Fødselsdag: Fødselsdag Kager Tips

Brug af Billeder af Fødselsdag Kager til Inspiration

Du er bare om færdig med alle dine planer for dit barns fødselsdag. Så han eller hun nævner, at en kage, der ligner en dinosaur eller Thomas toget ville være den perfekte gave. Pludselig at din idé piske en hurtig kage mix natten før den store dag ikke ser så godt. Hvordan kan du oprette en kage som den dit barn ønsker? Ofte er svaret at bare se på billeder af fødselsdag kager andre mennesker har lavet til inspiration.

Når du ser et billede af kagen, du ønsker at gøre, gå videre og tage et øjeblik til at se på det hele. Før du begynder at gå i panik, så husk at kagen formentlig blev bygget fra mindre kage dele. De kage stykker limes sammen med glasur og derefter hele kagen er dækket med mere glasur at skjule sømmene.

Tag et hårdt kig på billedet af kagen og tænke over, hvad figurer blev brugt til at gøre det. Måske et par små cirkel kager blev skåret i halve for at gøre toget hjul, mens halvdelen af ​​en lidt større kreds gjorde togets ansigt. Et par inches kunne skæres fra en rektangulær kage at gøre en skorsten og resten af ​​rektanglet kan være det organ af toget.

Gode ​​Birthday Cake Opskrifter

Hvis du ønsker at gøre en særlig fødselsdagskage, har du sandsynligvis ikke ønsker at starte med en butik købte kage mix. Normalt disse mixes vise sig okay, men de er ikke helt så rig som en kage lavet helt fra bunden. Der er bogstaveligt talt tusindvis af fødselsdag kage opskrifter, men de fleste af dem er variationer over et par grundlæggende kager.

At finde den rigtige opskrift kan være så simpelt som at kalde en ældre slægtning og beder om vejledning om at gøre hans eller hendes favorit kage. Her er en opskrift på varm mælk kage, der er blevet ædt af flere generationer af glade drenge og piger på deres fødselsdage. Du skal bruge: en kop mælk, en pind af smør, to kopper sukker, fire æg, to kopper sigtet mel, tre teskefulde bagepulver, et strejf af salt og en teskefuld vanille.

For at gøre kagen, varme mælk og smør i en lille gryde. Blend æg og sukker sammen. Gradvist blande i melet og de varme ingredienser. Derefter blande i de resterende ingredienser. Bag kagen ved 350 grader i 25 minutter. Når det er cool, frost det med din favorit glasur eller bruge en simpel topping af en teskefuld kanel blandet med en halv kop sukker.

Birthday Cake Design: Lav din egen

Hvis du ikke ønsker at betale for en dyr, custom-made kage kan du oprette din egen. Men præcis hvordan kan du lave en pony- eller raket-formet fødselsdagskage?

Før bagning nogle kage og forsøger at forme det med en kniv, se, hvad du har at arbejde med ved at tage oversigt over alle dine kage pander (runde, kvadratiske, rektangulære, Bundt, etc.).

Dernæst skar alle de figurer ved hjælp stykker papir og praksis montering dem sammen eller skære dem strategisk. Denne måde vil du vide, hvad der passer sammen, før du skærer din kage!

Her er en fantastisk fødselsdagskage idé: At gøre en nem skildpadde kage, bage 4 cupcakes og bruge resten af ​​kagen dejen i en 2,5 kvart rund ovnfast skål at gøre skildpadden krop. Skær 2 cupcakes i halve og bruge 4 stykker for benene. For hovedet, tage de to andre cupcakes og frost dem sammen. Brug gumdrops for øjnene. Black lakrids strips kan gøre tæer, hale, og mund. Green frosting eller grøn tonet kokosnød kan anvendes til at dekorere runde skildpadde kroppen.

Birthday Cake Design: Lav din egen is kage

Fødselsdag kager er stor, men en af ​​de bedste fødselsdagskage ideer nogensinde tænkt op var is kage. Yum ... det bedste fra begge verdener. Mens mange mennesker rutinemæssigt købe is fødselsdag kager, de er virkelig ikke så svært at gøre. For at lave din egen is kage, skal du følge disse anvisninger:

 • Bag to runde kager og afkøles helt.
 • Træk is ud af fryseren og lad det blødgøre.
 • Skær hver kage i halve, vandret, så du har 4 cirkler.
 • Fastsætte en cirkel og sprede blødgøres is på toppen.
 • Top med en anden cirkel og gentag.
 • Frost hele kagen med pisket topping og dekorere
 • Sæt den tilbage i fryseren indtil den er klar til at tjene.

