Foot Lugt Natural Retsmidler

Foot Lugt Natural Retsmidler


Mund lugt naturmedicin er rigeligt, men hvilke der fungerer, og hvilke der er blot gamle koner 'eventyr?

Amazing Feet

Af alle de dele af kroppen, fødderne er måske den hårdest arbejdende - og nogle vil måske sige den mest oversete. Med dusinvis af små knogler absorbere virkningen af ​​hvert skridt, fødderne er et mirakel af naturen.

Foring fodsålerne er tusindvis af svedkirtlerne. Svedende er vores krops naturlige måde at rense urenheder, og vores hud er både en barriere for at beskytte vores indre organer og en ekskretionsorganerne orgel. Under normal metabolisme, skal fjernes fra kroppen kemiske biprodukter af fordøjelse, assimilation og alle metaboliske processer. Nogle udskilles gennem udånding fra lungerne. Andre forlader gennem urin eller afføring. Alligevel andre kemikalier udrejse via sved; og deri ligger synderen bag mund lugt. Naturmedicin kan hjælpe.

Årsager til mund lugt

Bakterier trives i varme, fugtige og mørke omgivelser. Feet indkapslet i skoene skabe de perfekte rammer for at dyrke kolonier af bakterier. Før panik og køre for antibakteriel sæbe, forstår, at nogle bakterier er meget normalt. Problemer opstår, når sveden kommer ud fødderne indeholder stærke lugte, eller når visse bakterier eller hele bakteriekolonier trives på fødderne. Det er de biprodukter af de bakterier, der skaber afslørende mund lugt.

Foot Lugt Natural Retsmidler

Nu hvor du ved, hvad der forårsager mund lugt, vil du bedre forstå, hvad forskere mener årsager meget stærk mund lugt. Hvis stinkende fødder er et problem, der bør undgås:

  • Spise stærk smagende eller ildelugtende fødevarer: Undgå fødevarer såsom løg, hvidløg og stærke krydderier. De samme kemikalier, der giver disse fødevarer stærk smag udskilles gennem huden, og som omfatter huden af ​​fødderne. De kan bidrage til en stærk mund lugt.
  • Lukkede sko: Lukkede sko, som støvler eller stramt snøret sneakers, årsag fødder til at svede og give den mørke, fugtige, varme område at bakterier elsker. Hvis det er muligt, slid sandaler eller åbne sko til at tillade sved til at fordampe.
  • Syntetiske sokker: Syntetiske sokker indeholder nylon og andre menneskeskabte fibre. Bomuld og uld tendens til at tillade fugt at fordampe lettere og kan reducere mund lugt. Prøv forskellige typer af sokker. Du kan også ønsker at ændre dine sokker to gange om dagen eller oftere.
  • Iført de samme sko dagligt: ​​Hvis du kan, rotere de sko, du slid, så du ikke bærer det samme par hver dag. Dette giver skoen foring en chance for at tørre ud mellem bære og kan reducere bakterierne vokser inde i skoen, en anden årsag til lugt.

Naturlige retsmidler mod mund lugt

Holde fødderne tørre og reducere mængden af ​​bakterier er nøglen til behandling af kraftig fod lugt. Prøv nogle af de følgende naturlige midler ud over de konkrete forslag, der er anført ovenfor:

  • Majsstivelse: Du kan finde majsstivelse i Bilka i bagning midtergangen. Drys det inde i dine sko til at absorbere fugt.
  • Vask fødderne ofte: Daglig fod vask med en god antibakteriel sæbe er et must.
  • Teposer: Place fem regulære sorte te poser i en gryde med varmt vand. Soak fødderne i vandet og kassér te poser og te.
  • Eddike: Tilføj eddike til varmt vand og bade fødderne i 15 minutter. Gentag adskillige gange om ugen. Dette skaber et surt miljø, som bakterier ikke kan lide.

Naturlægemidler behandlinger for mund lugt

Den hyppigst anbefalede urte behandling for mund lugt er salvie. Simple salvie, plukket fra haven og drysses ind i et varmt fodbad, har hjulpet nogle. Brug en kulinarisk salvie, knuse den med en morter og støder, tilføje det til vand og bade fødderne.

Hvornår skal se en læge

Selvom at se en læge for en stærk mund lugt kan lyde som en letsindig grund til at lave en aftale med en læge, er det muligt, at en stærk mund lugt indikerer en infektion eller en anden helbredstilstand. Det kunne være værd at nævne ved din næste kontrol op eller besøg.

De fleste af de mund lugt naturmedicin foreslåede er uskadeligt og bør ikke forårsage nogen reaktion, men hvis du bemærker en udslæt, afskalning, brændende eller blistered fødder, se din læge. Et andet fælles fod problem kan på arbejdet.