet diagnosticeret med ADHD, og ​​hjælp er tilgængelig. Følgende web-stedet vil give dig ekstra hjælp og ressourcer.

 • Café Mom
 • Addere
 • ADHD News

Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt dit barn kan udstiller symptomer på ADHD, skal du kontakte din børnelæge.