Vær kreativ med dekorationer ved hjælp af små legetøj, slik stykker, og drysser. Og, brug frugtfarve at gøre glasur enhver nuance, du ønsker.

Fødselsdagskage til stor fest

Hvis du har en rigtig stor fødselsdagsfest, du højst sandsynligt kan ikke bare lave en stor fødselsdagskage (medmindre du har en industriel størrelse ovn). Du har et par muligheder, hvis du ønsker at fodre en menneskemængde. Her er nogle gode fødselsdagskage ideer til at rumme masserne:

 • Lav et par forskellige ark kager og tjene dem op en ad gangen.
 • Lav tre forskellige ark kager, stable dem, og frost dem som du ville gøre for en normal 2 lag runde kage.
 • Fremstilling af flere partier af cupcakes i stedet bekymre sig om store kager (gøre dem i forvejen og fryse dem, indtil den dag, hvor partiet).

Birthday Cake Idea: Cupcakes I stedet for kage

Hvis du ønsker at tjene cupcakes i stedet stor fødselsdagskage være kreativ om det. Præsentation er vigtigt, så lave et design ved hjælp af cupcakes. En idé er at bruge cupcakes at lave en buket af balloner, en for hvert barn. Følg instruktionerne nedenfor:

 • Tag din frosting og opdele det i flere små skåle og farve hver enkelt forskelligt.
 • Frost hver cupcake én farve.
 • Placer cupcakes på en stor bakke.
 • Arranger cupcakes som en buket af balloner. Du kan bruge bånd, garn eller tynde lakrids slik til at dekorere. Læg et bånd eller lange stykke lakrids i bunden af ​​hver cupcake og bringe dem alle sammen. Når det er tid til at tjene kagen, bare løfte hver cupcake off plade.

* Du kan gøre en lignende idé ved at lade hver cupcake ligne en blomst, ved hjælp af slik til kronblade.

Fødselsdagskage Design: Tips og tricks

Ønsker du at skabe en sjov fødselsdag kage til din lille darling fødselsdag? Design din egen figur til at gå med temaet for den part eller dit barns yndlings dyr. Før du går slagte kage og jamming brikkerne sammen, dog skal du vide, hvad du laver. Hvis du klipper og frost forskellige kage stykker sammen, her er et par tips:

 • Sørg for, at kagen afkøles helt, før opskæring.
 • Brug tandstikkere til at markere eventuelle målte nedskæringer, du skal gøre.
 • Hvis din kage tallerken er ikke stor nok til det færdige fødselsdagskage design, dækker et stort stykke pap med folie.
 • At skære op gumdrops og andre slik, så brug en kniv eller saks dyppet i varmt vand for at få glatte kanter.

Valg af det rigtige fødselsdagslys

Du har fået kagen, dekorationer og dugen. Nu, alt hvad du behøver er nogle nye fødselsdagslys. Dette vil være den nemmeste køb, du nogensinde har lavet. Efter alt, stearinlys er stearinlys, ikke? Faktisk er der en hel del valg, når det kommer til fødselsdag stearinlys. For at gøre den rigtige beslutning, bør du:

 • Tænk over en alder af fødselsdag dreng eller pige. Et lille barn vil ikke tænke trick stearinlys er sjovt. Han eller hun bare lære at blæse flammen og kan blive skuffet eller frustreret over stearinlys, der ikke vil bo ud. Præ-teenagere, på den anden side, vil være tilbøjelige til at tro, at de er ligefrem sjove.
 • Overvej talord stearinlys for yngre børn. Blæser ud et lys i form af en fire er meget mindre af en kamp end blæser fire små stearinlys på én gang. Disse tal stearinlys er også en stor lille souvenir gennem de første år af et barns liv.
 • Kig efter stearinlys, der matcher din fødselsdagsfest tema. Nyere teknologi gør det nemmere at skabe støbte fødselsdagslys i form af pirat hatte, dinosaurer og prinsesse tiaras. Disse stearinlys er en meget budget venlige måde at slå en billig almindelig fødselsdagskage til en kage, der matcher resten af ​​dekorationer.

