Forælder: Familie Aktiviteter Tips

Silly Slime

Realiseringen slim som en håndværksvirksomhed til dine børn er masser af sjov og nemt med denne enkle opskrift. Bland 1 kop majsstivelse med 1 kop vand. Brug dine hænder til at blande det, indtil det er en glat tekstur. For fastere slim, tilføje en anden kop majsstivelse. Tilføj frugtfarve eller maling for at tilføje farve. Opbevar i en overdækket beholder. Kan opbevares i flere dage.

Kun en time

Med de mange distraktioner, der er derude, kan familier med at finde de bruger en hel masse tid fra hinanden. Værre endnu, kan de alle være i samme rum, og ikke engang tale med hinanden på grund af tv-shows, video eller videospil.

Hvad hvis tid var afsat hver uge for noget familien gjorde sammen? Et brætspil, en tur i parken, et spil basketball eller fodbold, eller tale med hinanden uden tv eller videospil. Børn lærer at skiftes, socialisere, og sætte ord.

Prøv kunstprojekter som alle få et lærred og se, hvad hver enkelt af jer komme op med. Tale med hinanden og samtidig skabe store kunstværker.

Når du bruger tid sammen som en familie, det hjælper til at opbygge stærke bånd og øger et barns selvtillid, men det giver jer alle uvurderlige minder.

Ikke alene er det kvalitetstid, men du kan bare starte en ny familie tradition.

Mess Mat

En bekvem måde at holde kunst og håndværk rod under kontrol er at have en stor mat at dække gulvtæppet og møbler, før du begynder. En gammel plast badeforhæng er ideel til dette. Det er stort, holdbart og billigt. Den folder også op nemt til opbevaring.

Forældre fra A til Z

A ~ er for ansvarlighed. Hold dine børn til ansvar for deres adfærd.

B ~ er for grænser. Indeholde specifikke begrænsninger, og gøre det klart konsekvenserne, hvis disse grænser overskrides. C ~ er for konsistens. Hold de samme principper og praksis.

D ~ er for disciplin. Gør straffen passer til forbrydelsen. Aldrig disciplin i vrede.

E ~ er for eksempel. Børn er større behov for modeller end kritikere. Sæt et godt eksempel.

F ~ er om tilgivelse. Øv det, og lære betydningen af ​​tilgivende.

G ~ er for at give. Lær glæden ved at give, ikke kun til familie og venner, men til fremmede i nød.

H ~ er for humor. Hold din sans for humor. Fremme latter med dine børn.

I ~ er for Imagination. Vær kreativ, og lege med dine børn.

J ~ er for Justice. Være retfærdig, og insisterer de være fair, også.

K ~ er for at kende dine børns venner og deres forældre samt deres lærere.

L ~ er til at lytte. Lyt til dine børn. Den vil lære dem at lytte til andre.

M ~ er for moral. Vær sikker på din egen standard for adfærd er sund.

N ~ er for Nej Brug den, og mener det.

O ~ er til udendørs brug. Giv så mange udendørs aktiviteter som muligt.

P ~ er for tryk. Mindske presset på dine børn, men insisterer de opretholder høje standarder.

Q ~ er for spørgsmål. Vær meget opmærksom på deres spørgsmål, og give enkle svar, medmindre de kræver mere.

R ~ er for respekt. Vis respekt, undervise respekt og opnå respekt.

S ~ er kilde til styrke. Del din egen tro eller overbevisning med dine børn.

T ~ er til sammenhold. Har særlige, udpeget gange for at være sammen som familie - men vide, hvornår at give slip, også.

U ~ er for entydighed. Forstå det unikke i hvert barn, så lad barnet være, hvem han eller hun er.

V ~ er til tale. Tonefald kan formidle mere til et barn end de ord.

W ~ er for ord. Hold dit ord. Promises brudt ødelægge tillid.

X ~ er til undersøge. Undersøg hele tiden, og være klar.

Y ~ er for dig. Pas på dig selv mentalt, fysisk og åndeligt. En glad forælder hjælper et barn til at være lykkelig.

Z ~ er for Zoom! Nyd dine børn nu, vil de blive vokset op, før du ved af det!

Hjemmelavet Sticker Book

Lav en hjemmelavet klistermærke bog til dine børn til at indsamle de mange klistermærker, de erhverver på forskellige udflugter. Du skal blot bruge voks papir til siderne, og bruge byggeri papir eller dekorativt papir til omslag. Lad børnene dekorere det selv, og de har et godt sted at gemme deres klistermærker. Den voks papir giver dem mulighed for at flytte klistermærker rundt og vælge en favorit stedet.

