Fødselsdag: Fødselsdagsfest Temaer Tips

Tema Invitationer

Ingen temafest er komplet uden tema invitationer. Afhængigt af hvad tanken om din fest er, kan du få temmelig kreativ med forskellige tema invitationer. Må ikke begrænse dine ideer til standard todimensionale kort. For eksempel, hvis du kaster en fest med en karaoke tema, sende gæsterne en CD fuld af musik, de kan synge med. Du kan endda oprette en jingle at lade dem vide om begivenheden. For en temafest med eftermiddagste, sende en tepose sammen med invitationen. En invitation kan sendes i konvolutter, æsker, som kort, med rekvisitter, eller endda via computer.

Tema fødselsdagsfest Hele familien kan nyde

Smide en tema fødselsdagsfest med gæster 1-91? Prøv en film tema fødselsdagsfest, at hele familien kan nyde. Dette er, hvad du skal gøre:

 • Start med invitationer værdig til en Hollywood-premiere.
 • Pynt med scenelys, red carpet, og oprette din egen walk of fame med gæstens navne.
 • Har en række film på hånden passende for seerne fra de mindste babes til dem voksne ønsker at se.
 • Udpeg forskellige "teatre" med forskellige film fremvisninger. Hvis du har en stor blank mur, få en projektor og vise et blockbuster på dit hjem "store skærm".
 • Uddel part favoriserer som chokolade biografbilletter eller popcorn kasser fulde af lækre snacks.

Glow in the Dark Party

Outfit gæster med glød halskæder eller glød stokke. Brug glød maling på invitationer. Anvendelse af grønne og lilla plader med glød i mørke klistermærker på Tablecover og kopper. Spil varm kartoffel med en glød-in-the-mørke kugle, lommelygte tag, og gøre glød armbånd med glød perler, maling negle med glød maling eller bruge mælkeagtige penne til at foretage design. Serveres neon-grønne drinks med glød sugerør. For ældre børn, leje en sort lys for en glød dans fest.

En voksen fødselsdagsfest Theme For Kids

En masse børn fødselsdagsfest tema ideer er baseret på nutidige film, tv-udsendelser og tegn. Hvis du ønsker at prøve en anden alternativ til den fælles fødselsdagsfest tema for børn, der vil stadig give børnene en sjov dag, så prøv at smide en "voksen" middagsselskab eller eftermiddagste. Lad børnene vælge deres egen "voksen" invitation til at sende ud til gæsterne. Du kan hjælpe børnene dekorere en mere formel sted indstilling og menu. Gør bordkort så alle ved, hvor de vil sidde. Så lad børnene pynte i deres version af vokset op påklædning.

For børn, der er mere computer kyndige, kan du overveje en fest tema baseret på en ikke-voldelig computer eller videospil. En fordel for denne part tema er evnen til at gøre nogle af de invitationer eller leverancer udefra selv. Mange steder har billeder eller logoer, som du kan downloade til at gøre tilbehør til en fest. Når fejringen er i gang, kan du fortsætte den part tema ved at skabe teams og lade hvert barn har en tur spille computerspillet, at partiet tema er baseret på. Hvis børnene er for ung til at spille spillet sammen, ændre aktiviteterne ved at skabe en udfordring, som børnene kan deltage i. For eksempel, en genopførelse af en scene fra spillet eller søger efter objekter, der vises i spillet.

Fødselsdagsfest Idéer: Tween 12

De »tween år« - hvor en person er ikke helt en teenager og ikke et barn enten - er udfordrende på mange niveauer. En tween interesser er delt mellem de to grupper, så han eller hun kan være en hård person til at finde ud af! Som følge heraf planlægger en fødselsdagsfest for en 12-årig er en tricky business. Sørg for at gøre dit hjemmearbejde, før hånd. Find ud af interesser fødselsdag dreng eller pige og hans eller hendes venner og opbygge fødselsdagsfest tema omkring dem. Er han / hun kan lide sport? Musik? En vis film eller tv-show? Når du har valgt temaet, være kreative i udførelsen, overvejer, hvordan den mad, drikke, dekorationer, musik og spil kan bære temaet igennem i din fest. Og glem ikke at have det sjovt!