Birthday Cake Design: Udsmykning af Cake

Hvis din fødselsdagskage design kræver nogle fancy dekoration eller skrive, har du et par muligheder. Den nemme vej ud er at bruge de små rør af gel glasur, som du kan samle op på enhver købmand. Ved hjælp af færdigpakkede glasur, kan du nemt oprette temmelig farverige designs eller bogstaver uden megen ståhej. Men hvis du ønsker at komme i kontakt med din kunstneriske side, er der flere kreative alternativer. Ønsker du glasur, der er din datters foretrukne nuance af blå eller den præcise grå af Babar hud? Ved hjælp af en simpel opskrift online eller en fra en kogebog, pisk op nogle enkle glasur. Derefter opretter det skygge, du leder efter hjælp frugtfarve. Ved hjælp af en spatel, tage en sandwich baggie og fyld den med frosting. Derefter forsegle toppen af ​​posen. Dernæst snip et lille hjørne ud af posen og presse frosting ud for at gøre dine design og / eller bogstaver. * Hvis du har brug for, praksis på en graham krakker eller et stykke bagepapir. Men husk, du laver en familie fødselsdag kage og ingen forventer det at ligne en Monet maleri!

Fødselsdagskage Alternativer

En fødselsdagskage er traditionel, men hvis dine børn ikke kan lide kage komme med din egen unikke tradition. På samme måde kan familier til børn med fødevareallergi eller følsomheder komme med deres egne særlige dessert at fejre fødselsdage. Her er nogle gode alternative ideer:

 • Pies
 • Småkager
 • Is
 • Muffins

Bare fordi du ikke tjener fødselsdagskage betyder ikke, at du ikke kan dekorere din dessert. Gør cookies ekstra store og dekorere dem, hvis du gerne vil. Eller lave muffins og sætte et lys i fødselsdag barnets muffin. Du kan dekorere den øverste skorpe af en cirkel ved at skære små figurer og overlejre dem på andre områder af skorpen.

Hjemmelavet fødselsdagskage

Hvis dit barn ønsker en fødselsdagskage med et særligt tema, og du er op for at designe dine egne, så glem ikke om at bruge rustfrit stål skåle til at bage en kage i. Dette vil få dig en dejlig afrundet kage, perfekt til skildpadder dame, bugs og andre runde dyr. Bruge nogle af dej for at gøre cupcakes i tillæg til den store runde kage. Brug cupcakes for hoved og fødder, afhængigt af dyret, du forsøger at skabe. Du bliver nødt til at justere bagetiden, selvfølgelig.

Dybere kager kommer til at tage lidt længere tid at lave mad grundigt. Stikke en tandstikker ned i midten af ​​kagen, og træk den ud, når du tror, ​​at kagen er færdig. Hvis det kommer ud ren, er det gjort. Hvis det kommer ud med nogle klæbrig kage dej, sætte kagen tilbage i ovnen for lidt og holde øje med det.

Birthday Cake Idea: Lav din egen Butterfly Cake

Lad din fødselsdag gæster flagrende med en spektakulær kage. En fødselsdagskage idé er at bage en 9x13 kage og skåret i stykker, der passer sammen til en sommerfugl. Følg instruktionerne nedenfor: • Lad kagen køle helt af før opskæring og udsmykning.

 • Skær en 1 "strimmel fra den smalle side til kroppen af ​​sommerfuglen.
 • Skær et X i resten af ​​kagen til at gøre fire lige store trekanter. Disse bliver vingerne.
 • Læg vingerne mod kroppen, frost og dekorere.
 • Tint nogle kokosnød gul eller gøre gul frosting (eller begge).
 • Brug gumdrops skåret i forskellige dele for at gøre design på sommerfugl vinger.
 • Tynde sorte lakrids strimler gøre antennerne.

Typer af fødselsdagskage Designs

Husk, når fødselsdag kager var enkle runde kager med hvid eller chokolade glasur? Nå, kan du stadig få en traditionel kage, men dagens fødselsdag kager kommer i mange flere former og størrelser. I virkeligheden er der fødselsdagskage design til næsten enhver tema, uanset hvor obskure det er.

Hvis du vil lave kagen selv, kan du kigge efter specielle fødselsdag kage pander. Barney den lilla dinosaur, Barbie og endda hestesko er et par af de tilgængelige muligheder. Du skal blot købe en kage mix i fødselsdag dreng eller pige favorit smag og blande det op efter anvisningerne på kassen. Sørg for, at gryden er pæn og ren, smøres den og hæld i blandingen. Efter det kokke, lad den køle og forsigtigt fjerne det fra panden. Ice det med forskellige farver glasur at gøre det ser mere realistisk, og du har en kage i form af den karakter eller genstand.

For folk, der ikke kan koge vand, er der en anden mulighed. Kig efter en tema kage Topper og sætte det på en standard ark kage eller rund kage fra bageren. Toppers kommer i et fantastisk udvalg af temaer, fra Spiderman til Dora Explorer. De er en dejlig mulighed, da disse fødselsdagskage design kan være keepsakes af den særlige dag længe efter et tegn formet kage er blevet spist.