Genanvendelige farveblyanter

For at bruge op de små oliekridt stykker, børnene vil ikke længere bruger, spray en muffin tin med non-stick madlavning spray, skræl papiret ud for oliekridt bits og placere dem i tin. Varm farveblyanter i en varm ovn (200-250 grader), indtil de har smeltet, og lad dem køligt natten over. Børnene vil elske deres nye gigantiske regnbue farveblyanter, og du ikke behøver at gå købe nye farveblyanter.

Personlig frokost

At lade dine børn ved, at du tænker på dem, tilpas deres Madpakker. For de yngre tilføje klistermærker af alle typer til plast dækker på deres sandwich. For de ældre, tilføje en note. Jeg plejede at hånd skrive dem, ordsprog som: "give nogen en særlig smil, der har brug én", eller "komplimentere en lærers hjælp" eller "en bedste ven er en, der kan holde på en hemmelighed", eller "Jeg vil have dig til at vide jeg elsker dig ", eller" Held og lykke på denne stavemåde test i dag, jeg ved, du kan gøre det ". For nylig har jeg fundet en kasse med "tanker" allerede har gjort på et kort, som du bare kan føje til frokost. Du kan udvide denne idé at give nogen i dit liv en selvværd boost. En hurtig note i en barbering kit til en ægtefælle ud af byen, som du savner ham, vil bringe en varm tanke til hans sind. Eller tilføje en note i en mappe på dagen for et vigtigt møde eller præsentation.

Lidt noter

Alle kan lide en overraskelse. Fortæl dine børn, du elsker dem i de mest uventede steder - som i deres madkasser. Bare skriv en lille ting eller tegne et smilende ansigt på serviet, før du putte det inde.

Seat of Honor

Fejre særlige begivenheder og resultater i din familie med en "Celebration Chair". Mal en træstol med lyse farver og specielle sætninger som "Tillykke" og "Way to Go!". Bring stolen til bordet, når der er noget at fejre, ligesom en fødselsdag, stor rapport kort, eller god gerning. Den person af ære vil så komme til at spise i stil.

Kreative Dolls

For en ny anvendelse af kataloger og en kreativ afsætningsmulighed for dine børn, kan du prøve at skære billeder af tøj (ikke modeller) og lime dem til byggeri papir. Så i stedet for at sætte tøjet på et papir dukke, de sætte "dukke" på tøjet ved at tegne et hoved, arme, ben, osv Det er en nice ændring fra de traditionelle påklædningsdukker, og resultaterne er sød.

Hjemmelavet smør

Du og dine børn kan nemt lave hjemmelavet smør. Hæld en pint af piskefløde i en kvart størrelse overdækket krukke og skiftes ryster det, indtil cremen tykner. Efter flere minutter, vil du og dine børn har en særlig behandling for at dele.

Hemmelige beskeder

Har dine børn skrive beskeder eller tegne billeder på stykker hvidt papir ved hjælp af hvid farveblyant. Lad dem male over det med nogle svage akvarel maling og deres kunst eller meddelelse magisk vises.

Mommy Pedicure

At stjæle et par minutter af afslapning tid til dig selv, mens dine børn er i karbad, give dig selv en pedicure. Suge dine fødder i deres varme vand, mens de spiller og holde dine foretrukne lotion og cremer i badeværelset (ud af børnene nå) at forkæle dig selv, mens børnene leger lykkeligt og sikkert ved siden af ​​dig.

Mere tid, færre penge

Mange forældre kompensere for deres egne følelser af skyld på grund af tid væk fra deres børn ved at købe dem materialistiske elementer. I stedet for at investere penge i dine børn, kan du prøve at investere tid og dit forhold vil vokse meget stærkere.

Brug op flere billeder

Leder du efter noget at gøre med de ekstra små billeder, der kommer med et portræt pakke? Prøv at bruge dem til at lave bogmærker. Lim til papir, dekorere, skrive specielle noter og laminat. Disse gør store gaver til bedsteforældre.

Lav en Morgenmad Dato

Hvis du søger efter tid alene med din ægtefælle, hvorfor ikke gøre det tidligt på en weekend morgen, før rush er begyndt? Book et kvarter teenager at komme over og se tegnefilm med dine børn i et par timer, og hovedet ud med din ægtefælle. Forbind over kaffe og en morgenmad, du ikke behøver at lave mad. Ved den tid, du kommer tilbage, vil du stadig have masser af tid til shopping, ballet, ærinder mv

Undslippe Day

Når livet bliver for stressende, planlægge en flugt Day. Pak børnene og en picnic frokost og hoved for en park, fortrinsvis en nationalpark inden for 1-2 timer køreafstand. Gå på opdagelse og tjek steder du aldrig har besøgt før. Da mange parker har natur eller vandrestier, sørge for alle har på deres travesko, og vandre stier. Nyd at være i live og udendørs. Det vil give dig noget kvalitetstid sammen med dine børn, samt hjælpe med at rydde dit hoved.

