Flytning: Flytning Truck Rentals Tips

Budget Truck Rentals

Et budget lastbil leje er en fantastisk måde at spare mere på din flytning eller flytning proces. En måde at få et budget lastbil leje er at forsøge at planlægge dit træk i løbet af en tid, hvor leje bevægelige lastbiler er ikke helt så dyrt. Hvis du kan gøre din flytning i løbet af ugen, fra en mandag til en torsdag, kan du spare penge på din leje lastbil. Udlejning truck virksomheder generelt hæve priserne på deres leje biler i weekenderne, fordi det er, når lastbilerne er mest i krævende det er lettere for mange mennesker til at bevæge sig på en weekend, så de ikke behøver at tage fri for arbejde, og det er lettere for dem at få hjælp fra venner til lastning og losning. Hvis du kan oprette dit træk for en hverdag, kan du spare nogle penge.

Prøv at leje din bevægelige lastbil så lang tid i forvejen som muligt og reservere det på internettet. Mange virksomheder tilbyder tilbud For udlejer tidligt og reserve deres leje lastbil online. Du kan nogle gange spare 20% eller mere på din bevægelige lastbil leje, når du reservere det på denne måde.

En anden måde at spare penge på dit flytte lastbil leje eller flytter van er at bevæge sig i om vinteren. Ja, der bevæger sig i vintermånederne kan være en smerte, men mange leje truck virksomheder tilbyder rabatter på deres lastbiler i løbet af vinteren, simpelthen fordi det er en langsommere leje tid, og de forsøger at få så meget forretning som muligt i løbet af en træg tid, således tilbyde rabatter til dem, der bevæger sig i de koldere måneder. Flytning i vinteren er ikke muligt for alle, men hvis du kan planlægge langt nok fremad og er i stand til at gøre det, kan du ønsker at tænke på at flytte om vinteren for at spare nogle penge.

Kontroller, at du får en ren Truck

Hvis du har planer om en enkeltbillet lastbil udlejning, til at køre dine ejendele til dine nye placeringer og så drop dine bevægelige lastbil ud på en anden bevægende lastbil udlejning placering, checke priser for at returnere din lastbil til nærliggende udlejningsbureauer. Du vil opdage, at der er forskellige satser for forskellige drop off steder.

Flytning Truck Rentals, og særtilbud

Hvis du er på udkig efter budget lastbil huslejer, så prøv at kontakte lastbil udlejning selskab i midten af ​​måneden og planlægning dit træk til midten af ​​måneden. Du vil spare en betydelig sum penge, hvis du ikke har brug for din udlejning lastbil i starten eller i slutningen af ​​måneden, hvor de fleste mennesker har brug for at bevæge sig ind og ud af deres placeringer.

Flytning Truck Rental Break Down

I førerhuset på den bevægelige lastbil du lejer, kontrollere, om de leveres en brandslukker i tilfælde af en brand, trekanter for sikkerhed, hvis du tilfældigvis til at bryde ned og et hjul chuck at forhindre din lastbil i at rulle på en skråning. Disse elementer skal være i den indvendige førerhuset af alle bevægelige lastbiler til sikkerhed.

Fyld Moving Truck

Når du sammenligner dine bevægelige lastbil huslejer, hvis du har mulighed for at leje en bevægende lastbil, der tager diesel benzin, skal du vælge diesel flytte lastbil over dem, der tager almindelig benzin. Diesel bevægelige lastbiler vil få din bedre gas kilometertal og mere trækkraft til din last. Hvis du kører langdistance, vil du spare en masse flere penge fylde din lastbil med diesel.

Huske den højde Rental Truck

Når du henter din leje lastbil, bede om højden af ​​lastbilen. Det er vigtigt, at du kender højden på din lastbil du leje og holde øje åbent for højden tegn før overføringer, broer og tunneler, der er markeret. De højdekravene normalt giver et par inches bly, men du ikke ønsker at tage en chance for at sidde fast under en vejbro, bro eller tunnel.

