Flytning: Packing Tips

Pakning af små ting

Pakning store ting kan synes svært, og folk kan bekymre mere om at få de store emner pakket hensigtsmæssigt og glemme alt om at pakke småting den rigtige måde. Det er vigtigt at pakke små genstande den rigtige måde at sikre, at de kommer sikkert frem til dit nye hjem.

 • Pak alle små apparater i den originale æske. Vidste ikke gemme den kasse? Du kan købe lille apparat kasser i butikker eller bevægelige butikker, der skulle passe mest små apparater. Sørg for at vikle apparatet så godt.
 • Bøger skal pakkes i en kasse sikkert uden boksen over 30 pounds. Alt over det er bare alt for tung til at løfte sikkert og for tung til at holde feltet bryde.
 • Dine samleobjekter, såsom Precious Moments, Lladro eller endda baseball-kort skal pakkes ind med masser af polstring eller sættes tilbage i originale æsker og derefter pakket i kasse med "top belastning" skrevet på det, så intet ligger på toppen af ​​kassen, dermed potentielt forårsage skade på dine emner.
 • Køkken retter og Kina vil brug hvert stykke emballeret med masser af polstring i bunden af ​​hver kasse på tallerkner vil gå i. Indstil ikke retter fladt inde i boksen, i stedet sætte pladerne på deres sider og sætte skåle og briller omkring dem.

Pakning store emner

Hvis du laver en selv flytter, skal du pakke dine store emner. En generel tommelfingerregel er at pakke følgende store emner i dit hjem:

 • Bed eller sengeramme: Det er bedst at tage ud din madras og boksen foråret fra sengerammen. Eksperter anbefaler at binde stykker af din sengeramme, to ad gangen, sammen. Sørg for at sætte etiketter på hvert stykke om, hvor det går under samling af sengen igen.
 • Tabel: Dit køkken eller spisebordet kan komme fra hinanden. Det er virkelig nyttigt, når du flytter den. Tag benene af bordet og wrap med bobleplast, pakke i en boks, hvis det passer. Hvis benene ikke passer, binde eller tape benene til bordpladen. Du kan endda tape skruer og bolte til bunden af ​​bordpladen, så du ikke mister dem.
 • Hvidevarer: De fleste mennesker forlader deres ovne og opvaskemaskiner, når de flytter, men mange tager deres køleskab. Hvis du flytter et køleskab, så sørg for du starter processen i god tid. Fjern alle fødevarer, afrime fryseren og dræne overskydende vand. Fjern eventuelle skuffer at holde dem fra at glide ud. Når dette er gjort, beskytte alle klinger ved at dække med et håndklæde. Så pak køleskabet i tæpper og binde dem.

Disse er blot nogle af de store emner, du kan bevæge sig i en gør-det-selv flytte. Hvis du flytter en stor post, der ikke er anført her, og er ikke sikker på, hvordan at pakke det korrekt, kan du prøve at gøre en søgning på internettet for pakning og den specifikke emne navn.

Pakning Supplies

Når du er pakning til en selv-bevægelse, vil du ønsker masser af de relevante pakkerier forsyninger. Self-bevægelse kan være en ganske detaljeret proces, men hvis du er forberedt med de rigtige forsyninger til emballage, vil flytningen virke meget glattere.

Du skal bruge følgende leveringer, når pakning:

 • Kasser: Selvfølgelig vil du brug for masser af kasser med forskellig størrelse og form, hvor du vil pakke dine husholdningsartikler.
 • Målebånd: Et målebånd er praktisk, når du flytter og pakning for at måle størrelsen på objekter for at se, om de vil passe gennem en døråbning eller i en kasse.
 • Bobleplast eller pakning peanuts: Disse er nødvendige for at ombryde skrøbelige elementer, før du placerer dem i en kasse eller tilføje ekstra polstring til en kasse.
 • Silkepapir: Mange mennesker bruger avis, men det anbefales, at du wrap skør ting i silkepapir sammen med bobleplast, for at beskytte varen. Avis ofte efterlader sorte pletter bag fra avispapir.
 • Marker: En permanent markør fungerer godt for mærkning toppen af ​​kasser med hvad der er inde efter lukning af boksen. Vil du ønsker alle dine kasser mærket med, hvad der er inde og hvilken plads boksen skal gå til, når losning.
 • Pakningstapen: Pakningstapen er nødvendig for at tape sammen bunden og toppen af ​​hver kasse du pakning. Du kan købe pakning tape, der har en skarp stykke knyttet til den, der vil skære tapen når du er færdig taping kassen, ellers skal du bruge en saks til at klippe båndet, og så har de praktisk samt.