Fredelig Skema

Drop en begivenhed om ugen. Under dit barn deltage i en eller to sjove arrangementer om ugen, frem for flere, kan betyde forskellen mellem et barn, der er tilfreds og rolig og en, der er ivrige og umuligt for timer ad gangen.

Klynker-Free Venter

For at holde min 4-års-gamle underholdt mens de venter fødevarer at ankomme i en restaurant, vi spiller et simpelt spil. Først vil jeg have hende studere emner på bordet i et par minutter. Derefter hun lukker øjnene, mens jeg fjerne et element, såsom en serviet, redskab, menu etc. Når hun åbner øjnene, hun skal gætte, hvad der mangler. Hun også virkelig nyder at vende spillet, så jeg gør det gætte.

Hjemmelavet Happy Meals

For at sætte fut i en ikke-så-specielle dag, pisk op nogle hjemmelavede kids 'måltider til frokost. Levere dine børn med brunt papir madpakker til at dekorere. Mens de er optaget, tage deres ordre på en hamburger, kylling guldkorn, hotdog, eller deres foretrukne frokost. Pakke deres frokost i deres tasker, sammen med en billig legetøj, (matchbox bil, bobler, lege-DOH, etc.), købt i forvejen. Lad dem ikke se overraskelse indtil de åbner posen, og du bare slået dagen til en meget mindeværdig!

Scrapbook Fun

Lad dit barn lave en scrapbog beskriver hvert år af hans / hendes liv. Giv dit barn med kopier af familiebilleder viser dit barn på forskellige aldre af livet. Lad dem oprette en side eller mere for hvert år, der begynder med snapshots af deres ankomst på denne jord, turen hjem fra hospitalet, første bad, første jul, eller hvad billeder du har. De kan lave en collage, skære billeder til kunstneriske former, tilføje avisoverskrifter mv, som de ønsker at fange hvert år af deres liv. Tilføj favorit souvenirs såsom film og billetter til koncerter, forlystelsespark indlæggelser, endda specielle trykte drik servietter, der undslap bliver brugt. Dette er en god aktivitet at gøre hvert år omkring deres fødselsdag. Mange håndværk butikker har scrapbog forsyninger til rådighed med foropskårede designs, sidebaggrunde etc., der kan anvendes i udformningen sider. Dette er en god regnvejrsdag aktivitet.

Sticky Situation

For at mindske lim rod i håndværk, prøv at hælde hvid lim i en tom babymad krukke, og give dit barn en pensel til at male lim på. Det er lettere for børn end sprøjter, og det gør meget mindre af en rod.

Gave Indpakning Made Easy

Har små børn gøre deres egne gaveposer ved at lade dem pynte brune papirposer med håndtag. Lad dem have det sjovt med farver, farveblyanter, markører, etc. Det er billigere end at købe indpakningspapir, og hver taske er unik og personlig.

Byg din egen Bird Feeder

En sjov og let håndværk at gøre sammen - bare samle kogler, og sprede en blanding af lige store mængder af jordnøddesmør og majsmel på dem. Rul derefter i fuglefrø, binde på et stykke garn og hænge fra et træ. Børn elsker at se fugle lever af deres egne kreationer.

Mess-Free Painting

For at eliminere maleri rod, hvid plast bøtter placeret i vasken arbejde meget godt. Børn kan male i deres baljer, stående på en stol ved vask, og deres kunst dukker op rigtig godt på den hvide karbad. Når de er færdige, skal du blot skylle badekar.

Få mor i Picture

Hvis du tager et kig gennem din familie fotoalbum, kan du opleve, at der er meget få billeder af mor (eller far) i dem - uanset hvem gør billedet tager. Hvis dette er tilfældet, er dine børn virkelig mangler ud, da de ikke vil have nogen billeder af dig i din prime. Sørg for at prøve og skifte at være fotograf, og medtage jer i billederne. Også, planlægge regelmæssige professionelle familie foto sessioner.

Nem Paint Clean-Up

Før du giver maling til dine børn, hæld en lille mængde flydende opvaskemiddel i malingen først. Det påvirker ikke malingen, men det gør oprydningen meget lettere.

Spiselige Play Clay

Vil du have noget play ler, der kan gå ind i de små munden? Bland 2 kopper glat jordnøddesmør, 2 kopper havregryn, 2 kopper tørrede mælkepulver, og 2/3 kop honning. Lad dem på det!

