Flyvevåbnets Fysisk Fitness Test (PFT)

Flyvevåbnets Fysisk Fitness Test (PFT) er en grundig uddannelse og motion-serie, der måler den samlede fysiske velbefindende. Det er den standard determinant, der bruges af den offentlige sikkerhed fagfolk, som de i retshåndhævelse og militæret - specifikt dem i USA Air Force. Fire store dele af fysisk kondition behandles regnskabsmæssigt her: aerobe, kropssammensætning, crunches og push-ups. Der er minimumskrav til hver enkelt komponent, som man skal passere for at kvalificere sig. Eksempelvis minimum for mænd er at være i stand til at gøre 40 crunches, 33 push-ups og en mile-og-en-halv køre i 12,5 minutter. For kvindelige kandidater, skal de 35 crunches, 18 push-ups og en mile-og-en-halv løb 14,5 minutter.

Du behøver ikke at være en FBI-agent eller en deling officer for at stræbe efter dette niveau af fitness. Atleter og sundhed buffs også bruge denne test til at måle deres helbred og velvære. Da dette anses for at være den professionelle og optimale niveau af fysisk kondition, er dette også blevet staten, at mange forsøg på at opnå. Med den rette mængde træning og disciplin, kan de fleste mennesker nå dette ideal tilstand af fysisk sundhed.

Nedenfor er nogle tips om hvordan man træner for denne krævende og udfordrende fysisk fitness-test:

  1. Aerobic. At træne for turen, kan du gøre jogging samtidig tilføje sprints. Sprints er særligt vigtigt, fordi disse vil hjælpe dig køre hurtigere naturligt. Jo hurtigere du kører, jo mindre energi din krop vil spilde holde tempoet, du har brug for under testen. Du skal blot udføre en 50-yard sprint hver ¼ mile og kombinere det med en 100-yard sprint til at fuldføre dit løb. Har nogle variationer ved at køre op ad bakke, hvilket vil øge styrken i dine ben muskler og hjælpe din udholdenhed.
  2. Kropssammensætning. For at få høje punkter på dette område, er du nødt til at tabe sig og få muskler. Her er hvordan du gør det - spise mere protein. Spise mere protein vil hjælpe din krop opbygge muskler, som derefter vil forbedre din kropssammensætning. Også tilsat muskler, vil du være i stand til at forbrænde flere kalorier på grund af termogenese der opstår, når du spiser mere protein.
  3. Crunches. Bare prøv at gøre så mange crunches som muligt. Hvis du allerede har taget på i vægt og har en hård tid at gøre disse, kan du altid starte med at gøre en lille mængde af kontrollerede bevægelser, siger 20 til 25 reps. Dag efter dag, kan du øge antallet af reps. Bare sørg for at hvile i mellem, fordi hvis du skubbe forbi din grænse, du ender snyd og ikke får den fulde effekt af øvelsen.
  4. Pushups. Det samme princip gælder for pushups som de gør til crunches. Bare prøv at gøre så mange pushups som du kan. Hvis du tror, ​​du ikke kan gøre så mange ad gangen, kan du altid starte den 20.-25 reps og derefter gøre en ekstra pushup hver gang du arbejder ud.