Gøre-det-selv flytte er noget, du skal være forberedt på; som har alle de nødvendige elementer er et must!

Hvad skal Pack Sidste

Der er visse ting, du ønsker at pakke sidst, for at sikre, at du har de nødvendige elementer, du har brug for at leve fra dag til dag, når alt andet er pakket ind i bevægelige lastbil.

Pak dine toiletartikler i en separat boks, der er tydeligt mærket. Du vil gerne tage denne boks med dig, så du har de ting, du bliver nødt til at blive klar hver morgen. Hold smertestillende og andre førstehjælp leverancer adskilt så godt.

Vil du ønsker at pakke din kaffemaskine (hvis du er vandtrug kaffe) sidste, så du kan komme til det først. Pack rengøringsmateriel vare så godt; vil du ønsker at rense når du ankommer til din nye sted, så gør disse elementer let tilgængelige i de bevægelige lastbil.

Pack kid legetøj og soveværelse møbler sidst så godt. Opsætning af dit barns værelse først kan hjælpe hende til at føle sig mere hjemme i hendes nye sted-bare at vide hendes ting er alle der for hende at nyde.

Sørg for, når pakning og lastning af disse elementer, du har dem tydeligt mærket som "Load Last", så de ikke er placeret på trucken til det sidste.

Hvad ikke at Pack

Der er et par ting, du skal ikke pakke, når de flytter, enten en gør-det-selv flytte eller et træk hvor du pakker og en andens drev til dig, skal du ikke sætte følgende punkter på bevægelige lastbil.

Sprængstoffer eller brandfarlige emner såsom: aerosoler, syrer, ammunition, propan tanke, tændstikker og motorolie. Listen for denne type emne er omfattende; bør du tjekke med flyttefirma eller leje lastbil selskab for en komplet liste over emner.

Letfordærvelige elementer såsom: mad, planter og dyr. Fødevarer, der er forgængeligt kan pakkes i et køligere og drevet af dig til dit nye hjem; flytter virksomheder sjældent tage mad, der er fordærvelige. Planter har brug for luft til at ånde, vokse og leve, og indersiden af ​​en bevægende lastbil er ikke befordrende for det, derfor ingen levende planter på bevægelige lastbiler. Selvfølgelig dine dyr må aldrig pakkes og sendes på en bevægende lastbil, bør alle kæledyr rejse med dig i bilen.

Nogle flytter virksomheder kan aftale at flytte dine letfordærvelige, hvis du vil en kort afstand, skal du kontakte flytter virksomheden til at finde ud af deres regler på dette område.

Brug ikke almindelige avis

Brug kun utrykte avispapir eller bobleplast at ombryde dine emner. Regelmæssige aviser er rodet og kan jord og ødelægge dine ejendele.

Du kan bruge filler elementer såsom sokker, puder, t-shirts, håndklæder, tæpper og lagner til wrap dine emner ind og udfylde rum i kasser.

Det er værd at bruge de ekstra penge til at beskytte dine ejendele under flytningen.

Pack rum for rum

Begynde at pakke flere uger før dit træk dato, idet det ene rum ad gangen. Begynd med ting, du bruger mindre hyppigt, såsom bøger og knick nips.

Pak hvert værelse i separate kasser og mærke hver boks med dens indhold. Dette vil gøre det lettere at pakke og har kasserne tilbage i den korrekte plads.