Ugentlige genopfriskningskurser Break Idéer

Gå på indkøb med en ven (uden børnene langs). Har en date med din ægtefælle eller gå i biografen med en ven. Dads ønsker måske at gå fiskeri, jagt eller golf. Bare gøre nogle sociale tid for dig uden børn på slæb. Du ønsker måske at få dit hår gjort, en ansigtsbehandling eller massage, eller måske bare sidde stille og roligt i parken eller ved en sø i et par timer, og bare nyde den smukke natur. Det vil hjælpe med at få nogle perspektiv tilbage i dit liv. Det er forbløffende, hvor meget klarere din tankegang kan være i en stress-frit miljø.

Håndlavet Card

For at gøre en værdifuld souvenir, og en økonomisk kort, skåret ud omkring et barns Fingermalet håndaftryk, og bruge som et kort eller etiket på en gave. Dette også gøre en stor tak kort til bedsteforældre.

Flygte Day Fun

Når livet bliver for stressende, har en flugt Day. Der er ingen regler om flugt dag, undtagen alle skal have det sjovt. Spis når du vil, tage skoene af og gå vade i åen, klatre udsigtstårn, svinge på gynger, etc. Kort sagt, have det sjovt med dine børn og være et barn igen selv. Nogle gange glemmer vi, hvor godt det føles bare at svinge. Efter en dag ude i den friske luft nyde naturen, vil du være bedre i stand til at klare livets pres. Og dine børn vil sætte pris på at have denne særlige tid med deres forældre.

Nemmere Kid Bagning

For at gøre bagning med børn lettere (og sjovere), præ-måle de tørre ingredienser til dine foretrukne opskrift. EG) mel, bagepulver, sukker, havre, choc. chips, til cookies. Du kan gemme disse ingredienser i en krukke eller plastbeholder til fremtidig brug. Når den tid kommer, behøver du kun at tilføje smør og æg. Der vil være mindre rod og dit barn kan hælde alle ingredienserne i sig selv.

Fred, kærlighed og lykke

Tag en 10 minutters ferie hver dag med din ægtefælle. Vågn op en halv time tidligere end dine børn hver morgen, og invitere din mand eller kone nedenunder for en kop te, eller en hurtig bid at spise, eller for en kreativ sammen-aktivitet, der viser din kærlighed eller giver dig mulighed for at gøre noget bare mellem jer to til at starte din dag.

Mindre rod for din kunstner

En god måde at gøre at male mindre rodet og at genbruge gamle sutteflasker er at bruge flaskerne som maling krukker. Simpelthen skar spidsen af ​​brystvorten (lave et hul stort nok til en pensel til at passere gennem), og fylde flasken med maling. Derefter sætte det hele sammen igen med brystvorten omvendt. Flaskerne er mindre tilbøjelige til spilde, og niplerne fjerne overskydende maling fra børsterne.

Ugentlig Refresher

Afsæt en tid hver uge for dig selv, når du kan være alene eller gøre, hvad du vil gøre. Må ikke føle sig skyldig for at opgive dine børn. Bruddet vil gøre jer begge god. Du vil have mulighed for at forny dig selv følelsesmæssigt, og de vil få lejlighed til at se, at de kan overleve uden dig i et par timer og måske endda nyde det. Du vil komme tilbage forfrisket og bedre i stand til at tackle den daglige stress igen. Hver eneste har brug for en pause nu og da, så giv dig selv en, selvom kun for et par timer om ugen. En glad, afslappet forælder er meget bedre end en stresset forælder. Du og dine børn vil være meget lykkeligere.

Sætte lidt tilbage

En vidunderlig måde at tilbringe nogle familie tid sammen kan være ved at arbejde sammen om at hjælpe andre. Her er et par af de mulige ideer til at prøve som en familie: besøge et plejehjem, gøre en Walkathon, gør kurve for trængende familier, eller bage en kage til en syg ven eller nabo. Du og dine børn vil være bedre på grund af det.

Gennemsnitlig Pet levetid

Hvis du overvejer at købe et kæledyr til et barn, skal du først beslutte, om du er på udkig efter en kort eller langsigtet engagement. For at hjælpe i din beslutning, her er nogle gennemsnitlige levetid på almindelige kæledyr.
Katte - 12 til 16 år
Hunde - 10 til 14 år
Ørkenrotter - 3 til 5 år
Guldfisk - 10 til 25 år
Hamstere - 1 til 3 år
Kaniner - 5 til 10 år
Parakitter - 15 til 18 år