Det er også vigtigt at være opmærksom på, hvad veje, du kan og ikke tage, mens man kører den leje lastbil.

Hvilken størrelse Leje Truck skal jeg bruge?

Størrelsen af ​​lastbilen du lejer bør afhænge af størrelsen af ​​din husstand, og hvor meget du skal transporteres. Mange lastbil udlejningsselskaber vil gå med antallet af værelser du bevæger dig. For eksempel, hvis du har en tre værelses hus kan du vælge mellem en 17 fods lastbil eller en 24 fods lastbil (størrelse varierer efter virksomhed).

Hvis dit tre værelses hus er meget lille og ikke indeholder en kælder eller en stald, osv eller mere end et badeværelse, kan du være i stand til at passe dine ejendele på en lastbil, der er 16 eller 17 meter. Men hvis du har tre soveværelser, to badeværelser, en kælder og et skur ud tilbage, kan du ønsker at se på en lastbil omkring 24 fod. Det er virkelig alt afhænger af, hvad du bevæger dig. Hvis du har en masse store emner, såsom en vaskemaskine og tørretumbler og køleskab sammen med dine andre husholdningsartikler, vil du ikke ønsker at reservere en lastbil, der er lille i størrelse, fordi disse store emner vil tage en masse plads.

Den bedste måde at afgøre, hvilken størrelse lastbil leje er bedst for dig er at virkelig tage en lang kig på dine ejendele, måske en make liste over alt, hvad du skal pakke, og derefter checke forskellige virksomheder lastbil størrelser og derefter træffe en informeret beslutning før reservere leje lastbil.

Flytning Truck Rental Break Down

Før du forlader din lastbil udlejningsbureau, sørg for at gå over, hvad de skal gøre i tilfælde lastbilen bryder ned eller har nogen motorproblemer. Har din leje agent gå dig gennem hvad du skal gøre Hvis trucken funktionsfejl, der gør du ringer, der kan servicere lastbil, vil de give en erstatning, hvad der sker med elementer på lastbil, hvis den bryder ned, vil du få dages gratis, disse er vigtige spørgsmål at afklare, inden der opstår problemer.

Praksis køre din Flytning Udlejning Truck

Når du først afhente din leje lastbil til at flytte dag, er det mest sandsynligt større derefter din normale bil. Det er en god ide at tage den leje lastbil til en stor tom parkeringsplads og praksis kørsel, flytte lastbilen rundt, sikkerhedskopiering og parallel parkering. Jo mere du øver med lastbilen jo bedre vil du gøre, når du er nødt til at bakke lastbilen ned din indkørsel, parallel park foran dit hus, eller komme rundt stramme hjørner og små gader.

Over Night Key Retur

Når du arbejder ud af din flytte lastbil lejeaftale, beder det selskab, hvis de har en nat nøgle drop off og hvad timers retur huslejer er. Da du skal primært bruge din bevæger leje lastbil i løbet af dagen, se om du kan returnere den leje lastbil i aften når du er færdig med din flytning. Returnering leje lastbil i aften kan hjælpe med at skære dine omkostninger ned en dag og giver dig mulighed for at begynde at pakke ud næste morgen uden at skulle returnere den leje lastbil.

Kørekort til Moving Truck

Når du leje en bevægende lastbil, er det vigtigt at spørge, om du har brug for nogen særlige påtegninger eller licenser til at drive lastbilen, såsom en CDL licens. En CDL licens varierer efter placering, men er normalt bestemt af størrelsen og vægten af ​​lastbilen lejes.

Du ønsker at sikre, at du er juridisk i stand til at køre lastbil. Ofte de større bevægelige lastbiler kræver en CDL licens eller særlig certificering eller erfaring til at køre. Mange udlejningsbureauer heller ikke leje varevogne eller lastbiler til personer under 25 år.

Den sidste ting du ønsker på din bevægende dag er et løb med loven.