Packing op i køkkenet

Ved pakning af plader, der serverer fade og tallerkner, skal hvert stykke individuelt indpakket i enten pakning papir eller bobleplast og placeres på deres kant ikke fladt i solide kasser. Retter er stærkere, når placeret lodret og har mindre en chance for at bryde og skiftende.

Køb "skål pack" kasser eller små kasser til emballering breakables. Wrap Fin sølv skal pakkes ind i stof eller sølvpapir.

Pakning Møbler

Skil nogen produkter og møbler, du kan, for at spare dig tid og plads i løbet af din flytning.

- Pad møbler med bevægelige puder, tæpper eller bobleplast, sikring fast.

- Fjern møbler ben, når det er muligt.

- Placer vingemøtrikker eller skruer i poser tapede til undersiden af ​​møbler, så de ikke går tabt.

- Stand sofaer i træk og sikre at minimere plads, der bruges i leje varevogn eller flytte lastbil.

- Anbring løse hynder i tasker og brug som fyldstof mellem stykker.

- Du må ikke pakke ud kommode trækker. Flyt kommoder med skuffer fulde at undgå ompakning og bevare flytte plads. Sikker skuffer fra åbningen under transport.

Sådan Tape Up Your Boxes

Når at sammensætte kasserne til pakning, er mere tape ikke, det vil være mere sikker.

Simply tape nederst i midten søm af boksen og tape to kantsider, er tilstrækkelige for en hvilken som helst boks. Gør det samme, når forsegle toppen af ​​kassen. Dette vil også hjælpe med at holde din pakning tape omkostningerne nede.

Gør flyttekasser Movable

Flyttekasser kommer i mange forskellige typer og stilarter. Der er små, mellemstore og store kasser, samt post specifikke kasser som:

- Garderobe kasser til tøj på bøjler

- Dish packs til din køkkenudstyr og breakables

- Billedfelter på dine indrammede billeder

- Bestil kasser til tunge bøger og fotoalbum

- TV og elektroniske kasser til elektronik og medieelementer, fil bokse til dit skrivebord filer og lampe bokse til lamper og nuancer.

Når du vælger kassestørrelser til din flytning, sørg for at bruge de rigtige bokse for passende materiale. Du ønsker ikke at lægge op en stor kasse med bøger og tunge genstande. Du ønsker kasserne at være noget mere end 25-30 lbs hver for at gøre det lettere for initiativtagerne at håndtere.

Tungere boksene er nemmere at falde. Hold dine kasser på den lysere side for at forhindre dine ejendele falder og bliver beskadiget.

Hold dine Boxes Upright

Hvis du pakning en kasse med skrøbelige genstande eller blot ønsker kassen at forblive oprejst og ikke få tændt sin side eller på hovedet under flytningen, tydeligt markere med en fed pil på alle sider af kassen angiver, hvilken ende er op. Dette vil forhindre den person håndterer boksen til flip eller vende kassen.

Packing Elektronik

Ved pakning elektronik, bruge orignial bokse til computere, stereoanlæg og tv hvis det er muligt.

- Pak hvert stykke med bobleplast eller skum emballage og immobilisere bevægelige dele.

- Fjern alle kabler og ledninger og mærke dem nemmere re-installation.

- Tape elektriske ledninger til bagsiden af ​​elektronik til at forhindre plug skader.

- Tag CD'er og DVD'er fra spillerne, så de ikke rasler og sidde fast i afspilleren.

Sådan Pack

Pakning dit hjem for et træk har sine frynsegoder, du er helt i kontrol over hele processen, hvilket betyder, at du kan pakke hvordan du kan lide, og når du vil. Hvis du er klar over nogle generelle pakning tips kan du pakke dit hjem i en ingen tid flat!

Når du pakker, pakke kun ét rum ad gangen. Start ikke ét rum og derefter gå til en anden. Stick med et værelse og pakke det hele rummet, indtil rummet er helt pakket.

Gå gennem alle skrivebord og skab skuffer og pakke nogen af ​​disse poster. Gør dette når du først begynder at pakke et værelse; tage sig af skufferne først.

