Fødselsdag: Birthday Party Planlægning Tips

Tager Store fødselsdag Billeder

Tager store fødselsdag billeder kan være en udfordring, især i løbet af festen. Heads, ryg og arme synes altid at være på det forkerte sted, især i de vigtigste skud, ligesom blæser ud stearinlys. Stillet fotos synes stiv og akavet. Hvordan kan du tage bedre billeder?

Begynd med at sørge for du har det rigtige udstyr. Hvis du er inde, bringe i nogle supplerende belysning. Hvis du kan undgå at bruge blitz, får du færre skud med lukkede eller skelede øjne. Også kontrollere, om dit kamera har en funktion, der kompenserer for rystende hænder. Når du forsøger at få et skud hurtigt, kan denne funktion virkelig hjælpe dig skyde klarere billeder.

Mens forbundet skud er ofte alt for formelle, er der ikke noget galt med at sætte scenen. Flyt papirkurven og rod til side og bede gæsterne til at sætte sig ned, før du bringe ud kage eller starte et spil, der kunne have nuttede resultater.

Spørg en anden til at tage backup skud af alt. På denne måde, er der en chance for, at et skud, du flubbed har vist sig fantastisk til den anden fotograf. Faktisk kan du også finde ud af, at du helt gået glip af en fantastisk øjeblik, som blev taget til fange af den anden person.

Hvordan man planlægger en fødselsdagsfest

At sammensætte en fødselsdagsfest involverer så mange detaljer, især hvis det er en stor bash. Før du kommer til overvældet, tage et kig på disse tips om, hvordan man planlægger en fødselsdagsfest:

  • Lav en overordnet liste over opgaver, og tjek dem ud, mens du udfører dem. På den måde undgår du de irriterende sidste minut tankestreger til dagligvarebutik for is og stearinlys.
  • Vær sikker at du køber så mange ting som muligt på ét sted. Det kan være fristende at beslutte at forsøge at prissætte noget, der synes dyrt på en anden butik. Men ikke alene denne fylder ekstra tid, men det er også rent faktisk vil sandsynligvis koste penge på grund af stigningen i gaspriserne. I virkeligheden, hvis du virkelig ønsker at spare tid og penge, tage din fest forsyning shopping online.
  • Uddelegere nogle opgaver til andre mennesker. Du behøver ikke at gøre det hele. Der er masser af måder andre mennesker kan hjælpe. Spørg gæster til hver medbringe mad eller forsyninger og en lille gave i stedet for de større gaver, de planlagde at købe. Har nogen, der er udpeget til at hjælpe med at oprette partiet og en anden til at hjælpe med at tage det hele ned igen.

Ekstra kameraer

Hvis det er muligt have to eller tre mennesker, der tager billeder med forskellige kameraer i tilfælde filmen ikke udvikler højre eller du sætter filmen i forkert.

Gæsteliste

Sæt dig ned og lave en gæsteliste mindst 3-4 uger i forvejen. Dette vil hjælpe dig med at træffe de fleste af de andre beslutninger.

Invitationer

Du bemærkede starten samt sluttede gange på invitationerne. Lad ikke din fest træk på og bære dig ud. Børne parter er generelt 1 1/2 til 2 1/2 timer lang. Alle ved, når de skal til at gå hjem. Hjælp dem med at få deres frakker.

Under festen

Parterne kan undertiden være stressende! Spørg en ven, et familiemedlem eller nabo til at hjælpe med til festen. Ofte nabolag teenagere ville elske at hjælpe når der tilbydes et par dollars for deres tid.

Hvor mange penge?

Hvor mange penge du bruger, afhænger af dit budget. Husk at inkludere i din vurdering alle fødevarer, herunder kage, is, snacks, samt redskaber og papirvarer, dekorationer, invitationer, takkekort, underholdning og part favoriserer.

Enkelhed

Keep it simple. Læg ikke for meget pres på dig selv. Ligegyldigt hvad der virker og hvad der ikke ... der vil altid være næste år!

Planlægning omkring Måltider

Hvis dit budget ikke kan omfatte et måltid, skal du blot planlægge omkring spisetid: 1-3 pm eller 2-4 pm, eller endda 10-11: 30 am til små børn.

Nyt kamera

Hvis du bruger et nyt kamera til at filme den part sørge for at udvikle mindst én rulle film før den store begivenhed. Dette giver dig mulighed for at løse eventuelle skævheder, der kan opstå, når du bruger kameraet for første gang.

Videokameraer

Hvis du bruger et videokamera altid sørge for, at det ikke er filme, når det ikke er meningen at være. Ingen kan lide at se en mur i to timer, og du kan køre ud af båndet, når de fødselsdagslys er ved at være
blæst ud!

