Fødselsdag: 1. fødselsdagsfester Tips

Hvordan til at fotografere dit barns første fødselsdagsfest

Når du har taget alle de første fødselsdagsfest fotos, du har brug for, kan du tilføje dem til din samling. En dejlig måde at vise første fødselsdagsfest fotos er gennem en elegant album eller fotoramme. Du kan også prøve at tilføje et billede fra den første fødselsdagsfest som en del af en første tolv måneder, fotoramme og gøre det til et minde. Eller som et alternativ, få en fotoramme i de første mange år af dit barns liv og begynde ved at tilføje et snapshot fra den første fødselsdagsfest. Den første fødselsdag er en perfekt milepæl for at skabe traditioner med dit barn i mange år fremover. Vær kreativ og starte en ny tradition på dit barns første fødselsdag eller fortsætte en at dine forældre gjorde med dig. Nogle ideer kan nævnes:

-Gør en vækstkurve og sætte et mærke på første fødselsdag

-Collect Et minde, der kan føjes til i de kommende år. Eksempelvis charme armbånd gøre en god gave, fordi du, eller endda andre familiemedlemmer, kan tilføje en charme hvert år, så længe du ønsker det.

-Køb En engangs-souvenir specifikt til den første fødselsdag, såsom en sølv sæt mindes den første fødselsdag.

-Plant Et træ på dit barns første fødselsdag og se det vokse med dit barn.

-Find Et sted, der er vigtige for dig eller din familie og tage et billede af dit barn hvert år, startende med deres første fødselsdag.

Spil og aktiviteter for de første fødselsdag

Smide en første fødselsdagsfest tager en lille tanke. Hvis du har en fest med andre babyer, huske et par ting om én-årige og dit første fødselsdagsfest skal gå ud uden en hitch.

-Har Nok legetøj til rådighed for babyer, der har tendens til at spille ved siden af ​​hinanden, ikke med hinanden.

-Hold partiet efter de fleste babyer har haft deres eftermiddagslur, så de er mindre trætte og cranky

-Vælg Et sted for den part, der er velkendt for barnet, og hvor det føles sikkert og behageligt

-Balloons Er ikke en god idé til en første fødselsdagsfest, fordi hvis de pop, kan kraftig støj skræmme babyer, og hvis de bryder, bliver det en kvælningsfare.
Små kan også spille piñata for en første fødselsdagsfest. I stedet for at svinge og ramme piñata, få en pull-string version, hvor små kan holde tugging indtil Pinata pauser og leverer en guldgrube af søde lækkerier. Du kan vælge fra en nummereret udgave, en cupcake eller Rubber Duck. Hvis du ser en version, du vil, det er ikke en pull-string, bare købe sættet og du har en instant buksetrold venlige piñata spil til din første fødselsdag.

1st Birthday Party Supplies at underholde Little Ones

Når det kommer til forsyninger, behøver 1st fødselsdagsfester ikke variere så meget fra andre år. Du har stadig brug festlige plader, servietter, kopper og dekorationer, men du kan have det sjovt med temaer eller hvem de trendy børnenes tegn er i øjeblikket. 1. fødselsdagsfest forsyninger med karakterer fra tv-shows, ligesom Sesame Street, er nemme at finde. Typisk kan du finde matchende tallerkener, servietter og kopper. Selvfølgelig er der altid det gamle og velkendte, ligesom prinsesse-tema fester for piger og sport-tema festlighederne for drengebørn. Andre muligheder kunne være at dekorere alt med nummer et. Brug nummererede stearinlys på kage og dekorere den part med bannere prydet med nummer et. Overvej at tilføje 1st fødselsdagsfest forsyninger som en overdådigt krone til at betegne barns første år. For de mere afslappet begivenhed, kan du få din fødselsdag dreng eller pige en fødselsdag cap med nummer et placeret på forsiden. Andre muligheder for 1st fødselsdagsfest forsyninger til din spirende barn omfatter første års tema T-shirts og knapper.

