Før din graviditet: En 90 dages Guide for par på Sådan Forbered en sund undfangelse

Før din graviditet: En 90 dages Guide for par på Sådan Forbered en sund undfangelse


Hvis du planlægger at udvide din familie i den nærmeste fremtid, give dit barn den bedste start ved at læse Før din graviditet: En 90 dages Guide for par på Sådan Forbered en sund undfangelse. Skrevet af Amy Ogle og Lisa Mazzullo, denne nyttige ressource indeholder en omfattende liste af trin både mænd og kvinder kan tage for at forbedre deres odds for at føde et sundt barn.

Emnerne i Før din graviditet

Udgangspunktet for Før din graviditet: En 90 dages Guide for par på Sådan Forbered en sund undfangelse er, at viden er magt. Forfatterne mener, vordende forældre, der har adgang til den seneste videnskabelige forskning om betydningen af ​​den fordom periode kan foretage valg, der giver deres afkom den bedst mulige start på livet. Drøftede emner omfatter følgende:

  • De risici, der er forbundet med at ryge cigaretter og drikke alkohol
  • Hvordan dit miljø kan påvirke sundheden for din baby
  • Betydningen af ​​motion før og under din graviditet
  • Hvordan din families sygehistorie påvirkninger risikofaktorer under din graviditet
  • Hvilken type kost er bedst for pre-graviditet ernæring
  • Hvilke medicin og urter, du bør undgå i løbet af fordom periode
  • Hvilke vitaminer og kosttilskud kan være gavnligt for den vordende mor
  • Steps mænd kan tage for at forbedre deres fertilitet

Da mange par er interesseret i at prøve for et barn af et bestemt køn, Før din graviditet: En 90 dages Guide for par på Sådan Forbered en sund undfangelse giver også en kort oversigt over hvad du kan gøre for at forsøge at forestille en dreng eller en pige.

Om forfatterne

Forfatterne før din graviditet: En 90 dages Guide for par på Sådan Forbered en sund undfangelse er erfarne sundhedspersoner med en passion for at hjælpe andre.

Amy Ogle, MS, RD, er et registreret diætist, ACE-certificeret personlig træner, og motion fysiolog. Hun rejser over hele landet giver fordom workshops for par planlægger at udvide deres familier. Ifølge Amy, inspirationen til Før din graviditet: En 90 dages Guide for par på Sådan Forbered en sund undfangelse kom fra hendes private praksis klienter, der bemærkes ofte de ønskede de ville have vidst hvordan man tager sig bedre vare på sig selv i løbet af fordom periode.

Lisa Mazzullo, MD, er en assisterende professor ved Northwestern University Medical School og en praktiserende OB-GYN. Mange af Lisas bidrag til Før din graviditet: En 90 dages Guide for par på Sådan Forbered en sund undfangelse er baseret hendes erfaring undervisning "måske Baby" klasser til vordende mødre.

Lære mere om graviditet og fødsel

Mens Før din graviditet: En 90 dages Guide for par på Sådan Forbered en sund undfangelse dækker ernæring, motion og de medicinske aspekter ved at forberede en sund graviditet, er det ikke beregnet til at blive en alt-i-en vejledning til graviditet og fødsel. Hvis du leder efter en mere generel oversigt over disse emner, kan du ønsker at læse en bog som moderen til alle Graviditet Bøger: The Ultimate Guide til Conception, Fødsel, og alt der imellem, eller hvad forventer når du er Forventer.