Party Tema Idéer til fødselsdag pige

Fordi film og tv-tegn markedsføres for leverancer udefra, er det let at have en part, der viser dit barns favorit karakter. Piger, der ønsker at få klædt op for en historiebog fest tema måske ønsker at have et kostume lige til lejligheden. Vælg mellem mulighederne som Rødhætte, Klokkeblomst, og Askepot. Piger, der deltager i en cosmo pige part tema kan være rockstjerne cool med deres egne besat sunglass frames. Når din teenager fødselsdag pige får en chic nyt udseende, registrere makeover på en engangs kamera. Fødselsdagsfest temaer er nemt at oprette med de rigtige kage, dekorationer og favoriserer, men glem ikke om spillene. Hvis det er en piges fest, så lad dem gøre spiselige smykker ved hjælp af snor, korn og slik.

Party Tema Idéer til fødselsdag pige

Bare fordi du kaster en fødselsdagsfest for fødselaren betyder ikke, du bare trække alle de lyserøde plader og streamers, du kan finde. Endnu yngre piger vil reagere på fest tema ideer med en vis grad af raffinement. Hvis du har problemer med at komme op med ideer, her er lidt inspiration til dig.

Storybook tema-Yngre børn vil elske at deltage i en kombination af kunst, håndværk og musik er baseret på et eventyr tema. Du kan endda få de små udklædte i figurerne af deres valg.

Cosmo Girl tema - For piger interesseret i de nyeste trends, vil en introduktion til de hippeste hår, makeup og tøj være en sjov tid af alle. I denne part tema, piger får at glam op i en alder passende måde.

Spa Time tema - Fik nogle spirende teenagere til at imødekomme en fest tema til? Sammensæt en spa parti, de vil være sikker på at nyde. Manicure, pedicure og en ny frisure vil gøre alt teenager fødselsdag pige føler hendes bedste.

Birthday Party Temaer for Animal Lovers

For børn eller børn på hjerte, der elsker dyr, kan du ikke gå glip af med fødselsdagsfest temaer, som inkorporerer dyreliv. Her er nogle fødselsdagsfest temaer for dyreelskere.

Wild Outback: Kænguruer, koalaer og krokodiller - Åh min! Opret en scene fra down under med et papir klippevæg, Har kompasser på hånden for favoriserer og lægge op på spadserestokke for en mini vandretur. Pynt med udstoppede udgaver af dyr fra down under, eller se om du kan få et zoomobile med den ægte vare at komme ud til dig.

Water Life Exploration: Brug blå cellofan til at skabe en mur af din undersøiske verden. Pynt med plastik fisk, blæksprutter og rokker. Lav din egen mini "touch-pool" ved at fylde en stor plastik balje med sand, vand, mock søstjerner og streng stråler, og plast søanemone. Børnene kan svømme i en stor "pool" fyldt med blå farvede bolde og mock fisk.

Prehistoric Dinosaur World: Gå tilbage i tiden og har en forhistorisk dinosaur verden part. Har indspillet lyden af ​​tyrannosaurus rex og hans mægtige brøl. Opret en sandkasse og vært for en arkæologisk udgravning for dinosaur knogler. Send børnene hjem med en papmache "dinosaur æg" fyldt med slik og plast dinosaur legetøj.

Party om et budget

Hvis du er på et stramt budget og dit barn råber til fødselsdagsfest, skal du ikke fortvivle. I hjertet af alt, de fleste børn egentlig bare ønsker at have en håndfuld venner over for at spille. Du kan gøre partiet så simpelt som en udflugt til en lokal park eller fælles swimmingpool. Pluk nogle gammeldags spil at spille som pin halen på æslet, har en 3-legged race eller en kartoffel på en ske race, og spille paradeforestillinger.

Du kan give frokost sække til være dekoreret som en aktivitet, snarere end at købe dekoreret "goody" poser. Hvis du ønsker at give mere end kage og is, har en "lave din egen pizza" parti, med hjemmelavet dej og pizza sauce plus en række topfraktioner.

