Flytning: Flytning Tips

Flytning med Kids

Flytning med børn kan være svært. Det er svært nok som en voksen til at bevæge sig væk fra en meget elsket hjem, en stor kvarter, skoler og selvfølgelig, venner! Forestil dig, hvor svært det træk er for et barn. Hvis du flytter til et nyt område, og du har børn, er det vigtigt at holde dem involveret i hele flytteprocessen. Flytning kan være en enorm justering for dem og holde et barn involveret, kan gøre hele flytte mere spændende for dem.

Før du flytter sikre, at du har talt med dit barn om at flytte. Han eller hun kan ikke få et valg i sagen, men i det mindste forklare, hvorfor du bevæger dig og dele nogle af de positive dette skridt vil give din familie. Spørg dit barn, hvordan hun føler om at flytte og bede hende om at dele enhver frygt, hun måtte have, så spørg hende, hvad hun mener kan være spændende om flytning. Mind hende som den bevægelige fortsætter af de spændende ting, som hun har at se frem til og hjælpe berolige enhver frygt, hun måtte have.

Som du kigge efter nye boliger i din nye by eller bydel, indeholde dit barn i hjemmet søgning. Hvis hun er gammel nok, bringe hende sammen og få hende meninger. Hvis hun ikke er gammel nok, tage billeder og vise dem til hende senere. Vis hende det område, du kigger på, og eventuelle spændende aktiviteter der kan være at gøre på dette område. Kør af skolen hun kunne gå til. Gør så meget som du kan for at få hende akklimatiseret til området før selv bosætte sig i til dit nye hjem.

Mens du pakker, eller hvis emballagen er gjort for dig, så spørg dit barn, hvis hun ønsker at pakke sine egne ejendele eller måske pakke en særlig kasse fyldt med hendes yndlings ting at tage på farten. Under hendes elskede tøjdyr med hende i stedet for på en bevægende lastbil kan hjælpe berolige eventuelle nerver. Opmuntre dit barn til at sige farvel til nære venner og udveksle e-mails (hvis det kan accepteres) for at holde kontakten med venner, hun kan forlade.

Når du flytter, opmuntre dit barn til at få venner i området. Hvis du ser børnefamilier dit barns alder, tager det første skridt og introducere dig selv. Inviter dem til at spille.

Flytning med børn kan være svært. Hvis en forælder gør deres barn føler særlige og involveret i processen hele tiden, kan det bidrage til at afhjælpe nogle af de involverede vanskeligheder.

Relocation pakke

En flytning pakke er undertiden tilbydes af en virksomhed, der har hyret dig til en ny position i en ny by eller det tilbydes af en virksomhed, du aktuelt arbejder for hvem overfører du til en anden by for at arbejde. Hvis du er heldig, og den virksomhed, du arbejder for har en flytning pakke, kan følgende være inkluderet i din flytte for at gøre at flytte lidt mindre stressende.

Sælge dit hjem. Hvis du skal sælge dit hjem til at bevæge sig, vil mange virksomheder ansætte den ejendomsmægler og sætte dit hus på markedet. Hvis dit hjem ikke sælger i et tildelte beløb på tid, kan din virksomhed tilbyde at købe det hjem fra dig uden du mister nogle penge på det. Denne type buyout er faktisk gavnligt for dig, hvis det virkelige marked ejendom i dit område er langsom.

Køb dit nye hjem. En virksomhed kan betale for at lukke omkostninger i dit nye hjem. Hvis du er ved at blive flyttet, du måske overveje at prøve at forhandle dette i din flytning pakke bør det ikke være derinde. Det kan spare dig for tusindvis af dollars i out-of-pocket udgifter.

Flytning udgifter. Mange virksomheder tilbyder fuld bevægelige udgifter udflytning pakker. Det betyder, at du ikke behøver at betale en øre for at flytte din belongings- en anden kan endda komme pack og belastning for dig så godt. Andre selskaber kan tilbyde penge til en lastbil leje eller Upack tjeneste at flytte.

Disse er blot nogle af fordelene ved at have en flytning pakke, når de flytter til en karriere forandring eller forfremmelse. Hvis en flytning pakke ikke er inkluderet i din flytning, forsøger at forhandle en, der er til gavn for dig og din familie.

Forsikring Information

Selv hvis din bilforsikring er en national forsikringsselskab, skal du finde en lokal repræsentant for dette selskab i dit nye by og stat. Mange mennesker har den misforståelse, at de kan fortsætte med den samme forsikring agent, hvis de bevæger sig ud af staten, men det er ikke helt nøjagtige. Hvis du er flyttet, skal du skifte agenter, som love og forsikring priserne varierer fra stat til stat.