Pakning og flytning din egen Appliance

Når du er klar til at flytte og flytte apparatet. Det er en god ide at rense apparatet før din pakke dem og lad dem tørre helt ud.

Brødrister: Tip brødristeren på hovedet for at tømme alle de krummer ud af brødristeren.

Køleskab og fryser: Skal renses ud virkelig godt, før du flytter dem. For at forhindre køleskabet i ildelugtende brug en af ​​disse tips: udslette køleskabet med en fugtig klud med vanille essens, tørre ud køleskabet med en hårtørrer især hjørnerne, og / eller sætte silicagel i den friske afdeling eller fin blanding kaffe i et stykke musselin, vil disse opsuge ekstra fugt. Når du har renset ud køleskabet og optøes det frigeratorfreezer holde dørene på klem for at holde luft cirkulerer lige før du flytter dem.

Kontroller, at du får en ren Truck

Når du henter din flytte lastbil, skal du kontrollere den indvendige side af lastbilen for at sikre det er ren og fri for snavs. Du ønsker ikke at spilde tid på din bevægende dag tømning og rengøring af en lastbil er du sandsynligvis betale for efter time eller dag for. At have en ren og tom kasse vil hjælpe dig med at spare tid og holde dine ejendele rene. Det vil også hjælpe med at få din flytning ud til en god start.

Lej en bevægende lastbil med en elevator Gate

Hvis du har mulighed for at leje en bevægende lastbil med en rampe eller en lift gate, gå til lift. Liften porten vil bidrage til at gøre din lastning og losning af lastbilen lidt nemmere, ved at tillade dig at have store møbler løftet op og ned uden problemer. Hvis du går til elevatoren gate mulighed, finde ud af, hvordan det fungerer, og sørg for at det er i funktionsdygtig stand, før du forlader leje placering. Det ville være forfærdeligt, hvis elevatoren gate er fejlbehæftet og begyndte at spytte ud hydraulikvæske hele din indkørsel, tvinger dig til at oprette din egen rampe eller løfte genstande op i lastbil.

Fyld Moving Truck

Før du forlader leje placering, skal du vide, hvis trucken du lejet tager regelmæssig eller diesel benzin. Påfyldning trucken med den forkerte benzin kan ødelægge motoren. Også tage et kig for at se, hvilken side af bilen tankdækslet er på, så du ved, hvilken side til at trække op til gas pumpe.

A Bigger Moving Van er bedre

Når du beslutter, at du kommer til at bevæge dig, og du foretage nogle telefonopkald at runde op nogle hjælpere, siden du har brug for at leje en varevogn. Det næste spørgsmål er: "Hvad størrelse skal du leje?"

Når du træffer beslutning om at flytte lastbil størrelse flere faktorer kommer i betragtning: Afstanden mellem steder, hvor mange mennesker vil være at hjælpe, om der er andre køretøjer, der anvendes til flytningen, tidsramme, og prissætning.

Hvis du har mulighed for, altid tage den større størrelse flytter van. Det er lettere at pakke sammen og lægge et lastbil og drev til din nye placering så bruge al din tid på at køre frem og tilbage. En anden grund til at gå til den større størrelse er, at der altid er flere emner, så du forventer at indlæse i van og ofte pakning van og større ting måske tage en masse af det rum, du havde planlagt for nogle kasser eller andre genstande.

Så jo større van den mindre rejsetid, antal ture, og arbejdskraft involveret.

Sådan Lej en bevægende lastbil

Før du flytter du bliver nødt til at leje en bevægende lastbil. Er du forvirret over, hvordan man kan gå om at gøre dette?

Først vil du ønsker at bestemme, hvor stor en lastbil leje du har brug for. Notere ned alle rum i dit hjem, samt store emner, der skal flyttes. Derefter sammenligne det med de lastbiler, der udbydes til leje ved hver virksomhed, du overvejer.

