Forældre Child Ice Breaker Spil

Forældre Child Ice Breaker Spil


Hvis du har en kommende forældre-barn begivenhed, såsom en spejder campingtur eller en Fars dag frokost, varme op gruppen med en sjov isbryder aktivitet. Disse typer af spil fremme gruppe deltagelse, lette enhver nervøs spænding og tillade forældre og børn en chance for at komme til at kende hinanden bedre. Vælg mellem flere typer af isbrydere, at børn, teenagere, unge voksne og alle aldre af forældre vil nyde.

Introduktion til du

Før begivenheden, spørge forældrene og børn (unge eller voksne) til at udfylde et spørgeskema om hinanden. Ved arrangementet, de læser svarene højt for gruppen. Nogle eksempler på spørgsmål omfatter: "Hvad er dine forældres / barns yndlings butik?" og "Hvad er dine forældres / barns e-mailadresse?" Små børns svar på disse isbryder spørgsmål kan være meget underholdende. Hvis begivenheden består af teenagere og deres forældre, så spørg mere avancerede spørgsmål for at give dem mulighed for at lære noget nyt om hinanden. For eksempel spørge forældrene, "Hvem er din teenagers yndlings musiker?" og "Hvad land gør din teenager drøm om at besøge?" Spørg teenagere, "Hvad er dine forældres foretrukne ferie (eller årstid)?" eller "Hvad sagde dine forældre ønsker at være, når han var teenager?"

Egg Toss

Ægget lodtrækningen er et fysisk spil, der er perfekt til en udendørs forældre-barn begivenhed, såsom en picnic. Line up forældrene og børnene vender mod hinanden i parallelle rækker. De starter ved at stå alene en fod fra hinanden og sikkerhedskopiere et skridt efter at have passeret ægget frem og tilbage. Det vindende forældre-barn hold er den, der er i stand til at kaste ægget frem og tilbage den længste uden uheld bryde den.

Berømte Mødre

Hvis dit arrangement har mødre med deres børn, spille en isbryder om berømte mødre. De berømte mødre kan være reelle eller fiktive og kan omfatte kendte damer som, Mother Theresa eller Mother Goose. Skriv ned navnene på de mødre på lille note kort. Tape kortene til deltagernes ryggen uden at fortælle dem, som de har. De skal spørge de andre deltagere til at give dem fingerpeg om navnet på ryggen.

Håndfuld Candy

Når forældre og børn først sidder ved møde eller begivenhed, passerer omkring en skål af små slik, såsom M & Ms. Fortæl gruppen til at tage en håndfuld, men vente med at spise slik, indtil yderligere instruktioner. Efter skålen er passeret rundt i lokalet, fortæller dem, at de skal angive en kendsgerning om deres forældre / barn for hvert stykke slik i deres hænder. Eksempler på fakta kan omfatte: »Min far er en revisor" eller "Min datter spiller fløjte." Deltagere, der greb en stor håndfuld slik skal angive masser af fakta, så det kan være sjovt for de andre deltagere. Hvis begivenheden er udendørs, såsom en forældre-barn lejr ud eller en familiefest tilbagetog, passere omkring toiletpapir i stedet. Fortæl, "Tag så meget som du har brug for" for at starte spillet. Deltagerne skal angive en kendsgerning per kvadrat af toiletpapir.

Valg af Icebreaker

Forældre og børn kan have en stor tid på at spille isbrydere, som tillader dem at bond. Vælg et spil, der passer til indstillingen af ​​din aktivitet. Hvis du planlægger en isbryder for en weekend-lang begivenhed, skriv en udvidet liste over "Introduktion til dig", og planlægge et spil-show setup, såsom "The Newlywed Game" format. For yderligere muligheder, så tjek de spil fra Take vores døtre og sønner til at arbejde Foundation eller fra Geneaology.com.

Lige meget hvor du er, eller børnenes alder tilstedeværende, forældre-barn isbryder aktiviteter kan indstille en sjov tone for hele arrangementet. Plan en, der tilskynder deltagerne til at lære om hinanden, så de kan blive tættere.