Fødselsdag: Fødselsdagsfest Steder Tips

Sådan Kast parterne på udendørs fest Places

Udendørs fest steder er vidunderligt for parter i foråret, sommeren og det tidlige efterår. Folk kan nyde det smukke vejr og atmosfæren er normalt meget afslappet og behageligt. Dog kan kaste udendørs parter også være lidt af en udfordring. Hvis det skal lykkes, skal du:

 • Sørg for at have en plan for dårligt vejr. Kontroller, om indendørs faciliteter er til rådighed på det sted, du overvejer. Hvis ikke, så spørg om regn dato politik. At være udenfor er ikke sjovt, når der er en monsoon drenching gæsterne.
 • Medbring en velassorteret nødsituation kit, herunder bandager, antiseptisk creme, solcreme og bug afskrækningsmidler. Mange gæster ikke at tænke på sol og insekter når de planlægger deres rejse til festen og forsømmer at bringe disse emner med dem.
 • Overvej aktiviteter gæster vil blive deltager i, når du køber drikkevarer. Hvis de sidder ned og chatter, vil de sandsynligvis brug for to drinks et stykke på varme dage. Men hvis de spiller softball, tag, volleyball eller andre højenergi-spil, bør du planlægger at give tre drinks per person. Også, hvis nogle gæster drikker alkohol, sørg for at have ekstra vand til rådighed for dem, hvis de får dehydreret.

~

Succesfulde Fødselsdage på Chuck E Cheese

Du har besluttet, du ikke kan håndtere en masse børn faldende på huset endnu en gang, så du tager hele banden til Chuck E Cheese for dette års fødselsdagsfest. Du kommer til at udlevere nogen penge, besvimer poletter og Lad børnene spille, indtil de ikke kan spille længere. Det er en god plan, men du måske ønsker at gøre lidt mere for at være sikker på, at partiet viser sig at være sjovt for alle.

 • Tjek avisen, før du går. Mange gange, søndag kupon sektion tilbyder nogle nice rabatter for token og pizza pakker. Det er altid rart at få nogle ekstra tokens, da børnene bruger dem op så hurtigt.
 • Nogle stater har Chuck E Cheese restauranter, der serverer alkoholiske drikkevarer. Check med personalet, når du træder ind af døren for at være sikker din tilbyder ikke alkohol. Hvis den gør, skal du sørge for mindst en af ​​forældrene er på vagt ved bordet på alle tidspunkter. På den måde, nogen børn, der hoved til den forkerte tabel og Snup en glas, hvad de mener er sodavand vil blive stoppet af moderselskabet, før de drikker det.

Finding Party Steder

Du planlægger en surprise party, og du skal have den et andet sted, fordi der har det derhjemme aldrig ville arbejde med din super detektiv rundt. Nu er dit problem er, at du ikke har nogen idé om, hvordan at finde part steder.

Ofte er det bedste sted at begynde at kigge er i din gammeldags gule siders bog. Åbn din bog til festen sektion. Du vil sikkert se, at det er opdelt i flere dele, såsom party-centre, planlægning begivenhed party og tjenesteydelser og leverancer udefra. Hvis der er andre lister i andre afsnit, skal din bog fortælle dig. For eksempel under leverancer udefra, kan der være en note, der siger se også: nyheder.

Hvis du stadig ønsker flere muligheder, så tjek din lokale avis. EF-aviser har ofte lokale part steder, der er anført som ikke er i den gule siders bog, fordi de er forholdsvis ny eller valgt at spare penge på reklamer.

Hvis ingen af ​​disse steder er stadig det rigtige for dig, så ring et par lokale restauranter. Kæder som McDonalds og Chick Fil A er glade for at imødekomme fødselsdagsfester og mange af dem har legepladser for børn at løbe rundt i. Små restauranter og diners måske ikke har legeområder, men mange af dem gør tilbyder private værelser til fester, der er stor for teen og voksne fødselsdag.