For det andet, sammenligne priserne for så mange virksomheder som muligt for priserne på lastbilen du ønsker at reservere. Hvilket selskab tilbyder dig den bedste deal? Har virksomheden tilbyde ekstra for et minimalt gebyr eller er de opkrævning du et skandaløst beløb til tilbehør?

For det tredje, beslutte, hvilken virksomhed, du ønsker at gå med. Når du har gjort dette kan du enten reservere trucken online via virksomhedens hjemmeside, eller du kan ringe til kundeservice nummer, du har fået at reservere lastbilen du har brug for.

Du skal bruge dit kreditkort som betaling, og du vil højst sandsynligt blive opkrævet et reservationsgebyr eller et depositum, som med mange virksomheder er refunderet, når trucken er returneret sikkert og i god form efter flytningen er færdig.

Køre din Leje Truck Long Distance

Er du leje en bevægende lastbil med den hensigt at køre det på lang afstand? Følgende tip kan hjælpe dig, når du kører, at leje lastbil og gøre det så glat som muligt.

  • Før kørsel, sidde i lastbilen og få fornemmelsen af ​​det, se dig omkring og tjek alle sine klokker og fløjter. Du skal blot finde hvor alt er, før der iværksættes på en tur kan gøre kørslen af ​​trucken meget glattere.
  • Husk, at lastbiler, der er større vil gøre bredere sving og tage længere tid at stoppe. Tage dette i betragtning, når du kører.
  • Hvor høj din lastbil er, er en vigtig ting at huske. Lave passager kan påvirke dig, da lastbilen kan være for høj til at passe under den. Vide, hvordan tall lastbilen er, før der iværksættes på din rejse kan spare en enorm besværet.
  • Har din leje lastbil tage dieselolie eller regelmæssig gas? Hvis det tager diesel, skal du vide, før tid nogle tankstationer, der bærer dieselolie, som du kan stoppe ved på din tur-ikke hver gas station tilbyder dieselolie.

Der er mange andre ting at tage hensyn til, når du kører en leje lastbil, især ved kørsel en lang afstand. Sørg for at læse alle dokumenter, du har fået god tid og sørg for at få din rejse godt kortlagt, før du begynder!

Hvad ellers kan få brug

Du kan spørge dig selv, når du har din bevægende lastbil reserveret, lige hvad du ellers kan få brug, som kan hjælpe med at gøre dette træk så glat som muligt.

Hvis du trækker en bevægende lastbil trailer du kan få brug en hitch til din bil. Du kan normalt købe disse uforudsete hændelser og deres tilbehør på leje virksomhed, hvor du lejer traileren.

Du vil helt sikkert have en lastbil leje, der har en elevator tilknyttet trucken. Dette gør for let fyldning af emner. Du vil også ønsker en dolly til at bringe mange kasser eller større elementer fra dit hjem til lastbilen.

Check med udlejeren om eventuelle andre punkter, de anbefaler at gøre din flytning glattere.

Truck Rental Forsikring

Som du leje en bevægende lastbil leje agent vil spørge dig, hvis:

  • Du ønsker at købe leje forsikring på køretøjet, mod betaling selvfølgelig.
  • Du vil blive spurgt, om du ønsker at købe ekstraudstyr skader dispensationer, som udelukker dig fra eventuelle skader eller tyveri af leje lastbil eller udstyr.
  • Du kan blive spurgt, om du ønsker at købe supplerende ansvarsforsikring, som vil udelukke dig fra at skulle betale for eventuelle skader eller skader på ejendom en anden part kan kræve opstået som følge af en ulykke.
  • Lejen agent kan spørge dig, om du vil have personlig skader forsikring, der dækker dig, mens du er i bilen.

Hvis du vælger at betale et ekstra gebyr, vil du ganske enkelt check "acceptere" på den skriftlige aftale du underskriver som en del af din leje og være på vej. Mange mennesker tror denne type ekstra leje forsikring er en nødvendighed. Hvad skal du først gøre før undertegnelsen af ​​en papirarbejde og acceptere denne yderligere forsikring er at tjekke med din Bilforsikring agent. Din Bilforsikring kan dække ulykker eller skader på leje lastbiler eller biler, og denne ekstra forsikring er ikke nødvendigt. Men hvis din bil forsikring ikke dækker bevægelige lastbil udlejning, bør du seriøst overveje at betale det ekstra beløb til dækning af dig selv. Det er bedre at forebygge end at helbrede.

