Foot Sundhed og høje hæle

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og flere kvinder er iført højhælede sko. Forskere siger, at de fleste af os gør omkring 19.000 skridt om dagen. Og det er svært at forestille sig, at for alle vores liv, vi går igennem en afstand svarende til afstanden fra Jorden til Månen. Og nogle af os gå igennem det på høje hæle.

Foot Sundhed og høje hæle

High-Heel Shoe Historie

Opfinderen af den første sko er ukendt, men de amerikanske arkæologer har opdaget et stort antal vævede græs sandaler, og henviste deres konklusion på tidspunktet for stenalderen.

De siger mænd opfandt høje hæle til personlig brug. Disse var landmænd fra det gamle Egypten, som brugte hæle som en prop for at gøre det lettere at bevæge sig gennem løs jord.

Senere mænds hælene blev justeret til støvler hjælpe ryttere holde sadlen.

De siger, at Leonardo da Vinci opfandt noget, der ligner den moderne hæl. Men inEuropeheels blev udbredt kun i det XVII århundrede. I 1680, begyndte kvinder at bære sko med så høje og tynde hæle at de kun kunne bevæge sig med en stok.

Mænd begyndte også at bære høje hæle, og kejsere udstedte dekreter, som foreskrevet, hvad klasse fik lov til at bære høje hæle. De højeste hæle blev båret af medlemmer af den kongelige familie og noblility. Røde hæle fik lov kun at blive båret af adelen. Er det på grund af, at Christian Louboutin har valgt den røde sål som et særligt tegn på hans fodtøj?

I det XVIII århundrede, stoppede mænd iført høje hæle, og de mest fashionable hæle for damer var op til 10-12 cm høj. Man mente, at sådanne hæle gjorde den kvindelige figur yndefuld.

The Time Når Flats Came

Den franske revolution i 1789 endte tortur af kvinders sundhed for så meget som 50 år. Kvinder begyndte at bære sko med flade såler. Selv ved bolde, kvinder dansede i silke sko med lædersåler. I slutningen af ​​det XIX århundrede, mode for høje hæle returneres.

Mange unge piger og endda voksne kvinder tror, ​​at hvis de bærer højhælede sko, vil alle mennesker være på deres fødder. Ak, ak:

• Tynde høje hæle gøre buttede ben endnu plumper, og hele tal synes overvægtige. Imidlertid brede og lave hæle tilsløre ulemperne ved figuren.

• Skinny ben ligne stylter på høje hæle. Men et lavt og ikke meget tynd hæl gør sådanne ben yndefuld.

Højhælede sko og kvindens helbred

Høje hæle ofte forårsager uoprettelig skade på helbred. De forårsager spinal krumning og åreknuder. Læger i alle lande siger, at hæle højere at 5cm er farlige.

Hvor højt skal en sko hæl være, hvis du ønsker at have en sund ryg?

Dr. Maria Cerutti studerede kvinder i alderen op til 50 år, og fandt ud af, at dem, hvis mund var i en vinkel på 15 grader til jorden (stigningen af ​​foden, når der bærer 5 cm hæle), kropsholdning forblev så godt som hos dem, der bar sko uden hæle. Bør dog selv sådanne hæle ikke bæres i mere end 4 timer om dagen.

Hvordan High Heels skade din sundhed?

Hvis en kvinde ofte bærer høje hæle, hun går som om på hendes tæer, der forårsager blodgennemstrømningen forstyrrelser. Nail plader svække og begynder at knække, svamp og fortykkelse vises, og fødder svulme.

Sunde fødder Tips

Disse enkle tips skal hjælpe højhælede fans.

  • Høj platform sko er smuk og sikker for fødder.
  • Lægerne siger, at hvis du går på arbejde i højhælede sko, bør du ændre dem til lejligheder i kontoret.
  • Under pauser og efter arbejde er det nyttigt at massage fødder.
  • Om aftenen, lave en varm fodbad med kartoffelskræller, græs, malurt eller salvie.
  • Mens du sidder ved computeren, er det nyttigt at tage skoene under bordet og gøre en simpel øvelse aktiverer blodcirkulationen - træk tæerne til dig selv og derefter strække dem.
  • Derhjemme er det nyttigt at sidde med fødderne hævet eller ligge ned i nogen tid med dine ben på styrke.
  • Hvis dine ben er hævede, vil en cool fodbad hjælpe.

Og for ikke at have problemer med fødderne, bør du nok begynde at bære lejligheder og sætte på højhælede sko meget sjældent, kun ved særlige lejligheder. Efter alt, er skønheden i en kvinde ikke afhænge af høje hæle, men det afhænger af hendes selvtillid, evne til at præsentere sig selv, en oprigtig smil og en venlig holdning over for andre.