Fødselsdag Festarrangementer: Tilmelding til gaver

Brides har gjort det i årtier: tilmelding til gaver på deres lokale afdeling og specialbutikker, således at interesserede venner og familiemedlemmer kan købe gaver, som de nygifte virkelig ønskede. Så er denne praksis praktisk og passende for andre lejligheder, ligesom fødselsdage? Absolut! Som folk får mere travlt og travle - og gaver til enhver lejlighed satse mere og dyrere - Festdeltagere sætter pris at vide, hvad fødselsdag dreng eller pige ønsker, og hvor man kan få det. Den bedste måde at kommunikere dine ønsker er i partiet en invitation selv. Når du angiver den traditionelle dato, sted, tid, etc., blot konstatere, at den fødselsdag person ville sætte pris på gavekort til (forhandler navn her) for videospil for hans / hendes fiks ny Nintendo! De Festdeltagere har stadig mulighed for at bringe andre gaver, men de ved, hvad dit barn ville virkelig gerne ... og hvor man kan få det.

Det er aldrig for tidligt at planlægge

"Det er aldrig for tidligt at begynde planlægningen af ​​en fest. Du ved, hele året rundt, at dit barns 8th fødselsdag eller din mand 40th falder på en bestemt dato, der lander på en lørdag. Begynd at sammensætte den slagplan for denne part et år i forvejen . "
af Kay Chirichigno

Beslutter

Med dit barn, gå gennem flere kataloger og websteder og træffe beslutning om et tema, der passer bedst til dit barn.

Herunder børn

Vær sikker på at inkludere dit barn i udarbejdelsen part. Som et eksempel kan ældre børn håndtere invitationer, mens yngre børn måske gerne anbringe frimærker.

Vær forberedt

Fødselsdag parter er historisk og speciel! Husk altid at sikre, at kameraet og / eller videokamera arbejder inden festen. Køb ekstra film og / eller videobånd inden festen. Og tjek batterier til kameraet og / eller videokamera (måske har nogle ekstra på hånden).

Søskende

Lad søskende invitere en særlig ven over for dagen, så de ikke føler sig udenfor. De kan enten spille bortset fra den part eller de kan være hjælpere.

Child Inddragelse

Få fødselsdagsbarnet involveret i partiet planlægning. De vil sætte pris på at blive spurgt, trods alt, det er deres parti. Og de vil sætte i en enorm mængde energi i en sådan fælles indsats.

Teen parter

"Hvorfor ikke vælge et tema og planlægge mad, aktiviteter og dekorationer omkring dette? Hvis dit barnebarn kan lide sport, gøre en baseball, fodbold, eller endda en OL fest. Hvis han er i computere, kan du slå dit hus til et computerspil. Eller bede dine gæster til at bringe et stykke af sport 'udstyr, der begynder med det samme bogstav som hans eller hendes navn, og se, hvad slags spil, de kan spille! "

Party Times

"De for partiet fortæller gæsterne, hvad de skal forvente, for eksempel: 05:00 - angiver mad vil blive serveret, det er spisetid og 14:00 - er i mellem frokost og middag, så maden er ikke forventet."

For tæt på julen

"Har du ikke ondt af børnene, hvis fødselsdage falder tæt på jul? Jeg havde en ven, hvis søn fødselsdag faldt i ugen før jul. De gjorde det deres familie tradition for ikke i juletræet eller andre juledekorationer indtil efter hans fødselsdag, så hans dag var lige så speciel og fokuseret på, da det ville have været i august. Hvad er en fantastisk måde at gøre et barn føler særlige! "

Taget fra vores Mom-tips.com site!

Child Inddragelse

Lad ikke temaet til det sidste minut! Sæt dig ned med dit barn og træffe beslutning om et tema omkring 3 til 4 uger i forvejen.

Dobbelt parter

Hvordan håndterer du en dobbelt fødselsdagsfest? Svaret på dette spørgsmål afhænger helt af, hvem de to fødselsdag folk er. Hvis der er ekstreme forskelle i alder, holde festen lav nøgle - holde det i en park, hvor folk i alle aldre kan slappe af og have det sjovt!

* Hvis de er begge unge børn, kigge efter en fælles interesse eller aktivitet, for eksempel svømning.

Fødselsdag Nedtælling Fun

Hvis du nogensinde har brugt en julekalender at tælle ned dage indtil jul, så du ved, hvor sjovt en nedtælling før en begivenhed kan være. En fødselsdag nedtælling er en god måde for børn at markere off dage før den store begivenhed og hjælper forældre undgå en konstant spærreild af, "Mor, er min fødselsdag snart? Hvor hurtigt? Er det nu?" som dagen nærmer sig.

For at gøre en fødselsdag nedtælling kalender, bør du ideelt set starte 30 dage før barnets fødselsdag. Du bliver nødt til at beslutte, om du ønsker at sætte præmierne i kalenderen hver dag, og hvis ja, købe 30 præmier. Husk, behøver præmierne ikke at være stor eller dyre. Midlertidige tatoveringer, klistermærker eller individuelt indpakkede snack størrelse slik alle fungerer godt.

Hvis du planlægger at gøre dette til en årlig tradition, er det værd at den ekstra tid og indsats for at gøre en permanent kalender fra stof, bred brutto-grain bånd og selvklæbende tal. Læg båndet henover stoffet i fem rækker og sy ned på de to sidekanter og bunden. Derefter opdele bånd i seks sektioner og sy ned siderne af sektionerne for at danne lommer. Stick numrene på lommerne. Lav en pladsholder, at barnet kan bevæge sig fra den ene lomme til den næste, som du tælle ned dage.