Fødevaresikkerhed: Transport Fødevarer, der skal være nedkølet

Uanset om du er en professionel kok, restauratøren eller blot udfører madlavning for en venner fest, fødevaresikkerhed er en vigtig overvejelse, der skal holdes for øje. Fødevarer, der er beregnet til at blive serveret kold skal holdes nedkølet under transport for at undgå forurening eller tilsmudsning. I denne artikel diskuteres måder at sikre, at din kold mad vil være sikkert at spise, når det ankommer til det endelige bestemmelsessted.

Emballage Food korrekt, før Transportation

I virkeligheden den vigtigste måde til korrekt transportere mad, der skal være nedkølet er at pakke det ordentligt før selv begynder at flytte den. For at gøre dette, bør du omhyggeligt pakke alle de fødevarer i beholdere, der er store nok til sikkert at passe produkterne uden skader. Herefter sættes en label med ren skrivning på det, der hedder, hvad der er i hver beholder. Endelig wrap hver beholder i emballage. Mens du kan købe specielle emballage til brug i catering, enkel gammelt papir gør en stor isolator, og er billigere at noget andet kan du købe. Sørg for at alle sider af hver beholder er omfattet af emballagen, og placeres i en stor, lufttæt køler.

Transport af fødevarer

Når alle fødevarer er blevet placeret i køleren, kan du bære det ud til van der vil blive brugt til at transportere maden. Van ideelt set bør udstyret til catering, med et specielt designet nedkølet rum. Men hvis det ikke er muligt for dig at købe eller leje en catering varevogn, skal du sørge for at starte bilen og tænde for klimaanlægget, før du placerer nogen af ​​fødevarer i bilen for at give mulighed for en mindre væsentlig temperaturændring mellem køleskab og bilen. Sørg kølere er placeret på gulvet i den udpegede placering, og at der ikke vil være nogen mulighed for de kølere til spids. Hvis du er bekymret over de kølere deponering under transport, kan du ønsker at bruge bungee snore til at sikre kølere.

At finde den destination

Det sidste trin til korrekt transport af fødevarer, der skal være nedkølet indebærer at finde destinationen. Dette kan være en af ​​de mest belastende dele af transport mad til en begivenhed. For de bedste resultater, skal du kontakte en person på det sted, hvor maden vil blive transporteret, og bede om detaljerede instruktioner fra din placering. Sørg for at dobbelttjekke disse retninger mod et bykort, din GPS eller Internet kortlægning værktøjer. Sørg for at du ved præcis, hvor lang tid det vil tage at få fødevarer fra din placering til den for partiet.