Fødselsdag: Fødselsdagsfest Spil & Aktiviteter Tips

Vokset op Fødselsdag Games

Du har fået en hel flok voksne til at underholde, og der er ikke en Super Bowl spil i syne. Hvordan kan du finde voksen fødselsdag spil, der vil holde dem underholdt under festen? Faktisk, medmindre dine gæster er en hård kerne festdeltagere, der er masser af spil og aktiviteter, der skal underholde dem.

 • Opsætning af en masse forskellige brætspil, fra Scrabble til Chutes and Ladders på forskellige borde og har en turnering. Det er overraskende, hvor meget sjov en gruppe af voksne kan have med selv de mest unge af disse gamle favoritter, men du kan træde op det sjove et hak med belønninger. Bring en anden tabel og sætte en flok tombola præmier på det. Giv hver gæst en billet til lodtrækningen, som han eller hun ankommer til festen. Vinderne af de forskellige spil får en ekstra billet til tombola præmier.
 • Bring turneringen ind i det nye århundrede med en Wii eller andre spil system.
 • Træk alle de tåbelige shower spil, støv dem ud og forny dem til fødselsdagsfest. For eksempel giver hver gæst en halskæde. Har gæsterne undgå at sige en fødselsdag relateret ord i stedet for den traditionelle baby eller brud. Hvis de siger ordet, vil de miste halskæde til den person, der fanger dem sige det.

Kids Birthday Party Idéer at holde dem optaget

Når man overvejer hvilke spil og aktiviteter går sammen med børnene fødselsdagsfest ideer, så husk at du ønsker at belønne gæster med præmier. Her er nogle kids fødselsdagsfest ideer til præmier så godt. Vil du oprette en kunst væg? Beløn ​​barnet med den bedste tegning med en vaskbar markør sæt. For det sidste barn sidder i musikalske stole, give væk en CD med populære sange. Hvis dit barn er lidt ældre, og du føler, du har opbrugt mange børn fødselsdagsfest ideer, hvorfor ikke smide en surprise party? Fordi omdrejningspunktet for partiet vil være, at det er en overraskelse, kan du bekymre dig mindre om et tema og være mere opmærksomme på andre detaljer, såsom den bedste måde at overraske dit barn. En idé er at invitere en ven, som måske er flyttet væk, og hvem dit barn ikke ser ofte. En anden måde at skabe en overraskelse element på en kids fødselsdagsfest er at holde arrangementet på en usandsynlig placering. Nøglen til at trække ud for overraskelse er at sikre gæsterne ved ikke at sige noget på forhånd. Du kan underrette forældrene til børnene, du planlægger at invitere, men ikke fortælle børnene indtil dagen før, så de ikke ved et uheld sige noget.

Fødselsdag Entertainment Ideer med et twist

Smide en fødselsdagsfest og tænke ansætte fødselsdag underholdning? Fødselsdag underholdning bør tilføje til festlighederne i din fødselsdagsfest og komplimentere temaet. Hvis du har svært ved at beslutte, hvad professionel til at ansætte på din næste fødselsdag begivenhed, har vi samlet en liste af ideer til fødselsdag celebrants 5-105.

 1. Du kan medbringe i klovne, men hvorfor ikke gøre dine børn en del af cirkus i stedet? Gæsterne kan få en actionfyldt eftermiddag, hvor de kan lære at jonglere, sat på klovn make-up, og afprøve trapez.
 2. Fødselsdag gæster kan nyde at lytte til en livlig band, men gøre din fødselsdag underholdning en bedre ved at gøre dem til en del af bandet. Leje en interaktiv musik ensemble, såsom en tromme og percussion gruppe. Børn og voksne vil have en blast hamrer løs på trommer og ryste maracas.
 3. Hvis du har tænkt på at leje et ansigt maler til din fødselsdag underholdning, overveje at gå med en henna kunstner i stedet. En henna kunstner kan skabe indviklede mønstre fra en pasta af knuste henna blade. Det er også det perfekte alternativ, hvis du har en tropisk tema fest. Børn og voksne kan sport deres henna tatoveringer dage efter den faktiske begivenhed.

Kids Birthday Party Idéer at holde dem optaget

Leder du efter børn fødselsdagsfest ideer, der vil holde fest bevæger sig langs? Hvis du brainstorming for dit barns næste shindig, ser ikke yderligere. Vi har fået børn fødselsdagsfest ideer, der vil lokke hver eneste gæst til at deltage i den sjove.

 1. Opret en indendørs legeplads. Sammenklappelige tunneller, en play telt og store yoga bolde gøre for en sjov legeplads for yngre børn.
 2. Opret en kunst væg. Du kan dække en væg med kraftig brunt papir og lad børnene tegne med sletbare farveblyanter og markør eller oprette din egen store tavle, ved hjælp af et stort bord malet med tavle maling.
 3. Afsæt tid til simple strukturerede spil for ældre børn. Spil som charades, musikalske stole og trivia er nemme at strukturere og kræver lidt rekvisitter.

Sådan spiller "Happy Birthday" på klaveret

Af Jeana Z

For en person, der allerede kender de noter på en klaver, Happy Birthday er en forholdsvis nem sang at lære uden skarpe genstande og ingen lejligheder. Men for en nybegynder pianist, blot at give dig noterne, kommer ikke til at være super hjælpsomme. Så lad os gøre et hurtigt overblik over klaveret.