Fem måder at få en vellykket 1st fødselsdag

Hvis du forsøger at beslutte, hvad tema for at planlægge dit barns 1. fødselsdag rundt, du helt sikkert har en bred vifte af muligheder at vælge imellem. Du kan vælge et tema til dit barns 1. fødselsdag baseret på populære karakterer som Blues Clues, Peter Plys, eller Elmo. Du kan også vælge et tema for en pige 1st fødselsdag i en fe prinsesse pink eller for drengens 1. fødselsdagsfest, en drengs leg tema i blåt. En del af det sjove ved en 1. fødselsdag er dressing din baby i fødselsdag tøj. Selvom alle på partiet vil vide, hvem fødselsdagen barnet er, er det stadig sjovt at klæde dem op til fotos. Der er flere populære beklædningsgenstande at lade alle ved, hvem der fejrer deres første fødselsdag.
Nogle ideer:

-Party Hatte med tallet "1"

-1 St fødselsdag hagesmække

Succesmelodien Fødselsdag hatte

-Plush Første fødselsdag kroner eller baseball hatte

- "Jeg er den Birthday Boy" eller "Jeg er fødselaren" t-shirts

Hvordan til at fotografere dit barns første fødselsdagsfest

Tage billeder af dit barns første fødselsdag vil bevare minderne, som du vil værne om i mange år fremover. Hvis du vil have nogle tips til hvordan at fange dem, billede perfekt øjeblikke af dit lille barns første fødselsdagsfest på film, læse vores how-to guide.

 • Kom ned til dit barns niveau og fotografi fra hendes perspektiv. Billeder set fra et barns øjenhøjde giver dig et bedre overblik over festlighederne.
 • Fokus i den part detaljer som kage, dekorationer og gaver. Fyld ramme med de elementer og detaljer - det er en god måde at hjælpe fortælle historien om dit barns første fødselsdag.
 • Skyd en masse oprigtige fotos. Selvom du vil helt sikkert ønsker at have nogle stillede skud med familie, venner og din fødselsdag tot, så glem ikke at holde fastgørelse væk på oprigtige skud. Vis scener af børnene på spil samt børn interagerer. Det er også en god idé at skyde på afstand, samt tage billeder lige midt i handlingen.
 • Tag billeder i en kontinuerlig burst mode, hvis du har et kamera, som giver dig mulighed for at gøre det. Du vil være i stand til at fange flygtige øjeblikke, som når dit barn tager den første bid af fødselsdagskage.

Spil og aktiviteter for de første fødselsdag

Planlægning spil og aktiviteter for gæsterne på dit barns første fødselsdag kan holde begivenheden livlig og sjov. Hvis du kort på ideer til lege og aktiviteter, tage et kig på vores ideer til underholdning under en første fødselsdagsfest.

Duck Pond - Til udendørs første fødselsdag, oprette en andedam for din yngste gæster at plaske rundt i Fyld en barnligt pulje med vand og placere flere gule gummi ænder og andre flydende genstande.. Husk at holde alle spædbørn, småbørn og yngre børn tilsyn omkring vand på alle tidspunkter.

Wagon Rides - Tag et barns pull vogn og dekorere det for første fødselsdag. Træk et par af gæsterne rundt for nar. Tilføj et stykke legetøj horn børnene kan klemme for sjov.

Syng med - Lav et bånd af en velkendt børnesang og vælg et par velplacerede pauser. Voksne og børn kan mødes, synge sammen, og spille med musikalske shakers - det trick er at få hele gruppen til at holde sig tavse under pauser i musikken.

Pin halen på æslet - Lav en lille twist på dette klassiske spil. For eksempel, hvis dit tema er klovne, spille pin næsen på klovnen. Brug dobbeltklæbende tape og give afkald på blindfold for de yngste spillere.