Pack din tunge poster i mindre kasser i stedet for udstopning mange tunge ting i en kæmpe kasse. Små bokse er lettere at bære selv når den er fyldt med et tungt element.

Når pakning en kasse sørg de tunge poster er på bunden og de lysere ting på toppen.

Flytning Beholdere

Flytning containere er en fantastisk måde at pakke dine emner, især hvis du flytter et lille rum, såsom et kollegieværelse eller en lejlighed. En bevægelige beholder har om et værelse fuld af kasser og er ideel til en person, der ønsker at sætte disse elementer i opbevaring, eller bevæger sig fra en lille plads til en større. Et flytter container selskab, såsom Upack, vil levere terningen til dit hjem, kollegieværelse eller lejlighed, og fordi terninger ikke er store, vil de forlade kuben i en parkeringsplads i nærheden af ​​dit hjem. Du vil derefter indlæse terning med dine pakket ejendele, låse terningen og holde nøglen. Selskabet vil vende tilbage til kuben og transportere det til din nye sted, uanset om det er et nyt hus, en lagerfacilitet eller en anden lejlighed. Du vil derefter losse dine emner, når de ankommer.

Disse bevægelige containere er fantastisk, fordi alt er på jordoverfladen. Ingen walking op en rampe til at indlæse elementer, du bare træde ind i terningen, indstille din boks, hvor du har brug for det, og derefter fortsætte læsningen. Plus, behøver du ikke at bekymre dig om transport af dine emner; Selskabet tager sig af det for dig! Prisen er rimelig samt; kontakte en bevægende beholder selskab for et gratis tilbud!

Pakning mærkelig form eller store genstande

Alle har de ulige formede elementer, de spekulerer på, hvordan de nogensinde vil pakke til at flytte den. Ting som: voluminøse stole, din plæneklipper, din havemøbler og din cykel. Er der endda en hensigtsmæssig måde at pakke alle disse ting? Ekspert movers anbefale følgende:

 • Voluminøse stole skal pakkes ind i bobleplast rundt om arme og ben og derefter flyttes. Hvis du ønsker ekstra beskyttelse, pak stol i et tæppe så godt.
 • Plæneklippere teknisk ikke vil blive pakket, men du kan ikke flytte en plæneklipper på en bevægende lastbil med benzin i den. Tømme venligst al gassen fra plæneklipperen og dobbelt-tjekke din plæneklipper for eventuelle utætheder. Du kan derefter pakke det i din lastbil.
 • Havemøbler er pladskrævende, men det kan sikkert tages fra hinanden, pakket ind i bobleplast og derefter sat sammen igen på dit nye hjem.
 • Din cykel er en ulige formet element til at pakke. Eksperter foreslår, at du løsne styret på cyklen og derefter dække cyklen med tæpper til at holde det fra at blive beskadiget og beskadige andre elementer.

Transport Uerstattelige varer

Sammensæt en kasse med personlige uerstattelige genstande som fotos, finansielle papirer og aktiver (bankcheck, forsikringer, lager / obligationer mv), juridiske dokumenter (testamenter, pas. Etc.), værdigenstande, smykker, mønt og stempel samlinger, medicinsk og slægtshistoriske optegnelser og personligt transportere dem selv for at sikre, at de får tabt under flytningen.

Label skrøbelige genstande

Ved pakning skrøbelige genstande som lampeskærme, glas elementer og skrøbelige knick nips mark kasser som "Fragile" og skriv "Do Not Top" på kassen, dette sikrer den person læssetruck vil ikke stable tunge kasser oven på disse skrøbelige genstande .

Pace din pakning

Emballage er tidskrævende. Begynde at pakke op ting, du ikke bruger dagligt så hurtigt som muligt. Begynde at pakke flere kasser eller kartoner hver dag, et par uger før din flytning. Prøv at leve i mindre værelser, så du kan pakke de værelser du bruger mindre. Hold alt hvad du behøver hver dag i et område. Ved pacing dig selv, vil du være mere organiseret og jobbet vil ikke være så overvældende.