Ved at udnytte Fødselsdag Club Programs

Som du gennemse nogle af dine lokale butikker eller spise på dine foretrukne restauranter, kan du opleve en lille tegn om en fødselsdag club program. Men hvis du ikke tager dig tid til at læse om programmet, kan du ikke klar over, hvor dejligt mange butik og restaurant programmer.

 • Mange restauranter, der tilbyder fødselsdag klubber giver en gratis ørken for gæster, der spiser der på deres fødselsdage. Nogle giver en gratis forretter i stedet. Et par meget pæne programmer faktisk give fødselsdag dreng eller pige en hel gratis måltid.
 • Is kæder normalt giver en gratis skefuld is til kunder, der kommer ind på deres fødselsdage.
 • Butikker ofte mail en rabat kupon til folk til at bruge under deres fødselsdag uge. Normalt er det en lille rabat, såsom 15% rabat en enkelt regelmæssigt prissat element, selv om nogle butikker har giver en endnu pænere gave.
 • Supermarkeder sjældent har fødselsdag klubber, men de ofte giver en gratis kage til børn på deres første fødselsdage, så sørg for at tjekke med din lokale købmand, hvis du har et barn vender en.
 • Glem ikke at tjekke spil centre, miniature golfbaner og andre underholdningsmuligheder i dit område. Mange af dem tilbyder gratis spil til folk på deres fødselsdage.

Plan B

Altid har en plan B eller sted at gå, hvis det regner eller bliver for blæsende. Den ideelle situation er en indendørs rum ud af den oprindelige part placering, men hvis det ikke er muligt, være sikker på at have rejsearrangementer lavet eller plan B placering inkluderet på dine invitationer.

Valg Indendørs part steder

Når du planlægger at holde en fest på en af ​​de mange indendørs part steder for første gang, er der så mange ting at tænke på. Du er nødt til at indsnævre dine valg ned til ét sted og finde ud af om alle de forskellige politikker, for at være sikker på dagen går glat. Lettere sagt end gjort, ikke? Faktisk er der flere ting, du kan gøre for at sikre, at det hele går som planlagt.

Først skal du nødt til at tale med nogen på din top tre part placering valg. Det er bedst at besøge i person til at se hvad Værelset ser ud, og hvordan personalet fungerer. Det er også en god ide at bede om prøver fra menuen fødevarer. Chancerne er du vil kunne lide en af ​​de spillesteder mere end resten.

Når du har en favorit site, er det tid til at se, om det vil arbejde ud. Selvfølgelig, du har brug for at finde ud af, hvilke datoer er tilgængelige for dig at booke festen. Men, vil du også nødt til at finde ud af, om en kage er forudsat, om du kan få plads til en lang nok tid, at gæsterne ikke styrtede ud før festen er virkelig over og om der er plads til din DJ og eventuelle aktiviteter, du har planlagt.

Indendørs Party Steder For Fødselsdagsfest Steder

Leder du efter en ny og innovativ sted at holde din næste fødselsdagsfest? Her er nogle indendørs ideer vi recommed:

 • Lej et hotelværelse, overnatter og spille i deres pulje og se videoer. Sørg for at lade hotellet ved du gerne vil et værelse væk fra andre "sovende" gæster! For en stor overraskelse, leje en limo at afhente gæsterne.
 • Hvis du søger efter en sjov, afslappende fest hvorfor ikke besøge en skønhedssalon og få en makeover? Afhængigt af dit budget, du og dine gæster kan få dine negle gjort, din makeup gjort, dit hår ... eller værker!
 • At kaste en uforglemmelig fødselsdagsfest, tilmelde dig med FAO Schwartz for deres in-store slummer parti, der omfatter en skattejagt, gavekort, og ubegrænset adgang til hele markeringen legetøj, samt en pris på ca $ 17,500.
 • Hvis du har besluttet at have din fest derhjemme, overveje at sætte nogen kæledyr i et område væk fra gæsterne. Mange mennesker er enten allergisk eller ubehageligt omkring mærkelige dyr, og små børn kan få bange nemt.
 • Pool parter kan være en blast! Men mange børn er druknet med 20 voksne stående i syne! Udpege en eller to voksne til at se poolen på alle tidspunkter. Giv dem strenge instrukser om ikke at gøre noget andet (selv tale eller spise).