Fem måder at få en vellykket 1st fødselsdag

Planlægning dit barns 1. fødselsdagsfest kan være stressende og spændende på én gang. En 1. fødselsdag er den vigtige milepæl markerer dit lille barns strejftog væk fra barndom mod barndommen. At planlægge et vellykket arrangement, du vil værne godt forbi dit barns første skridt, læse vores fem gode råd om, hvordan man få en vellykket 1. fødselsdagsfest:

1. Overvej dit barns personlighed. Er hun trives i nye omgivelser eller hun vige fra mængden? For de fleste 1st fødselsdag parter, en simpel komsammen med færre gæster er bedre, men som forælder, du er den bedste dommer over, hvorvidt en Soiree med 100 slægtninge og venner eller en intim fest med bedsteforældrene og et par play venner er bedre.
2. Overvej et tema til dit barns 1. fødselsdagsfest. Vælg en idé og planlægge omkring det. Dette vil gøre beslutninger som hvilken type plader, dekorationer, kage og spil meget lettere på dig, når du planlægger.
3. Planlæg aktiviteter til at rumme de forskellige aldersgrupper. En baby-bevis play-område for spædbørn og småbørn fungerer godt, men glem ikke ældre børn og voksne også. Tilføjelse af musik, nogle sjove instrumenter, og sang er en måde at gøre det muligt for forældre og de yngre tykes til at deltage i den sjove.
4. Gør timingen højre. En vellykket babys 1. fødselsdagsfest kan være afhængig æresgæst opholder glade og ikke mærkelig. Planlæg din fest omkring et tidspunkt, der fungerer bedst med dit lille barns rutine. I en alder af én, er det normalt bedst at holde festlighederne kort.
5. Sørg for gæsterne ikke forlader tomhændet. Favoriserer er en fantastisk måde at tilføje prikken over i'et til dit barns 1st fødselsdag. Nogle enkle ideer omfatter store gummikugler eller oppustelige dem, musikalske shakers eller fingerdukker.

1st Birthday Party Supplies at underholde Little Ones

På dagen for dit barns 1. fødselsdag, skal du holde på hånden nogle elementer til at underholde alle de yngre gæster. Vi har samlet en liste over 1. fødselsdagsfest forsyninger til dig, så når dagen for den store begivenhed ruller rundt, vil du have masser for din lille ens legekammerater at holde travlt med.

 • 1st fødselsdag forsyninger som store, farverige plastic bolde og plastbeholdere til at praktisere finmotorik vil holde spædbørn samt småbørn underholdt.
 • Et stof tunnel og telt til at kravle igennem, gå igennem, eller køre igennem vil holde småbørn og yngre børn optaget.
 • Stor, fedt, vaskbare farveblyanter og en stor rulle hvidt papir til doodling vil give en kreativ afsætningsmulighed for alle dine yngre gæster.

Kaste første fødselsdag parter om et budget

Når nogle forældre smide første fødselsdagsfester, kan begivenhedens aktiviteter bliver over-the-top. Første fødselsdagsfester komplet med en børnezoo, ponyridning, klovn underholdning og levende musik er ikke inden for alles budget. For folk, der foretrækker at holde sig til et budget, når planlægning barns første fødselsdag, har vi samlet en liste over måder at hjælpe dig med at spare:

 • Planlæg festlighederne i dit hjem eller i en park i stedet for at betale for leje facilitet gebyrer eller udgifter til dækning af for alles mad på en restaurant.
 • Koordinere din tema forsyninger med en matchende farve. At købe et komplet sæt af tema fest dekorationer som Thomas and Friends eller Curious George kan køre op dit budget. I stedet vælge en post, ligesom helium balloner, med det tema, du ønsker, og derefter købe koordinerende farver for de resterende stykker som servietter, kopper og tallerkener.
 • Hold menu simple ved første fødselsdagsfester. Du kan lave din egen overkommelige selvbetjening deli område med en vifte af kød, ost, kiks og dips.
 • Slim ned gæstelisten til den nærmeste familie og venner. Du behøver ikke at invitere alle play dato det eneste årige nogensinde havde på sin første fødselsdag. Mor, far, bedsteforældre og et par nære venner vil stadig gøre en mindeværdig første fødselsdag begivenhed.

