Fodbold: Super Bowl Tips

Datoen for Super Bowl: En af Sporting s største begivenheder

Af Nicole M

Amerikanerne betragter Super Bowl søndag en ferie. Siden starten af ​​det store spil, til datoen for den søndag brugte befinder sig et sted i slutningen af ​​januar i kalenderen.

Teams oprindeligt spillet på den anden søndag i måneden, så den tredje, og senere den fjerde søndag. Til sidst, til at spænde en sytten-ugers sæson, Super Bowl officielle dato blev den første søndag i februar måned, hvor det stadig den dag i dag.

Selvfølgelig fans overveje Super Bowl som mere end bare et spil. Det er også en af ​​de største begivenheder af året for musik og til reklame. Hvert år reklamer debut fra hundredvis af store mærker og produkter, der alle kappes og betale enorme summer for at få et slot på Super Bowl. Dette er den tid på året, hvor folk elsker reklamer.

Halftime er også blevet en anden stor begivenhed, med en stor-navn musical performer altid spiller live at underholde masserne.

Super dag i Super Bowl

Af Kelsey W

Super Bowl er den sidste, mesterskabet spilles ved afslutningen af ​​National Football League (NFL) sæson. Spillet den første søndag i februar, denne store sportsbegivenhed tendens til at få den højeste tv-ratings af året.

Spillets popularitet giver tv-selskaberne til at sætte million dollar prisskilte på reklamespots. Spillet indeholder også en stor musikalsk præstation for sin halvleg show og arrangørerne normalt trykke på en berømt sanger at skråle National Anthem i starten af ​​spillet.

Da den amerikanske Football League (AFL) og NFL enige om at fusionere i midten af ​​1960'erne, besluttede grupperne for at skabe Super Bowl, hvilket ville sætte de rivaliserende ligaer mod hinanden i slutningen af ​​sæsonen. Et par år senere fusionen var fuldstændig, og spillet forblev på tidsplanen. Efterfølgende år vil se spillets popularitet nå stratosfæriske niveauer og vildt dag ville blive en uofficiel ferie i USA.

I den moderne æra, spillet bliver jævnligt over 100 millioner seere på broadcast dag. Som sådan Super Bowl er kun overgået af UEFA Champions League-finalen i verdensomspændende seertallet. De fleste Super Bowl-seere bor i Nordamerika; Men NFL tendens til at prale af, at op til en milliard mennesker i verden kunne se Super Bowl, hvis de vælger.

Selv fodboldfans er limet til deres fjernsyn for at se holdene spille, Super Bowl domstole også seere, der ønsker at se halvleg show og reklamer. Dagen efter Super Bowl, break og kontorer rundt om i landet snak om reklamer og underholdning næsten lige så meget som fodbold spiller.

Sådan at blive den ultimative fodbold Fan!

Af Randall C

Er der noget andet spil i Amerika, der fremmer en sådan rabiat lidenskab? Fodbold skaber monstre ud af spillere og passionerede tilhængere ud af deres fans.

Er det nok bare at se dit hold hver søndag for at blive den ultimative fodbold fan? Selvfølgelig ikke, her er, hvordan du bliver den mest lidenskabelige fodboldfan i dit nabolag.

Den første ting du skal gøre er at gå til et spil! Uanset hvor du befinder dig, uanset om det er Alaska eller Atlanta, bør du finde dig selv tailgating og ser et spil på et stadion. Der er ingen anden oplevelse helt ligesom levende professionel fodbold. Maleri din krop til det store spil, hvilket gør tegn, griller mad, og skrigende dit hjerte ud inkarnerer hvad det betyder at være fodboldfan.

Den næste ting du skal gøre er at overtage alle de fodbold kanaler hjemme. Der er mange pakker fodboldfan kan købe til at se ud-af-market spil fra sit eget hjem. Den ultimative fodboldfan ikke bare se hans eget hold spille, han ser alle hold spille.

Det sidste, den ultimative fodboldfan vil gøre, er også den hårdeste én. Den ultimative fodboldfan vil overbevise sin betydelige andre til at forelske sig i spillet så godt. Intet andet staver ægte fodbold lidenskab end en mands evne til at få sin kæreste til at juble for holdet, sværger, når de taber, og fejre, når de vinder.

At spille fodbold er svært, at blive den ultimative fodbold fan er sjovt. Følg disse trin, og du vil finde dig selv der på ingen tid!