Flytning: Long Distance Relocation Tips

Omkostningseffektiv Long Distance Movers

Har din langdistance mover garanti dato og tidspunkt for ankomsten af ​​din lange afstande flytte til den nye placering. Det er en god idé at spørge din langdistance initiativtagerne til at give dig to tidsintervaller, det ene er den forventede ankomsttid og den anden factoring i uforudsete vanskeligheder såsom vejr, trafik, flade dæk, osv

Essential Mover Compliance Numbers

Hvis du flytter lange afstande eller til en anden stat, skal du sørge for langdistance flytter virksomheden du vælger har et: ICC nummer, MC nummer og US DOT nummer.
Hvis du flytter til et andet sted inden for samme stat, skal den flytter virksomheden har en PUC licens. Disse er tal, som den føderale regering for at sikre bevægelige lastbiler observere retningslinjer og sikkerhedsbestemmelser ved passage statsgrænser.

Spørg din mover, hvis de har alle den rette papirarbejde og licenser til din flytning, så der vil ikke være nogen forsinkelse med dine ejendele ankommer sikkert til dit nye destination.

Ring til Better Business Bureau (BBB) ​​for at hjælpe dig med at vurdere den bevægelige selskaber omdømme og for at kontrollere, om der er nogen klager placeret over den flytter virksomheden du overvejer.

Bemærk: love vedrørende bevægelige licenser, flytter virksomheder skal have er forskellige mellem stater. De bevægelige licenser ICC, MC, US DOT og PUC er generelle bevægelige licenser til flytte virksomheder og kan variere stat til stat.

Omkostningseffektiv Long Distance Movers

Når forsker flytter virksomheder, vil du som regel finde den mest omkostningseffektive måde at flytte dine ejendele ud af staten er at få et stort nationalt selskab til at gøre flytningen for dig.

Større flytter virksomheder kan have billigere priser, fordi de normalt kombinerer træk ved at sætte et par belastninger på samme lastbil. Jo flere belastninger på lastbilen jo flere mennesker til at hjælpe absorbere udgifterne til brændstof og rejsetid.

Ulempen ved at anvende en større bevægelse selskab til at transportere dine emner langdistance er, at da der er flere belastninger på samme lastbil, kan levering til din nye placering tage op til en måned i rejsetid, og nogle elementer kan blive blandet med andre belastninger, så markere dine kasser ordentligt.

Ring Lokale Movers Om Relocation

Ring til din lokale movers til både din oprindelige placering og den, du flytter til for skøn. Din lokale movers kan have et job, de kan samle op på vej tilbage fra dit træk, og det kan give en betydelig besparelse.

Det er også en god idé at begynde at opbygge et forhold med en bevægende selskab i dit område for at hjælpe dig med eventuelle yderligere behov bevægende / opbevaring. Lokale movers normalt tilbyde mere personlig service derefter større bevægelige selskaber.

Alternativ til Long Distance Movers

Kig ind i udgifter til leje af et fragtfirma til din langdistance flytning. Fragtselskaber kan slippe en container ud til din bopæl, du fylde beholderen, og når du er færdig, de tage det op og levere det til den angivne placering landsdækkende og du læsse din egen container.

Når du er forsker flytter virksomheder til din langdistance flytte, vil du finde de største rabatter, bedste service og garantier kommer fra landsdækkende movers, når de pakker for dig. Sammenlign omkostningerne mellem langdistance movers og fragtselskaber, men gå med den, du er mest komfortabel med.

One Way Relocation

Hvis du har planer om at leje din egen lastbil til at gøre din langdistance flytning, være parat til enten at betale mere for at køre lastbilen én måde, eller forberede sig på at køre lastbilen tilbage til oprindelige placering selv. En måde flytter kan ofte koste lige så meget, hvis ikke mere, som lejede movers.

Label, nummer og itemize Boxes Korrekt

Mærkning dine kasser ordentligt er en af ​​de mest vigtige detaljer i langdistance flytning. Sørg for at udskrive dit navn, indholdet af kassen, og nummer alle bokse, så du kan bekræfte, at du har modtaget alle bokse, og du kan identificere, hvis nogen kasse mangler ved levering. Har din flyttefirma giver dig en specificeret opgørelse ark over alle dine emner på lastbilen.

Sørg for at have dit referencenummer, når du ringer den lange distance flytning selskab for spørgsmål eller bekymringer. Du vil også blive bedt om at underskrive konnossementet og pakke / udpakning certifikat, når flytningen er færdig. Tal med din flytning repræsentant om problemer eller bekymringer, inden de forlader din nye placering. Dette vil bidrage til at sikre alle dine ejendele gøre flytningen.

Hvis du bruger en større flyttefirma dine emner måske sætte ind og ud af et lager på der vej til dig, og de vil sandsynligvis blive sat på en lastbil med andre movers belastninger. Jo bedre mærkede dine kasser og konti er bedre dine chancer for at få alt, hvad der tilhører dig.

Relaterede Tip: Ved at underskrive opgørelsen ark efter dit træk, anerkender du har modtaget alle artikler i oversigten ark. Sørg for at dokumentere tab eller skade på opgørelsen plader og rapportere dette til udflytning selskab, med det samme.

