Food Lover kost

Food Lover kost


Hvis du er en af ​​de mange mennesker, der værner et godt måltid, men har brug for at tabe sig, kan maden elskers kost være det rigtige for dig. Læs videre for at finde ud af, præcis hvad det er, og hvordan man kommer i gang.

Food Lover kost

Elsker du mad? Nå, du er ikke alene. Faktisk er mange mennesker elsker fødevarer til en række forskellige årsager. Det repræsenterer tid med venner og familie. Tilbud og professionelle relationer kan bygget over gode måltider. Plus, så mange mennesker henvender sig til mad til komfort i vanskelige tider, og som en måde at udtrykke glæde eller fester. Det er ikke underligt at så mange mennesker har svært ved at tabe sig om kostvaner, der beder dig om at begrænse eller helt fjerne fødevarer, du elsker.

Det er, hvor maden elskers kost kommer i. Denne diæt refererer til Food Lovers Fat Loss System, som blev co-udviklet af Robert Ferguson og er nu ejet af Provida Life Sciences.

Her er nogle af højdepunkterne i programmet.

Madelskere Fat Loss System

Denne diæt har fremført tre typer af fødevarer: hurtige kulhydrater, langsomme kulhydrater og proteiner. Det omfatter et helt system for at få dit stofskifte kickstartet og værktøjer til at holde dig i gang. Her er fordelingen.

De første 21 dage

De første tre uger af programmet er omfattet af det, Ferguson kalder "21 dages Metabolisme Makeover". Denne makeover fungerer som hjørnestenen til hele programmet. Den er designet til at få din krop i optimal stand til vægttab ved at øge dit stofskifte, giver dig de værktøjer, rådgivning og knowhow til at holde fast i programmet og foretage små ændringer i dit liv, kick-starte din fedt tab. Den "21 Day Metabolisme Makeover" er tilgængelig som en del af den samlede Food Lovers Fat Loss System eller enkeltvis på hjemmesiden.

Mad Lovers for Life

Efter de første 21 dage vil de følgende programmet har brug for en plan, de kan holde sig til permanent, hvilket gør dette mere end blot vægttab værktøj. Snarere er det en måde at spise og nærmer fødevarer, der kan hjælpe en person at opretholde en sund livsstil for livet.

Resten af ​​pakken

Det fedt tab system tilbyder en række værktøjer til at støtte i overgangen til en sundere livsstil for dem, der forsøger at tabe sig. De følgende komponenter kommer som en del af den samlede pakke

  • Fat Loss Audio Series - Dette fem-disc audio serie af Ferguson er en fantastisk måde at få motiveret om programmet og tilbyder nyttige råd og tips om, hvordan at navigere din nye livsstil.
  • Fat Loss Plate Book - Hvordan man laver en Fat Loss Plate er en bog skrevet for at hjælpe dig med at forstå de forskellige elementer i din nye kost, herunder en forklaring af hurtige kulhydrater, langsomme kulhydrater og proteiner. Det giver også detaljerede instruktioner om, hvordan du opretter din "fedt tab plade."
  • Menu Planner - Hvad ville en kost være uden en menu planner? Den "millioner måltider Menu Planner" byder næsten ubegrænsede kombinationer af de tre kost kategorier, hvilket gør det nemt at holde sig til planen uden at blive for træt.
  • Snack og Treat Guide - Dette omfatter hundredvis af mærkenavn snacks, du kan vælge for de mellem-måltid godbidder.
  • Spisesteder Guide - Mens det er generelt bedst at tilberede dine måltider i hjemmet for at sikre korrekt portionsopdelingen og ingredienser, der ikke er helt realistisk. Denne vejledning kan hjælpe dig med at navigere restaurant menuer.
  • The Joy of Eating Kogebog - Denne bog giver detaljerede instruktioner til at skabe sunde måltider for at fremme vægttab.
  • Classic Comfort Food Opskrift Cards - Disse kort giver sundere versioner af dine livretter, ligesom stegt kylling og brownies.
  • Bonus gaver - Programmet omfatter også to bonus gaver: 12 minutters træning Series DVD og De 6 Day Detox Drop.

Hvor kan jeg købe

For mere information eller for at købe programmet, kan du besøge Diet Free Life.