Fodbold: Fodbold Basics Tips

Hvordan man laver denne Field Goal

Vi alle ser fodboldspillere sparke at field goal afstand og ofte har ikke noget problem at kritisere: "Kom nu, hvordan kunne du brænde den ?! Det var sådan en nem skud?"

Spørgsmålet er imidlertid, hvorvidt spark virkelig var så let for spilleren på banen, da det syntes at de af os ser fra komfort i vores stue sofaer.

Goal Post Dimensioner

De typiske NFL regulering størrelse dimensioner af målstolperne er mindst 30 meter høj. Den tværstangen er omkring 10 meter fra jorden. Målstolperne er 18 fod og seks inches fra hinanden, indefra indersiden. Der er et bånd, der er fire inches tyk med 42 inches lang fastgjort til toppen af ​​hver indlæg. Det egentlige mål er det plan, der stiger op på ubestemt tid mellem den ydre kant af de stillinger og over tværstangen.

Høj og smal

Med disse dimensioner, det trick for kickers er at få bolden til at projicere fremad i en lige retning. Sletning af 10 fødevarer af høj tværstang er generelt ikke et problem. Spørgsmålet er, om de kan få det til at passere gennem den smalle område mellem stolperne.

Hvordan man tegner en fodboldbane.

Af Randall C

Fodboldstadioner er blandt de mest ikoniske bygninger i hele underholdning og feltet i det er lige så identificeres. For at tegne en fodboldbane du bare brug for lidt øje for detaljer.

Hvis du tegner en fodboldbane at skalere, du har brug for at give plads til 120 yards lange og 53 meter brede. Hver endzone er ti meter dyb til at give plads til spillere at spille spillet. I midten af ​​det faktiske felt, på halvtreds yard linje, bør der være en løbelængde indikator og måske et logo til at vise, at du har nået midtbane.

Når du har afgjort på omridset af feltet kan du begynde at udfylde alle detaljerne. Du kan tilføje afstandsmarkører langs sidelinjen i 10 yard intervaller. Du kan også tilføje små streger til at betyde passagen af ​​enkelte værfter. For at krydre fodboldbanen design, du kan tilføje logoer til hvert endzone, at man tilkendegiver hjemmeholdet, og det andet til at betyde udeholdet.

Når det er gjort, med en lille smule af ekspertise i perspektiv tegning, kan du tilføje mål stillinger til endzone og ringe til for dit område komplet!