Folding Camp Stove

Folding Camp Stove


Hvis du planlægger en lang distance vandretur, eller en campingtur, der kræver, at du bærer en stor del af dit grej til campingpladsen, en folde lejr komfur er en uvurderlig element. Mange af disse sammenklappelige ovne er så små, når den er foldet, at de kunne passe ind i din lomme. Men når de er sat op til at fungere, foldbare lejr brændeovne giver mange timers varme og et design, der gør madlavningen meget praktisk og nemt.

Hvorfor bruge en Folding Camp Stove?

Normalt, når du camping ud af en bil eller en lastbil, kan du medbringe så mange bekvemmeligheder, som du ønsker, såsom kølere og selv store multi-brænder brændeovne. Men når du står med den logistiske mareridt bære alt dit udstyr på ryggen, hvilket reducerer størrelsen og vægten af ​​hvert enkelt element bliver den vigtigste prioritet på din camping forberedelse listen.

Der er en hel niche industri i camping verden, der fokuserer på at give komfort og bekvemmelighed på din fjernbetjening campingplads uden væsentlig forøgelse af vægten af ​​din vandring pack. Dette opnås ved hjælp af plast og avancerede metaller, der er meget stærk, men også let samtidigt. Foldningen lejr komfur er en af ​​de mest almindelige elementer på listen over den lette camping entusiast, fordi fødevarer er en grundlæggende nødvendighed, og evnen til at opvarme vand og mad på campingpladsen er kritisk.

Grundlæggende funktioner i en enkel lejr komfur

Selvom mange større ovne kommer med ekstra "funktioner" som drop pander, reguleringsventiler og varmeskjold, men når det kommer til grundlæggende krav, er de fleste af disse tilføjelser ikke rigtig brug for at lave mad eller varme vand. Der er tre grundlæggende krav til enhver lejr komfur.

  1. Skal indeholde en varmekilde kraftig nok til at koge vand inden for en rimelig tid.
  2. Skal have en fast støttestruktur, der kan holde metal gryder og pander over flammen.
  3. Skal brænde længe nok til, at et måltid kan fremstilles uden behov for at ændre brændselskilde mens madlavning.

Nogle mennesker skaber deres egne hjemmelavede lejr kakkelovne, der opfylder alle disse krav, men hvis du ikke er den type person at bygge ting på egen hånd, eller du kan lide fred i sindet for at købe professionelt fremstillede produkter, så det foldbare lejr komfur er lige noget for dig.

Typer af tilgængelige Folding Brændeovne

Den grundlæggende én-brænder foldbar komfur er meget almindelig og kommer i mange forskellige størrelser, mærker og farver. De er almindeligvis fremstillet af belagt stålkonstruktion med nogle ovne også tilsætte aluminium paneler for at afspejle varmen flammen opad. Den mest populære brændselskilde til foldning ovne er "dåse varme", en ethanol / calciumacetat gel oprindeligt opfundet af Sterno, der brænder langsomt og i en lang periode. Men der er nogle folde ovne, der bruger standard camping propan tanke.

Folding Camp Stove
Dual Burner Folding Coleman Komfur

  • Single Burner "Canned Heat" Komfur: Disse ovne har en af ​​de enkleste og mest letvægts design til rådighed. Ovnen er simpelthen fire stål sider og en stål eller aluminium bund, der holder dåsen af ​​brændstof eller brændsel tablet. Omkring en tomme eller så over dåsen, disse sammenklappelige design normalt indarbejde en stål rist, der giver endnu mere støtte til panden lige over den varme flamme.
  • Sammenklappelig "Propan" Komfur: Mens Canned Heat giver en konstant varm flamme, der er tilstrækkelig til grundlæggende madlavning behov, betyder det ikke giver den stadige intensiteten af ​​en propan brænder. Af denne grund mange mennesker giver de forskellige foldbare propan ovne, der er tilgængelige på markedet i dag. Disse er smalle propan brændere indkapslet i en kompakt ramme lavet af meget let materiale, der ofte folder sig om sig selv for kompakt opbevaring.
  • Foldbare Naturlige Brændeovne: Mens de er ualmindelige, kan du også komme på tværs af "naturlig-brændstof" sammenklappelige brændeovne i nogle udendørs butikker. Disse ovne er som regel lavet af sammenklappelig stål med en central rum, hvor du kan brænde pinde eller små stykker træ. Toppen af ​​disse ovne har et fladt område, hvor du kan hvile gryder og pander til madlavning.

Den bedste måde at vælge, hvilken ovn der passer til dig, er at overveje, hvad slags madlavning du vil gøre ved lejren. Hvis du kun har planer om at koge vand eller varme op supper, så meget let dåse varme komfur er mere end tilstrækkeligt. Til stegning eller grilning eller anden høj temperatur madlavning, enten fysiske eller propan ovne er vejen at gå.

Sådan trygt bruge en Folding Camp Stove

Glem ikke, at selv om disse lejr ovne er små, er de stadig få meget varmt. Mange mennesker begår den fejl at antage, at fordi Sterno flammen er lille, er det ikke meget varmt. Men hvis man ser nøje, vil du bemærke, at flammen er blå - et tegn på at det er en flamme meget høj temperatur. Uanset hvilken brændeovn du vælger, kan metalkabinet og toppen bandage til gryder få meget varme. Rør aldrig ovnen under tilberedningen, og altid give det tid til at køle af, før du forsøger at skjule komfuret og stuve den væk.

Flere oplysninger

Madlavning er en stor del af camping, og på grund af at der er mange madlavning entusiaster, der sætter en ære i de måltider, de kommer op med i den store udendørs. Hvis du ønsker at blive en lejr lave mad selv, så glem ikke at tjekke de følgende LoveToKnow Camping ressourcer, der kan hjælpe.

  • One Pot Backpacking Måltider
  • Camp Cooking over åben ild
  • Cowboy Udendørs madlavning
  • Camping Forplejning