Folk skare at se Kates brudekjole

Da den tid, Hertuginden af Cambridge bryllup kjole gik udstillet i Buckingham Palace i juli over 350.000 mennesker betalt og med gevind vej til øjet den verdensberømte tøj element skabt af Sarah Burton og Alexander McQueen.

Folk skare at se Kates brudekjole

En talsmand for den kongelige samling bekræfter, at optagelse af så mange mennesker, der ønsker at få en fornemmelse af brylluppet atmosfære ved at nyde synet af en "stor britisk design" og de ​​statslige Rooms i hvoraf nogle bryllup fandt sted betragtes som en spændende lejlighed markerer en sandsynlig rekordår for slottet. Det forventes, at ved 3 oktober når brylluppet-tema tur er lukket ned, vil antallet af besøgende har nået 500.000.

Folk skare at se Kates brudekjole

Blandt de besøgende var hertuginden selv (tidligere kendt som Kate Middleton) og dronning Elizabeth, der benyttede sig af chancen for at sætte pris på den kjole efter nogen tid var gået.

Entré koster $ 28,50 for en voksen, billetterne kan fås på Royal Collection hjemmeside.

Nogle af provenuet vil blive stillet til rådighed for det kongelige bryllup velgørende gave Fund, der vil distribuere pengene blandt velgørende plukket ud af prins William og Kate. En anden donation til velgørende organisationer var Land Rover bryllup til stede, der blev givet i løbet af mandag ved regentparret til Mountain Rescue, som er kendt fra en Twitter-meddelelse.