One Way Truck Rental

Mange virksomheder tilbyder rabatter på envejs leje mens andre store selskaber ikke tilbyder envejs huslejer overhovedet. Du er nødt til at gøre nogle forskning på hvilke virksomheder tilbyder en-vejs truck huslejer og som ikke gør.

Den bedste måde at gøre forskning om, hvem der har ensrettede lastbil huslejer er at gøre en internet søgemaskine søgning efter "bevægelige lastbil huslejer" og derefter sammenligne priser. Du kan også ringe til lokale bevægende lastbil udlejningsselskaber i dit område for at få oplysninger om en-vejs truck huslejer til at flytte.

Hvis du vil gøre din egen emballage, men ikke har lyst til at køre dine ejendele til din nye sted, kan du overveje en Upack type flyttefirma, der vil drive dine ejendele til deres nye placering i en lastbil eller flytte pod. Du er ansvarlig for lastning og losning dine ejendele, men denne form for bevægelige lastbil leje bliver stadig mere populært for ensrettede bevæger sig. Lidt dyrere i pris, men også det værd, hvis du ikke vil have besværet med at køre en lastbil fra en by til en anden.

Over Night Key Retur

Hvis du vil have de bedste fra kuldet og den bedste lastbil til rådighed, skal du sørge for du kommer til lastbil udlejning placering tidligt om morgenen. Selv hvis du reservere en lastbil, hvis du ankommer sent, de kan have givet de bedste lastbiler til tidligere pick-ups. Så ankommer tidligt for at få den nyeste lastbil med den mindste mængde af miles og sikre en gnidningsløs farten med din lastbil udlejning.

Flytning Truck Rentals, og særtilbud

Når du leje en bevægende lastbil, så spørg din leje agent om eventuelle tilbud, de der kører, som f.eks ubegrænset miles og eventuelle muligheder til rådighed for dig og din leje.

Når du taler til din leje agent fortælle dem den tid og bruge til lastbil og spørge, hvad de anbefaler. Mange gange er det billigere at leje en lastbil i en uge i stedet for om dagen. Find ud af om alle de pakker udlejeren tilbyder og derefter afgøre, hvad der er bedst for dig og din situation.

Kontroller, om din bilforsikring dækker dig

Før du foretager opkald om leje en bevægende lastbil, ringe til dig bil auto forsikringsselskab og finde ud af om din personlige Bilforsikring også dækker dig for bil eller lastbil huslejer.

Lejen selskab vil tilbyde dig leje forsikring mod betaling. Ofte din personlige Bilforsikring politik vil dække dig for enhver bil eller lastbil huslejer, du foretager. Betaler for ekstra dækning gennem udlejningsbureauet vil dobbelt forsikre dig for noget, du allerede har, spilder unødvendige penge.

Spørg din Bilforsikring selskab først, kan det spare dig penge!

Lej en bevægende lastbil med en elevator Gate

Du vil måske også overveje at leje en leje trailer i stedet for en stor bevægelse lastbil. Hvis du beslutter dig for at leje en leje trailer i stedet, er det bedre at leje en lukket trailer derefter en åben trailer til at beskytte dine emner fra regn og vind. Du ønsker også at sikre, at du har en stærk nok køretøj, der kan trække vægten af ​​leje trailer.

A Bigger Moving Van er bedre

Ring for pris fra de velkendte flytter truck virksomheder såsom Penske, U-Haul, og budget, før du vælger din flyttefirma. De store bevægelige truck virksomheder specialiserer sig i at leje store lastbiler og kan være i stand til at finde en bedre pris til dit behov.