Birthday Cake: Idé og Tips

Har du en fødselsdagskage idé, men er tilbageholdende med at prøve det? Her er nogle tips til at hjælpe din bagning gå glat:

 • Smør bunden af ​​gryden med afkortning og derefter skære et stykke pergament eller voks papir til at passe bunden. Dette vil bidrage til at sikre, at kagen kommer ud rent med glatte kanter!
 • Bag kagen en dag eller to i forvejen.
 • Du kan fryse kagen før frosting det, der hjælper med at fjerne krummer.
 • En anden mulighed er at sprede et tyndt lag af frosting over kagen og derefter nedkøles det, indtil det er hårdt. Læg resten af ​​frosting på det dengang, og du er mindre tilbøjelige til at få krummer i frosting.
 • For at holde pladen ren, mens du dekorere kagen, lægge nogle strimler af bagepapir under kagen.
 • Efter udsmykning, fjerne voks papirstrimler, som burde have fanget nogen drypper.

Et par Sund Treat Idéer

I årenes løb har jeg komme med et par store behandle idéer, der er sundt at starte. Et år vi gjort gulerodskage cupcakes. Børnene elskede dem, fordi de var ligesom cupcakes og læreren godkendt, fordi de var faktisk lidt sund gulerod kager. Endnu et år, vi bragt i en enorm frugt bakke (den slags du kan få i producere del af de fleste købmandsforretninger). Det var lidt dyrt, men børnene elskede absolut det. Hvis du virkelig ikke kan finde en passende snack idé, gør, hvad vi gjorde for vores datter. Da hun var i børnehaveklasse, var der to drenge i klassen med svær allergi, så vi ikke vil risikere noget. I stedet for at bringe i en snack, vi bragt i en goody pose fyldt med et udvalg af farveblyanter, blyanter, klistermærker osv Børnene elskede absolut dem.

Formet Kid fødselsdagskage

For en sjov kid fødselsdagskage, lære at lave dine egne formede kager derhjemme. Mange blade og websider har enkle planer for at gøre dyr og andre figurer fra fælles runde eller firkantede kager, du kan bage selv. Du kan lave børn, hunde, fisk, katte, og meget mere.

En fødselsdagskage idé er at bruge tonede kokos til at dekorere. Ryst nogle revet kokosnød i en krukke med et par dråber frugtfarve. Frost kagen og derefter bruge tonede kokos på toppen af ​​frosting. Det kan gøre et dyr-formet kage ser mere realistisk. Ikke alle kan lide kokos selv, så du kan efterlade nogle pletter nøgne af kokos for disse folk. Brug slik som rød og sort lakrids, gelé bønner, og hårde slik til at dekorere dit barn fødselsdagskage så godt.

To Kager til småbørn

Giv to kager ... en kage "bare" til fødselsdag barnet til at spise alle af hende eller ham selv og få kameraet klar !!! Den anden kage er for gæsterne og kan være dekoreret til at matche den part tema. En simpel kage er at bare tilføje "en" lys på en matteret kage.

Fødselsdag Kager: Vinterlandskab

Var din fødselsdag dreng eller pige født i løbet af de kolde vintermåneder? Er han / hun elsker at stå på ski? Eller måske hans / hendes fødselsdag finder sted under de olympiske vinterlege? Uanset det kolde vejr-forbindelse, en fødselsdagskage dekoreret med sne og is er sikker på at tilføje en festlig chill til din fest. Gør din kage hvide glasur ser mere som sne ved at tilføje flake Cocoanut; det gør store moguler! Du kan også oprette en skibakke ved at bage flere rektangulære kage lag, stabling dem og derefter lave en diagonal snit. Tilføj skiier figurer, som du kan købe hos din lokale håndværk butik. For kage pander specielt udformet for skiløb, shop på virksomheder som Wilton.

Birthday Cake Design: Pasta frugtfarve

Når det kommer til din fødselsdag kage design, du har lyst til det ser lidt kedelig? Købmand glasurer og frugtfarve kan se lidt glansløse så, hvis du virkelig ønsker at gøre din kage skinne, tage et par tips fra de professionelle. Gå til din lokale kunst og kunsthåndværk butikker og se efter pasta frugtfarve. Du kan købe et sæt blandede pasta farver eller bare en lille badekar for hver farve, du kan lide. Pastaen frugtfarve gør langt mere levende farver og vil vare meget længere end købmand flydende farvestoffer. Brug en tandstik til at tilføje bare en dab til hver batch af frosting. Du vil blive overrasket over, hvor lidt du skal bruge for at få rige lyse farver.