Følgeslutning Lektion Planer

Følgeslutning Lektion Planer

Følgeslutning lektionsplaner kan lære de studerende at læse mellem linjerne. En dygtig læser tager en aktiv rolle ved fortolkningen af ​​en tekst, og inferencing færdigheder tjene en vigtig rolle i denne form for aktivitet.

Hvad er Inferens?

Historier er ikke altid ligetil, og nogle gange er det nødvendigt at drage slutninger til at udtrække mening fra en tekst. Læseren bruger sin viden og anvender det på teksten for at gøre en slutning.

I sin mest grundlæggende niveau, følgeslutning er mulighed for at tilslutte et stedord med en tidligere nævnt person eller genstand. I sin mest komplekse, det indebærer anvendelse af personlige baggrundsviden at forstå subtile, implicitte budskaber, der er vævet ind i materialet. Emnet kan være en del af undersøgelserne litteratur enhed.

Valg følgeslutning Lektion Planer

Følgeslutning lektionsplaner forberede eleverne til at erkende, hvordan de interagerer med de historier, de læser. Inferencing er en kritisk læsning færdighed, der spiller en vigtig rolle i forståelsen. Evnen til at drage slutninger er en afgørende faktor i den studerendes læseniveau. Hvis en studerende ikke er i stand til at udlede godt, han eller hun vil sandsynligvis have ringe forståelse.

Som Hjemmeundervisning forælder, hvordan kan du bestemme, hvilke inferens lektion planer om at bruge for maksimale resultater? Ting at overveje, når du vælger lektionsplaner, der underviser inferencing færdigheder er:

 1. Læsning niveau: Tekster skal være lidt udfordrende, og bestemt ikke for let. Se Leveling Bøger om vejledning.
 2. Baggrund viden: Jo mere barnet kender om emnet, er tilbøjelige til at udvikle de flere slutninger.
 3. Lektionsplan mål: Ønsker du at udvikle inferencing færdigheder, eller ønsker du at den studerende til at blive bevidst om, hvordan han eller hun gør slutninger?

Skill Set

Ifølge effektiv undervisning af følgeslutning Skills for Reading litteraturundersøgelse, således at de studerende at være god til henvisninger, de har brug for:

 • Være aktive læsere
 • Ønsker du at forstå teksten
 • Har en god ordforråd
 • Monitor forståelse
 • Reparation misforståelser
 • Brug arbejdshukommelse
 • Har solid baggrundsviden

Lektion Planer for Udvikling følgeslutning Skills

Erfaringer, som Hjemmeundervisning forældre kan bruge omfatte printbare materialer, lærer lektionsplaner og ressourcer specifikke for Hjemmeundervisning familier.

Hjemmeundervisning Ressourcer

Homeschool Verden har en kolonne, der giver ideer til undervisning inferens. Søjlen giver pædagogiske strategier, der gælder for litteratur, som har eksplicitte eller implicitte relationer. Du kan anvende idéer i denne artikel til historieundervisningen, historier og daglige læsning, herunder reklamer og medier.

 • Sammenligning rigtige familier til tv Familier er en stor lektie plan for udvikling af kritisk læsning færdigheder ved hjælp populære tv-shows.
 • Brug af Think-alouds at forbedre læseforståelse modeller en "tænke højt" metode til påføring af baggrundsviden til en tekst. Lektionen opfordrer børn til at gøre forudsigelser og anerkende, at læsning har et formål.
 • Scholastic har en differentieret Learning Pack kaldet Making slutninger, der indeholder regneark og test forberedelse aktiviteter, der kan finde anvendelse på forskellige historier. Du kan bruge materialerne i en lektionsplan, som du selv opretter. Nogle materialer er gratis, men andre kræver et abonnement til download.
 • TeacherVision har en lektion plan for niveauer børnehave til tredje klasse. Planen bruger historien, Dyr bør absolut ikke bære tøj, men du kan tilpasse lektionen til andre historier. Sitet byder på mange gratis ressourcer, men et abonnement er nødvendig for fuld adgang til alle de ressourcer, der er tilgængelige på sitet.

Avancerede Læsere

Udfordre en avanceret læser med lektionsplaner, der tester hans eller hendes færdigheder.

 • Læsefærdigheder - slutning er en fremragende lektion plan for avancerede læsere, der lærer om processen.
 • Oxford University Press har en kort øvelse for ældre elever, mellem linjerne, der udforsker en mikro historie af Richard Brautigan. Den korte historien er stor, fordi de studerende kan fokusere på at øve gør slutninger med fokus.
 • Hvordan Arkæologer vide, hvad De ved, er en lektion plan, der hjælper eleverne lære forskellen mellem observation og inferens. Lektionen har fire sektioner omfatter instruktions mål, forberedelse, ordforråd og aktiviteter.

Undervisning i processen

Modeling er blandt de mest effektive måder, du kan hjælpe dit barn forstå slutninger:

 • Del dine tanker, når du læser teksten op.
 • Vis, hvordan du drage konklusioner.
 • Vise, hvordan du overvåge din egen forståelse.
 • Spørg "hvem, hvad, hvor, hvornår og hvorfor."

Realiseringen slutninger typisk preexists læsning og børn udvikle færdigheder, så snart den begynder at lære at læse. Men metakognitive (tænker tankeprocessen) færdigheder kan ikke udvikles godt nok for små børn at forstå, hvordan de gør slutninger. Børn kan stadig lære at drage slutninger uden at forstå, hvordan processen fungerer, ligesom de kan arbejde en computer uden at forstå, hvordan en computer fungerer.

Du kan begynde at lære dit barn at drage slutninger, mens du gør pre-læsning øvelser. Blot at spørge: "Hvad tror du der sker næste?" er nok til at få processen rullende.