De fleste klaverer består af 88 toner. Mens du ser på disse noter, kan du bemærke, at de sorte nøgler er i skiftende grupper af to-og tre er.

Find en gruppe af to sorte tangenter. Sæt din finger på den første af de to, eller den venstre sorte nøgle. Glid fingeren til venstre for at røre den hvide nøgle, der er direkte ved siden af. Denne nøgle er en C. På en 88 nøgle klaver, der er otte C'er.

Rigtige lugter dab i midten, er midterste C. For at finde din midterste C, du placere dig selv i centrum af klaver, lige under producentens navn, finder, at det centrale klynge af to sorte taster, og sætte fingeren på den hvide tast der er direkte til venstre for den 1. sorte tangent. Voila! Middle C.

Okay, det var den hårde del.

At gå til højre eller op fra C du har D, E, F, G, A, B, og derefter C igen. Gå videre og markér disse bogstaver på dit klaver med tape, indtil du kan huske uden båndet. At gå til venstre eller ned fra midten C, noterne er B, A, G, F, E, D og C. Markér disse taster så godt. Normalt noterne over midten C spilles med højre hånd og noter under C spilles med venstre hånd. C kan spilles af enten. Så her er den egentlige sang:

venstre hånd: GGAGCB, GGAG,

højre hånd: DC,

venstre hånd: GG

højre hånd: GEC

venstre hånd: BA

højre hånd: FFECD C.

Childrens Festartikler For Temafester

Er "Under the Sea" temaet for din næste barns parti? Børn vil have en blast foregår et hav liv skattejagt. Til denne aktivitet, skal du blot et par børns leverancer udefra til at spille spillet:

 • Pen
 • Papir
 • Diverse plast ocean liv figurer, herunder:
  • Toy båd
  • Turtle
  • Whale
  • Scuba Divers

Hvordan du spiller:

 • Lav en liste over alle havets liv elementer, du har.
 • Plante dem i forskellige områder omkring huset.
 • Uddel en liste over emner til hvert barn at finde.
 • Den person, der finder flest brikker vinder.
 • Som en valgfri præmie, lad vinderen holde stykkerne.

Childrens Festartikler For Temafester

For at fuldende dit hav liv tema, kan du også koordinere alle dine børns leverancer udefra - alt fra partiets plader og dækkeservietter til balloner og centerpieces. Børnetøj leverancer udefra kan omfatte sjove dekorative stykker som fisk stearinlys. Vælg dykning masker til favoriserer. Du kan endda få en udstoppet klovn fisk kostume til fødselsdag æresgæst til at lege med eller slid. Selvom det er populært at smide en børns part ved hjælp af deres yndlings tv eller film karakter, hvorfor så ikke overveje en mere generisk, sjov tema som prinsesser, pirater, dinosaurer eller en teselskab? Det er nemt at finde børnenes leverancer udefra, fordi disse er populære ideer og fest detailhandlere tendens til at have disse forsyninger til rådighed.

Fødselsdag Entertainere for Kids

Du har alt til den perfekte fødselsdagsfest, undtagen en måde at holde børnene underholdt. Dit barn frygter klovne, så du skal finde en anden mulighed. Er der andre typer fødselsdag entertainere til rådighed? Du vil blive glad for at vide, at der er faktisk en hel del valgmuligheder.

Build a Bear er en af ​​de nyere underholdning valg. Du rejser med part gæster til en Build a Bear butik, hvor en person hjælper børnene skabe deres egen udstoppede dyr. Virksomheden tilbyder også invitationer, som du kan udskrive og en tjeneste for hvert barn.

Kontroller, om nogen kunstnere i dit område er villige til at komme til børnefester. De kan undervise smykker at gøre, grundlæggende tegne- og maleteknikker, eller keramik klasser. Nogle kunstnere har pakker, der omfatter en kage og andre festartikler, så godt.

Book en dukkefører eller en tryllekunstner til at udføre for børnene. Historiefortællere og børne musikere også ofte gøre børnefester.

Uanset hvad du vælger, skal du altid sørge for at tjekke referencer, før du bestiller en performer. Også brug for mange børns kunstnere skal bestilles i god tid i sommermånederne, som du kommer til at konkurrere med de lokale bibliotekssystemer, som de planlægger sommer læsning programmer.

Spil til en prinsesse tema

Prinsesser ønsker ikke at løbe skrigende rundt i deres smukke kjoler. Men der er masser af store børn fødselsdagsfest spil til en prinsesse tema, der er sjove for små piger, der alle er klædt op. Prøv nogle af disse aktiviteter for en dag fyldt med sjov:

 • Spil pin halen på æslet med et twist, når du erstatte en fyrig oplader værdig enhver rimelig jomfru for mere prosaiske lastdyr.
 • Pile nogle tæpper i et hjørne draperet med et stykke guld netting eller andre skinnende stof. Tuck en ært under det øverste lag, og se, om prinsesser kan mærke ærten når de hviler på "seng" af sengetøj.
 • Giv dem hver en prop, ligesom et scepter eller en enorm falske diamant ring, og derefter afspille statuer. De rekvisitter gøre spillet lidt mere udfordrende, især når spillerne forsøger at strejke kongelige udgør.
 • Lad dem gøre deres egne tiaras eller fancy smykker. Andre håndværk, der passer til temaet gør håndholdte spejle eller hårspænder. Udsmykning plain sneakers med glitter og rhinestones at gøre behagelige prinsesse sko, de kan bære for hver dag er også populært med prinsessen tilskuerne.