Hvordan at lave din egen 1st fødselsdag Invitationer

Vil du tilføje et personligt præg på dit lille barns 1. fødselsdag? En måde at gøre netop det er ved at gøre din egen 1st fødselsdag invitationer til at sende ud til alle dine gæster. Du skal bruge følgende:

 • Fin kvalitet papir
 • Papir cutter
 • Karton
 • Cement Lim
 • Micro Hole Puncher
 • Ribbon
 • Kuverter
 1. Ved hjælp af en computer, printer, og tekstbehandlingsprogram, formatere dato, begivenhed, tid, sted, og kontaktoplysninger på. Hold udskriftsområdet inden for en 3,5 "x5.25" zone. Hvis du er kreativ, tilføje nogle grafik baseret på temaet for din første fødselsdag eller et par linjer om dit barn. Udskriv designet på den fine kvalitet papir og trim med et papir cutter til 4 "x5.75".
 2. Trim karton til 4,5 "x 6,25".
 3. Ved hjælp af cement lim, børste et jævnt lag på bagsiden af ​​det trykte fine kvalitet papir og anbring den på midten af ​​karton.
 4. Brug mikro hullemaskines oprette to huller på hver side af midterlinien af ​​toppen af ​​kortet. Efterlad omkring en 1/4 "mellem hullerne. (Det kan være nyttigt at måle området og markere det med en blyant først.)
 5. Loop båndet fra bagsiden af ​​kortet foran og slips i en bue eller knude.
 6. Sæt 1st fødselsdag invitationer til 4,75 "x6.5" kuverter.

Ideer til første fødselsdag Kager

Det er dit barns første fødselsdag, og du ønsker at gøre begivenheden særligt. Hvis du forsøger at komme med ideer til første fødselsdag kager, så husk at du ikke behøver at gå med standard firkantet plade eller endda en rund version. Uanset om du er en guru på bagning eller planlægger at benytte sig af en professionel, her er nogle mindre end sædvanlige ideer til første fødselsdag kager.

 • Opret en første fødselsdag kage egnet til en konge med et slot kage. Snack frugt ruller knyttet til træspyd gøre store flag og kringle pinde foret i træk vil skabe en bro til dit slot kage.
 • Dit parti vil gå bare strygende med en gummi duck kage. Brug kileformede jelly slik for næbbet på din gummi duck kage og tilføje en kraftig dosis af blå frosting for vand, der omgiver and.
 • For en virkelig magiske første fødselsdagskage, oprette en kanin i en hat kage. To lag runde kage kan gøre op hatten mens skumfiduser vil gøre op kanin.

Første Fødselsdag: Tag det roligt

Der er virkelig ikke for mange aktiviteter, du kan gøre for en første fødselsdag, så slappe af! For en let eftermiddag eller morgen fest, invitere et par venner med børn på samme alder og tjene nogle nemme snacks. Til brunch, bagels, røræg og en frugtsalat fungerer godt. Du kan også vælge at mødes på en lokal tot park i stedet for at have det i dit hjem. Du kan pakke nogle sandwich og saft og bare lade børnene lege. I stedet for en stor fødselsdagskage, bringe cupcakes i stedet. Tag nogle gruppe billeder, hvis du kan afslutte alle op sammen.

* Når de er ældre, vil dit barn nyde at se hvem vidste dem, at første år. De fleste forældre finder det bedst at planlægge på ikke mere end en 2 timers fest. Prøv at planlægge det omkring dit barns naptime og ikke forvente for meget.