Bowling Party

Når børn er omkring 6 eller 7, de kunne have rigtig sjovt på bowlingbanen! De fleste baner nu give fødselsdag pakker, som omfatter bowling, sko leje og mad. Dette kunne være en idé, hvis du leder efter noget nemt - andre gør arbejdet og planlægning, og dine børn er underholdt! Prøv at ramme gyden, når "moonlight bowling" starter - de slukker de fleste af lysene, og noget, der er hvid eller pastel lyser i mørket!

Solide farver

En nem måde at holde en fest tema foregår hele er at vælge en farve for alt. For eksempel, hvis partiets tema er Elmo, købe røde plader, kopper, servietter, streamers og balloner på købmand eller "dollar" butik.
Dekorationerne vil bære tema, og du vil have betalt meget mindre end du havde købt de dyre trykte varer.

Fødselsdag tema: Half Fødselsdage

Mange forældre til små børn kan lide at fejre halv fødselsdage. Især for børn, hvis fødselsdage kan mindskes ved store helligdage på eller i nærheden af ​​deres fødselsdage, der har en fødselsdag tema af en halv fødselsdag kan gøre dem føle sig speciel.

Vil nogle store halv fødselsdagsfest ideer? Du kan bage en kage og skæres i halve. (Frys den anden halvdel til en anden særlig middag.) Kom op med andre "halve temaer" samt. Du kan dekorere kun en halv værelse eller lave en halv fødselsdagskort.

Party Tema: De behøver ikke at være dyrt

Inddrag fødselsdagsbarnet, når du vælger en fødselsdagsfest tema. Må ikke hænge dig særlige tv-shows eller film. Det er meget lettere at planlægge en "cowboy" part end en "Cowboy Bob" fest! Ud over at købe plader, servietter og kopper, det er sjovt at have nogle af de festdekorationer være hjemmelavet. Hvis dit barn er gammelt nok, lad dem hjælpe med at gøre og planlægge dekorationer til fest tema.

Find noget musik at spille, mens gæsterne ankommer. Ud over spil og præmier, tænke på nogle aktivitet børnene kan gøre i slutningen af ​​den part, der kan afbrydes. Et håndværk, børnene nemt kan slutte hjemme eller inden for et par minutter kan være en god måde at få børnene vind ned lidt.

Party idé til en Teen

Har du problemer med at vælge en fødselsdagsfest tema? Når du sidder fast til en fest idé til en teenager, skal du først finde ud af hvad dit budget er for partiet. Fortæl teen hvad det budgetterede beløb er, og lad dem hjælpe regne ud, hvad de kan gøre. Skøjteløb på den lokale skøjtebane (uden leje lokalet og betale for deres kage og is) kan passe mange budgetter.

* En anden mulighed er at have et middagsselskab med mad, der kan "bygges på bestilling" som tacos eller pizzaer. Du kan brødføde en menneskemængde uden at bryde banken, hvis du planlægge og stadig Lad børnene have det sjovt.

Fe Party

Spørg alle til at komme klædt som feer! Dette får de involverede i partiet piger, og også låner til det magiske og udseendet af partiet! Serveres lille mad til dine feer. Og få dem dekorere en stjerne stav (skåret stjerne figurer fra tynde træ eller plakat bord. Lim til en længde af dyvel og spray-maling guld. Pigerne kan dekorere deres egen stav med glitter-lim, klistermærker og folie konfetti. Eller du kunne har dem klar inden festen.) Hvis det er inden for dit budget kan du også drapere en hel "fairy grotte" med tyl, eller hvis ikke, kan du prøve at hænge balloner og sparkly stjerner fra loftet med blanke bånd (gøre brug af din lokale dollar butik for disse ting!).
(En del af denne idé er venligst udlånt af Petra vores egen scrapbog-tips guru).