Outdoor Party Steder For Fødselsdagsfest Steder

Hvis du er heldig nok til at have en fødselsdag under en af ​​sommermånederne, nyde udendørs og tage et tip fra en af ​​vores udendørs fest steder:

 • Nogle uden placeringer har naboer, der klager, hvis de hører nogen lyde fra en part (musik, folk griner højlydt, glas bryde på cement, bilmotorer / døre, nyser, etc.). Mange af disse steder har en urimeligt lav musik volumen begrænsning placeret på deres musik underholdning, der kan påvirke nydelsen af ​​en begivenhed. Tjek restriktioner musik volumen, hvis dette er en bekymring for dig!
 • Paraplyer og andre shademakers til eftermiddag partier er ikke kun smuk ud, men i varmt klima, de kan være afgørende for en stor udendørs fest. Hvis du ikke har træer, der giver skygge til din udendørs fest område, skal du sørge for at oprette en form for dækning for dine gæster.
 • Hold solcreme handy og tilbyde at slather nogle på dine gæster ofte. Sørg også for at have bug spray til rådighed. Selv nogle ekstra trøjer i case tingene bliver kold kan gøre dine gæster mere behagelig.
 • Brænd citrus stearinlys til at hjælpe med at holde en række bugs i skak, og holde damme med myg fisk. For gule jakker (dagtimerne gener, hovedsagelig), prøv fælder fra din planteskole eller havecenter; hænge dem mindst 5 meter vindretningen i en grill eller picnic bord, talje-høj eller lavere.
 • Dæk fødevarer, især kød og søde drikke, på en buffet bord. Lad ikke din mad - varmt eller koldt - sidde på picnic bord til mere end to timer - eller inden for en time, hvis udetemperaturen er over 85 ° F. Sæt letfordærvelige ind i køleren umiddelbart efter spisning. Og husk - I tvivlstilfælde, smide det ud.
 • Vind kan være et stort problem for udendørs parter. Brug kraftige dekorationer, servietter, service, osv, der vil være mindre tilbøjelige til at blive væltet eller blæst væk af kraftig vind, og pin eller bolt ned alt, hvad der kan flyttes eller boltet ned.
 • Lad forældre ved, at partiet vil være udendørs, så de kan klæde deres barn på passende vis. Du ønsker ikke nogen til at dukke op i en fancy outfit, der 'kan ikke blive snavset «eller begrænser deres leg.
 • Hvis du ønsker at tjene frokost, vælge noget (ligesom sandwich), som du kan forberede i god tid, for at holde dig fra at skulle køre ind og ud af huset. Eller bestille en pizza! Hvis du har masser af hjælpere på hånden, du kan grille, men børn er så kræsne ... den tid og besvær er involveret i grill er sjældent værd.

Udendørs siddepladser

Bare fordi du er udendørs betyder ikke, du behøver ikke siddepladser. Komfortable siddepladser til alle er et must. "Indbygget siddepladser eller sæde vægge kan supplere havemøbler for store grupper og holde haven fra at se rodet" siger Sunset Magazine.

* Du kan også spredes tæpper for en mere afslappet picnic feststemning.

Tilsyn er nødvendig

Udendørs leg tendens til at få meget kraftig, så din overvågning er nødvendig for at holde tingene fra at komme ud af hånden. Du bør også tage et par minutter at børnesikret din værftet / gårdhave område før gæsterne ankommer. Læg haveudstyr i garagen, tage ned Vindspil, flytte planter til et andet område, sætte nogen kul eller lightergas uden for rækkevidde, osv