Hurtige tips at huske for First Fødselsdage

Med alle de excitment omkring dit barns første fødselsdag, er det svært at huske alt. Her er en hurtig-hit liste af ting at huske, når man planlægger festen:

 • Begræns antallet på din gæsteliste, hvis dette ikke er en familie fest. Den postyr af en masse børn og voksne kan forårsage et-årige til at blive mærkelig.
 • Vær forberedt på toddler raserianfald, især når kampe bryder ud over fødselsdag gaver. Forældre anbefaler åbning præsenterer højre væk (og derefter skjule dem), eller i slutningen af ​​partiet, uddele favoriserer samtidig så alle får noget på én gang.
 • For småbørn, det bedste tidspunkt på dagen er normalt midt på eftermiddagen, når børnene har napped og er i gode stemninger. Undgå frokost tid parter for enhver pris; børn vil være trætte og sultne, men alt for ophidset til at spise og grasserende crankiness vil være resultatet. Et lille barn part skal være kun en time, og bør ikke gå længere end en time og en halv.
 • Det er ofte svært på meget unge børn at sidde og se åbningen af ​​gaver. Tårer og slagsmål kan bryde ud over legetøj. Det er ofte en bedre idé at åbne gaver efter unge gæster er gået hjem.
 • For børn tre og under, bør en voksen bo for partiet. Det er en god idé at inddrage forældrene på invitationen, hvis du mener, der kunne være nogen forvirring. Og sørg for at planlægge ekstra mad, etc. for de ekstra voksne.

  Første Fødselsdag: Celebration Idéer

  En første fødselsdag er sjovt, men bør ikke være overvældende - til enten barnet eller forældrene. Oprette et budget før tid, så du ikke får overvældet af alle de ideer, du ser og føler at du har brug for at købe for meget. Hvis du har en stor gruppe af mennesker over at fejre, holde maden enkel og lys. Finger fødevarer og nem drikkevarer vil være nok, især hvis du har partiet om morgenen, når de fleste små børn er på deres bedre adfærd.

  Hvis du ønsker at tjene et måltid på den første fødselsdag, en af ​​de bedste fødselsdag tip er at gøre det noget, du kan gøre i god tid, og lad gæsterne hjælpe sig selv. Lasagnas, tacos, og sandwich fungerer godt. Gøre så meget før tid som muligt, så du kan slappe af og nyde dine gæster og den første fødselsdag også. Tag nogle billeder af fødselsdagsbarnet og slappe af og nyde dig selv.

  Første fødselsdag

  Hvis du har andre børn over for en første fødselsdag, skabe nogle sjove dækkeservietter for børnene at tage hjem efter festen. Du kan udskrive og laminat foretrukne farve sider eller samle en collage af billeder af fødselsdagsbarnet, lave farvekopier, og få dem lamineret.

  Husk, at de første fødselsdage er virkelig for familien af ​​barnet mere end for barnet. Hvis de har nogle venner, de regelmæssigt ser i parken, kan du invitere et par af dem over for cupcakes i eftermiddag. Hvis du har familie i nærheden, kan du vælge en afdæmpet brunch. Uanset hvad du gør, gør det nemt for dig selv, så du kan nyde dine gæster.

  Første fødselsdag Around the World

  Forskellige lande rundt om i verden har forskellige traditioner for et barns første fødselsdag. I Malta, Korea og andre lande forældre lå en række poster på gulvet eller i en kurv nær barnet. Hvert punkt repræsenterer en anden karriere eller fremtid. Uanset barnet opfanger først formodes at forudsige deres fremtid.

  Ofte et barn er klædt op på deres første fødselsdag og præsenteres for familiemedlemmer. I Korea er barnet får penge gaver. Opret din egen fødselsdag traditioner og nogle, som du gør hver år. Pynt fødselsdag barns stol ved middagsbordet, så lad dem vælge menuen middag, og har en særlig plade, som kun bruges på fødselsdage.

  1. fødselsdage & Barnedåbe-Hvornår at sende Disse invitationer

  Hvis du planlægger for en første fødselsdagsfest eller en barnedåb, bør du altid udfylde dine invitationer i god tid inden selve arrangementet for at sikre, at du har nok invitationer til alle, du vil invitere. Du ønsker at sende den første fødselsdagsfest invitation separat fra barnedåb invitation. Hver af disse invitationer skal sendes ud mindst to til tre uger i forvejen, så alle kan gøre planer om at være i forbindelse med arrangementet.