Child Tema Party: Fokus på yndlingsbeskæftigelse

For et barn temafest, er det ofte sjovt at fokusere på en sport eller favorit aktivitet af fødselsdagsbarnet. Hvis dit barn kan lide at svømme og er gammel nok, at du tror, ​​de fleste af gæsterne vil være vand sikker samt, finde ud af om at have fest på dit nabolag swimming pool, hvis en sådan er tilgængelig. På kvarteret swimmingpool, kan du dekorere en picnic bord ved poolen med en hawaiiansk eller ø tema, få en pinata, og give nogle snacks eller har pizzaer leveret. Børn kan generelt underholde sig selv i timevis i en pulje, og vil spontant komme med alle mulige spil at spille.

Party Temaer til fødselsdag Boys

Leder du efter fest temaer til en fødselsdag dreng? Du kan slippe af sted med en standard samling af gæster, kage og is, men fødselsdag ville være så meget sjovere med mere fantasifulde fest temaer. Må ikke bekymre dig om at være kort på ideer. Vi har fået nogle til dig her:

Undercover spion tema - Gør din fest til din fødselsdag dreng ind i en hemmelig agent affære. Lad gæsterne løse et mysterium, prøv på forklædninger, og fylde dagen med dobbelt agent typen gadgets at udforske.

Sports lejr tema - Hvis du har en atlet i familie med en fødselsdag i horisonten, smide en sports lejr fest begivenhed. Opret ensartede t-shirts til gæsterne og ramte feltet for venlig sampler af flag fodbold, fodbold, og basketball. Når gæsterne er klar til at gå ned, tjene forfriskninger, har kage, og besvimer trofæer for favoriserer.

Racing Car tema - Pynt med ternede flag og racing bannere. Opret en pit stop fuld af snacks og drikkevarer til at gå. Derefter linje op miniature racerbanen med biler og fjernbetjeninger.

Fødselsdag tema: Skattejagt for Presents

En sjov fødselsdag tema er at skjule de gaver og give fødselsdag person (uanset om voksen eller barn) skattejagt stil tip om, hvor den nuværende er placeret. På et stykke papir, skrive et fingerpeg om, hvor der kan findes den næste clue. Led dem på en jagt på dog mange spor deres alder kan håndtere: to eller tre for yngre børn og mere for de ældre. For virkelig små børn, bruge billeder i stedet for ord til at angive placeringen af ​​den næste clue. En anden lignende fødselsdag tema er at binde en snor til den nuværende, derefter køre snoren over hele huset og ender på fødselsdag barnets seng. Når de kommer op om morgenen, de skal følge strengen for at finde deres første gave.

Fødselsdag tema for alle aldersgrupper

Vælge en fødselsdag tema for dit barns parti kan være af stor betydning for dit barn. Ud over tv-tegn eller filmstjerner, overveje dit barns yndlings dyr eller farve. Dragons, Mother Goose og enhjørninger er populære temaer for under 4 tilskuerne.

* Ældre børn kan nyde en fødselsdag tema som cowboys, prinsesser, superhelte, mellemrum og pirater. Teenagere som karaoke, skønhed spa for piger, en dans fest, eller en "lave din egen video" parti, hvis du har et kamera til rådighed.

Dobbelt Castle Party

Hvis du har tveæggede tvillinger, eller en søn og datter tæt på alder parter kan være svært at koordinere. Hvad med en dobbelt slot tema? Du kan arbejde i en drengs og piges interesser ved at klæde en som en prins, den anden som en prinsesse og arbejder din fest tema omkring det!

Fødselsdag tema: Legos

Vælg en fødselsdag tema, der passer dit barns personlighed. Hvis du ikke har set det gjort før, bare tilpasse klassiske fest ideer til at matche dit tema. Hvis dit barn kan lide at bygge med Lego, gør at temaet. Du kan lave en kage dekoreret med Lego figurer eller gøre kagen ligne en stor Lego stykke.

Har spil, der udfordrer, hvor hurtigt børn kan bygge visse ting fra Lego. Put en flok Legos i en krukke og har børn gætte hvor mange stykker der er indeni. Send hvert barn hjem med en lille Lego-kit til den part favør.

