For nylig Engagerede? 5 trin til at komme i form til den store dag

Som et nyligt engageret kvinde, forstår jeg stress om bryllup planlægning. Du er nødt til at udvælge en dato, mødested, kjole, blomster, indretning, listen synes endeløs. En ting, som kvinder har tendens til at understrege om helt fra minut for at blive ansat er deres egnethed. Hvad vil jeg se ud på min bryllupsdag? Vil min hud være fortræffelig? Vil jeg være i stand til at få nok muskler til min smag? Brides over hele landet tænker det samme, så du er helt sikkert ikke alene. Der er programmer derude, der koster hundredvis af dollars for at få det bedste bryllup / bryllupsrejse krop, som du nogensinde har drømt om. For dem af os, der ikke har et ubegrænset budget, udgifter denne type penge på en personlig træner er simpelthen ikke muligt.

Her er nogle gode råd for at kickstarte den krop, du altid har drømt om for din særlige dag.

1. Først skal du beslutte, hvad tid på dagen fungerer bedst for dig. Er du en morgen person? Har du typisk har mere tid efter arbejde? Er dit job giver dig fleksibilitet til at arbejde i løbet af din frokostpause? Vælg et tidspunkt på dagen, som du kan sætte ind i din daglige rutine, og prøv dit bedste for at holde sig til det. Arbejde ud bør blive en del af dit daglige liv.

For nylig Engagerede?  5 trin til at komme i form til den store dag

2. Søger du at tabe? Afhængigt af dit mål mål, kan træning du gør forskellige. Hvis du ønsker at tabe sig, med fokus på cardio er din bedste satsning. Men holde tingene nye og friske. Hvis du ikke er en runner, kører ikke. Hvis du hader det elliptiske, ikke får på denne maskine. Gør hvad der gør dig den lykkeligste, men også træde ud af din comfort zone hver én gang i et stykke tid og prøve noget nyt. Der er mange former for cardio at brænde en masse kalorier. Prøv at tage en dans klasse, en tennis lektion eller endda en Zumba klasse på din gym! Disse er nogle sjove måder at arbejde ud uden at træde på et løbebånd.

3. Søger du at tone? Hvis du ønsker at tone op, se online gratis træning. En af mine favoritter er Jamie Eason Live Fit Trainer der er gratis på BodyBuilding.com. Planen er på tre måneder lang og arbejder på at opbygge muskler og toning din samlede krop. Du vil være klar til at brudekjole på ingen tid.

4. Fokus på sundhed indefra og ud. Hvad mener jeg med dette? Fokus på hvad du lægger ind i din krop så meget som du fokusere på din træning. Du kan arbejde ud hver eneste dag, men kan ikke se nogen resultater på grund af de typer af mad, du spiser. Tror du, du vil være i stand til at få en rockin 'krop ved at spise junk food og arbejder ud? Jeg tror det ikke. Spis masser af grønne grøntsager, frisk frugt, og solide korn og protein til at holde dig fuld længere. Crash slankekure er ikke til at arbejde i det lange løb. Fokus på at gøre en livsstil ændring.

5. Hold en workout log. Du kan gøre dette enten online eller med pen og papir. Hold en dagbog for at dokumentere din fitness journal, dine mål, og træning. Dette er et fantastisk værktøj til at bruge til at se tilbage på din rejse og finde ud af, hvad der fungerer og hvad der ikke.

Uanset hvad, så husk at dette tidspunkt i dit liv bør være en tid med glæde og kærlighed. Må ikke stress for meget om brylluppet, men i stedet foretage ændringer i din træning rutine, som du kan fortsætte måneder efter dit bryllup.