Fødsler for Twins

Alt bliver lidt mere kompliceret, når du har tvillinger, Fødsler inkluderet. Heldigvis behøver du ikke dobbelt så frimærker. Du kan nemt finde Fødsler designet specielt til tvillinger.

Cute Ideer til Twins

Card designere udnytte stigningen i to fødsler. Her er nogle af de ideer, de er kommet op med:

 • To ærter i en bælg. Du kan finde enkle, stiliserede Peapod tegninger eller søde versioner med smilende baby ansigter på store runde ærter.
 • Twin storke, duckies eller engle. Dekorationer er dobbelt så sød.
 • Flere fodspor. Traditionelle kort med babys fodaftryk lade både babyer sætte deres præg.
 • Noahs Ark. Alle kommer to og to om Noas ark ... herunder dine nye tvillinger!
 • Dobbelt fotos. Fotokort fås nu med plads til både spædbørn billeder.

Hvis søde ikke er dine ting, kan du også finde mere traditionelle tvillinger Fødsler. Præget skrift, dejlige papir og fine kuverter er til rådighed, og mange stationers har designs til rådighed, som listenavne for spædbørn enten den ene efter den anden, eller ved siden af ​​hinanden.

Herunder andre søskende

Ankomsten af ​​tvillinger kan smide dit hjem til et ramaskrig. Og med alle indsamling omkring de nye babyer, ældre søskende kan føle sig holdt udenfor. En særlig form for tvillinger Fødsler omfatter storebrødre og søstre, minde alle om, at de er stadig vigtigt, også. Kig efter meddelelser som disse:

 • En tegning viser en storebror eller søster trækker tvillingerne i en vogn eller holder hver tvilling ved hånden.
 • Formuleringen har plads til søskendes navne, ikke bare mors og fars.

Særlig Ordlyd for Twins

Der er ikke nogen særlig sprog for tvillinger Fødsler. Et par overvejelser, men:

 • Fødselsvægt. Twins er ofte for tidligt. Hvis dine børn er særligt små, og det er ikke noget, du ønsker at drøfte med sympatisører, bare lade off fødselsvægt.
 • Uventede tvillinger. Det meste af tiden tvillinger forventes, men nogle gange det andet barn er en overraskelse! Uanset hvad, er det ikke nødvendigt at kommentere. Folk vil dele din glæde-og din glædelig overraskelse-med nogen forklaring nødvendig.
 • Broderlige eller identiske. Folk altid spekulerer på, om tvillinger er broderlige eller identiske. Nogle gange kan lægen fortælle, når de er født, men det er muligt at lave en fejl. I mange tilfælde vil en genetisk test er nødvendig for at være sikker. Det er ikke nødvendigt at medtage disse oplysninger. Medmindre du er 100% sikker-og du vil have folk til at vide, forlader det fra annonceringen sparer forvirring senere.

Hvor skal du se efter Twins Fødsler

Afhængigt af hvad du vil bruge, kan du finde alt fra fortrykte, tomme kort til fine brevpapir designet til dig. For overkommelige, personlige kort, kan du prøve en søgning på nettet. Flere selskaber tilbyder flere designs klar til dine spædbørn info; blot vælge en og udfylde en online-formular. Priserne spænder fra omkring $ 1 til $ 3 per kort. Mere avanceret kort, med high-end papir, flere folder, og kunstneriske mønstre, kan være så meget som $ 10 hver.

Hvis du ikke ønsker at bestille online eller ikke kan finde noget du kan lide, så prøv din lokale brevpapir butik. De vil som regel har et udvalg af papirer og skrifttyper, samt eksperter, der kan hjælpe dig med at sammensætte noget dejligt.

Lav din egen

Er dine tvillinger også særlige for store-købte bekendtgørelser? Her er nogle ideer til hjemmelavede tvillinger Fødsler:

 • Candy cigarer. Binde sammen to chokolade cigarer, en for hver baby. Brug pink bånd, blå bånd, eller begge dele. Vedhæft et lille kort med spædbørn navne og fødselsdato.
 • Blæk frimærkemotiver. Pick ud søde blæk stempler-babyer, kaniner, ænder, eller hvad strejker din smarte-og købe to af samme slags. Vælg en farve for hver baby, eller pink og blå, hvis det er en dreng og en pige. Du kan hånd-skrive kortene eller udskrive dem på din computer, ved hjælp af de samme farver blæk.
 • Familie foto. Det mest spændende ved at få tvillinger, er, at de bringer det dobbelte af glæde til din familie. Har en ven, eller endda lægen! -tage Et øjebliksbillede af alle sammen, holde babyer. Brug din computer til at vende billedet i din meddelelse.
 • Bare send to! Er der et design, du elsker, men det kommer ikke i en stil for tvillinger? Hvem siger, du har brug for en særlig meddelelse? Tuck to meddelelser i en enkelt konvolut og lad hver barn har sin egen tur til at skinne.