Nationwide Movers Forsikring

Sørg for, at langdistance movers 'forsikring er gyldig i den tilstand, du stammer farten fra alle stater du rejser gennem og din destination placering.

De fleste forsikringsselskaber dækker kun bevæger sig under 500 miles væk. Du ønsker at sikre, at dine ejendele er sikre og forsikret under hele længden af ​​farten.

Koordinere med Professional Mover

Du ønsker at sikre, at du er på dit nye hjem, når initiativtagerne ankommer. Hvis du ankommer sent, vil du sandsynligvis nødt til at betale for de initiativtagerne ventetid. Før trucken efterlader din indkørsel, udveksle mobilnumre med driveren, så du kan holde kontakten i tilfælde enten man er forsinket. Det er en god idé at planlægge på det uventede ved at backup planer, såsom at sørge for en anden til at hilse initiativtagerne.

Bubble Wrap din skrøbelige genstande

Når du flytter længere afstande, overveje at bruge bobleplast i stedet for at pakke papir, når pakning bokse. Bobleplast er dyrere, men yderst gavnligt, når pakning kasser til langdistance bevæger sig. Den bobleplast vil hjælpe med at holde dine skrøbelige genstande sikkert fra hoppende, håndtering, og forhåbentlig bryde.

Du kan købe bobleplast på de fleste hjem varer butikker eller i nogle tilfælde gennem dit lokale posthus. Kontroller også, med din flyttefirma om køb bobleplast. I nogle tilfælde vil flytter virksomheder forsyne dig med kasser, tape og bobleplast for et gebyr.

International Moving

Flytning internationalt kan være en af ​​de mest spændende ting, du vil gøre i dit liv. Sammen med denne spænding, kommer en masse planlægning, forberedelse, ændre og overvejelse.

Den smarteste måde at håndtere flytte internationalt er at bruge en professionel international mover. Movers med erfaring bevæger internationalt vil være din største aktiv, og i stand til at gå dig gennem alle detaljer af din flytning.

Afhængigt af placeringen af ​​dit nye hjem, kan mange af dine nuværende apparater ikke arbejde i din nye placering eller kan have behov for adaptere, da spændingen kan være anderledes. Kig ind opbevaring eller sælge mange af dine apparater til at lysne dit træk internationalt og sikre arbejdsforhold apparater.

Spørg dig mover for en international bevægelse vejledning. Flytning internationalt kan være en kulturel chok og indeholder mange detaljer som at få en international kørekort, international forsendelsesomkostninger, told, valuta forandring, fremmedsprog og meget mere. Find så mange oplysninger som muligt om at flytte specifikt til dit nye land.

Alternativ til Long Distance Movers

Ansættelse landsdækkende initiativtagerne til at håndtere hele træk fra pakning til levering vil gøre overgangen mindre stressende for dig og vil tilbyde dig bedre garanti for, at dine emner gør det til din nye placering sikkert.

Forsendelse Dyrt Artwork

Hvis du har et dyrt stykke kunst, der skal sendes eller transporteres til et nyt sted, vil du ønsker at sørge for denne dyrebare produkt leveres til den nye placering sikkert. Det vil være i din bedste interesse at finde en mover eller rederi, der forstår værdien af ​​din kunst. Ved hjælp af en professionel flytter virksomheden eller rederiet vil være lidt dyrere, men godt værd at beskytte din investering. Sørg for at være meget klar over værdien af ​​kunst og spørge om forsikring på din pakke. Du vil gerne være sikker på, om der sker noget med kunsten, det er forsikret for hele anslåede værdi af stykket.

* Sørg for, at kunsten er pakke sikkert på bobleplast. Hvis er for nylig blevet malet stykket, renset, eller refinished vil du ønsker at sikre, at det er helt tørt, så du vil ikke få nogen aftryk fra bobleplast på dit kunstværk.

* Det er en god investering at købe en træ kasse til at sende og gemme din illustration i. Afhængig af størrelsen af ​​det stykke kunst, kan det være nødvendigt at have en specialbygget til at sikre kunsten passer ordentligt og kan pakkes godt at beskytte Deres kunstværk.

* Sørg for alle, der vil være håndtering kunstværket forstår og kender værdien af ​​teknikken. Hvis initiativtagerne / afskibere kender indholdet og værdien af ​​pakken, vil de være mere tilbøjelige til omhyggelig med at beskytte den.

Find ud af hvad Days Moving er tilladt

Hvis du er på vej ind i en bygning, co-op, lejlighedskompleks, eller nogen form for privat community, skal du sørge spørge, hvad dages glidende og leverancer er tilladt og sørge for din mover til at komme på det tidspunkt.

Du ønsker ikke din mover til at køre langrend og dukke op på en søndag, og ikke være i stand til at flytte dine ting i. Du ønsker heller ikke at forstyrre dine nye naboer den dag, du møder dem.

For at undgå yderligere omkostninger under den mellemstatlige flytning, skal du:

* Kend opstillingen af ​​din nye samfund eller lejlighedskompleks.
* Kend hvis området vil rumme enorme 18-hjulede motorcykler.
* Kend bygning restriktioner på forhånd.
* Kende gangbro / elevator adgang.