Store Spring År Fødselsdagsfest Idéer

Af Jennifer G

Føler trist, fordi du kun har en fødselsdag hvert fjerde år? Må ikke være! Ligesom Mad Hatter i Alice i Eventyrland, er her et par store forslag til, hvordan man kan have en stor un-fødselsdagsfest hvert år i stedet for at vente, og kun har en fjerdedel af dine fødselsdage.

Vælg din favorit

De fleste mennesker sidder fast med en dag at fejre. Ikke dig. Vælg din favorit dag og rock ud. For eksempel, hvis du kan huske din eksamen kærligt, så vil din nye fødselsdagsfest dato kunne være 20 Jun th. Du kan vælge et hvilket som helst tidspunkt, som har særlig betydning som den dag i dit første kys, den dag du fik dit kørekort, eller endda den dag, du fik din seler af.

Holde alle Gætte

Roter din fødselsdag gennem årstiderne, så det fjerde år er din vinter år, sker på din faktiske fødselsdato. De tre andre er sjove, sæson-tema parter involverer alt, hvad du bedst lide ved vinter, forår, sommer og efterår. Hvis du har en favorit film eller bog, det er tid til at skabe en fest tema at overraske dine gæster. Alle vil se frem til at fejre dig.

Det handler om dig

Uanset hvad nogen forsøger at fortælle dig at gøre ved at fejre din fødselsdag, så husk at det altid er dit opkald. Lad ikke nogen regn på din fødselsdag. Hvis du elsker den zoologiske downtown, men det er udendørs, vælge en dato, hvor alle kan mageligt nyde sig mens fejrer din dag.

Din fødselsdag er din særlige dag. Uanset om du fejrer det en gang om året eller en gang hver fjerde, så længe du gør, hvad der gør dig glad, vil resten naturligt følger.

Ti sange at spille på en fødselsdagsfest

Fødselsdag sange gøre det perfekte soundtrack til nogle af de mest specielle øjeblikke i dit liv. For at hjælpe dig med at vælge de bedste sange at spille på noget fødselsdag, her er en liste over relevante top ti sange:

 1. Kool og Gang- "Celebration" (produceret i 1980); en tilbagevenden melodi, der er let at synge for og har vidunderlige flow, som vil bringe 80'erne ind i lokalet.
 2. Rihanna- "Birthday Cake" (produceret i 2011); en sensuel sang, der vil sætte den rette stemning til enhver vokset op fest med sin store dance beats.
 3. Flo Rida- "Birthday" (produceret i 2008); Flo Rida giver dig en episk dans spor og et must-have lov til din fødselsdagsfest.
 4. Den vildt "Celebration" (produceret i 2012); en stor sang, der vil få dig til at synge med på melodierne.
 5. Fabolous - »Det er min Party" (produceret i 2013). Dens funky party instrumentalnumre har holdt det en fest klassiker siden dets frigivelse.
 6. Alphaville- "Forever Young" (produceret i 1984); 80'erne på det fineste. Eller hvis du foretrækker nyere sange, bruge Jay-Z version.
 7. R Kelly- "Det er din fødselsdag" (produceret i 2004). Dette er en klassisk fest hit, der vil holde de ældre publikum underholdt.
 8. 50 cent-"In Da Club" (produceret i 2002), denne sang er et must have for en dans scene hukommelse på din fødselsdag.
 9. Lil 'Bow Wow "Atten" (produceret i 2011); Bow Wow producere dette spor udelukkende til fødselsdage. Det er et must-have, især hvis du vender atten.
 10. Leslie Gore- "Det er mit parti (og jeg vil græde, hvis jeg vil)" (produceret i 1963); Det er en oldie, og stadig en godtepose.

Elmo Birthday Party Tema

Hvis din lille fyr tænker Elmo er det bedste nogensinde, så er du sandsynligvis overvejer en Elmo fødselsdagsfest tema. Heldigvis har mange andre forældre har besluttet at smide partier for deres småbørn med samme tema, så der er masser af forsyninger og ideer til at hjælpe med at gøre din fest planlægning let.

 • Elmo kostumer kan være rigtig spændende. Børnene kan bruge dem til at spille dress-up spil. Hvis de ikke ønsker at klæde sig, er der flere Elmo spil, som et tema sækkestol kast, som du måske ønsker at give for dem at spille i løbet af festen.
 • Hvis du har en kylling Dance Elmo, hvorfor ikke oprette et dansegulv for part gæster? De vil have en stor tid efter Elmo føring og forældrene vil have en stor tid ser deres børn handle så yndig.
 • Du kan finde de standard Elmo tema part leverancer, ligesom kopper og tallerkener, men der er også mange andre muligheder. Piñatas, t-shirts, malebøger og malebøger er alle tilgængelige.
 • Fingerdukker og teatre kan bruges til at sætte på skuespil om Elmo og hans kæledyr fisk, Dorothy. Hvis ingen ønsker at sætte på en præstation, vil de stadig have det sjovt at lege med dukkerne.

Party Temaer til fødselsdag Boys

En fødselsdagsfest tema er vigtigt, fordi det viser off dit barns personlighed og fritidsinteresser. Hvis din søn nyder dyr, kaste en zoo-tema fest med forsyninger og dekorationer med eksotiske dyr. Digging begravet skat i en sandkasse er perfekt til en pirat-tema fest. Fødselsdag begivenheder med spion part temaer, kræver ingen særlige agent badges for gæsterne at bære. At have en sports lejr tema? Ingen sport lejr er komplet uden en passende drikke container. Party temaer mere i retning af racerbaner og hurtige biler kræver racing hjelme til hver af dine hastighed entusiaster.

Fødselsdag voksen Party Temaer

Hvem siger børn skal have alt det sjove ved fødselsdage? Voksen fødselsdagsfest temaer kan gøre festlighederne sjovt for voksne også. Hvis du leder efter voksne fødselsdagsfest temaer, som er garanteret hits, prøv nogle af disse ideer.

Casino Nights - bringe ud terningerne, spillekort, og craps bordet også. Har du en aften med cocktails og udrulle den fancy buffet.

Arcade Eftermiddag - Hvem siger voksne altid nødt til at handle på den måde? Opsætning airhockey, bordfodbold bord, og traditionelle arcade spil. Hold spisning krav enkelt - chips og dip, pizza, og sodavand vil fuldende arkade oplevelse.

En Posh Affair - have gæster klædt til nitaller, slå din ydmyge hjem i en smarte pude, og bringe de fine vine. Glem ikke formelle invitationer og de klassiske melodier.

Klatring Adventure - Ikke bange for højder? Har banden forcere en klippevæg for en højde trodser oplevelse. Du kan bestille tid på stedet eller har en mobil klippevæg komme ud til dig. Efter alt at klatring, dine gæster vil blive udhungrede, så sørg for at tjene picnic billetpris for dine sultne gæster.

Kom som du er part

Dette parti kræver fødselsdagsbarnet at holde på en hemmelighed. . . hendes gæster er ved at blive kidnappet!

Ring gæsternes forældre et par uger før festen for at lade dem om planerne. Find ud af, hvor hver gæst vil blive fundet på et passende tidspunkt (tider skal forskudt for at tillade afhentning af hver gæst). Hvis du har en kammerat, bliver forældrene nødt til at pakke en taske og lade dig vide, hvor det vil være.

På dagen for den part, pakke et par drinks, snacks, fest hatte og drev til hvert sted, optagning gæsterne en ad gangen. Det sjove bygger da gruppen bliver større.

Birthday Party Temaer for Animal Lovers

Mulighederne for at skabe dine dyr fødselsdagsfest temaer er uendelige. For et parti med et dyr tema, indarbejde aktiviteter som Pin halen på æslet. Prøv nogle dyr vægdekorationer at sætte stemning til fødselsdag begivenhed. Prøv en fisk piñata for en ocean liv fødselsdagsfest tema. Animal fødselsdagsfest temaer kan inkorporere festdekorationer fra Animal Planet, zoologi, Barnyard Celebration, hunden og katten. Lad din fødselsdag barn Spil mode i en kikkert og hat eventyr sæt.