Du kan finde en ny forsikring agent i dit nye by eller stat ved at kontakte din nuværende forsikring agentur. Folk på din nuværende agent kontor bør være i stand til at give dig navnene på agenter, der vil arbejde med dig i din nye by. Det er vigtigt at kontakte din nye forsikringsagent før din flytning, så du kan flytte til dit nye hjem med fuldstændig forsikringsdækning i denne by og stat. Du kan have til at betale mere eller mindre på samme politik, når du flytter til en ny by, for eksempel, South Carolina bilforsikring er mere end Iowa bilforsikring (under visse forsikringer), fordi Iowa har det, der bestemmes som sikrere bilister end South Carolina .

Hvad vil du betale for forsikring vil afhænge af din forsikring agent og din placering.

Ferielejlighed når Flytning

Mange mennesker, der flytter til en ny by opt at leje i stedet for at købe en bolig eller en lejlighed. Ræsonnementet bag dette er typisk flytningen er kort varsel, og der er ikke tid til at købe, eller folk flytter vil først falde til i deres nye by og sørg for at de kan lide det, før at sætte ned rødder og købe et hjem der.

Hvis du er flyttet til en ny by og ønsker at leje, kan du stadig have en ejendomsmægler hjælpe dig med. Mange virksomheder tilbyder virksomhedernes udflytning pakker, og mange af dem vil betale for dig eller din familie til at leve i en lejemålet for et bestemt tidsrum. Mange virksomheder arbejder direkte med lejlighedskomplekser at tilbyde denne form for aftale, og selskabet vil dele oplysninger om, hvordan at leje en lejlighed som en corporate leje.

Hvis du er flyttet uden virksomhedens midler eller flytte til en virksomhed, der ikke arbejder direkte med et udlejningsbureau, kan du enten finde en ejendomsmægler, der arbejder med lejeboliger eller find udlejningsejendomme på din egen gennem en søgning på internettet eller websteder, der viser lejlighed huslejer i det område, du flytter. Lejligheder, der er lejet for flytning formål kommer ofte fuld møbleret, så du kan placere dine møbler på lager, mens du bosætte sig i og se efter et hjem. De fleste udflytning lejelejligheder kan være kortvarig eller langvarig, afhængigt af hvad dine behov er. Du bliver nødt til at tale til lejligheden leder eller udlejningsbureau for at se, hvad der tilbydes på alle lejligheder, der interesserer dig.

Løn Sammenligning Calculator

Hvis du tænker på at flytte til en anden by i din nuværende tilstand eller i en anden stat, og du vil se, hvor meget mere eller mindre du bliver nødt til at gøre i forhold til din nuværende løn for at leve komfortabelt, kan du prøve en løn sammenligning lommeregner. Du kan gøre en simpel søgemaskine søgning efter "løn sammenligning lommeregner" på internettet for at finde denne interessante oplysninger.

En løn sammenligning lommeregner vil bede dig om at indtaste din nuværende løn i din nuværende by og stat og indtast by og stat du tænker på at flytte til. Lommeregneren vil derefter fortælle dig, hvor meget mere eller mindre du har brug for at leve komfortabelt i forhold til den løn, du gjorde. For eksempel, hvis du vil lave $ 41,000 om året i Cedar Rapids, Iowa og overvejer et skifte til Anderson, South Carolina, skal du gøre $ 39000 i Anderson til at leve på samme måde, du bor i Cedar Rapids. Ifølge løn sammenligning lommeregner dig, hvis du gjorde $ 41000 om året i Cedar Rapids og tænker på at flytte til San Diego, Californien, bliver du nødt til at gøre $ 72,000 om året i San Diego for at leve sammenligneligt til, hvordan du gjorde i Cedar Rapids.

En løn sammenligning lommeregner er en pæn værktøj til at afprøve, hvis du overvejer en flytning til en anden by. Det kan også hjælpe dig med at forhandle en løn i en ny by, blot, at du ved, du skal gøre en bestemt mængde penge for at fortsætte med at leve den livsstil, du havde vænnet sig til i dit gamle by.

Flytning med kæledyr

Hvis du har et kæledyr, som du har planer om at bringe med dig under en flytning flytte, skal du huske, at du ikke kan pakke dit kæledyr op og sende det på den bevægelige lastbil eller varevogn. Dit kæledyr bliver nødt til at rejse med dig via uanset transportform du rejser. Hvis du forventer en lang køretur og dit kæledyr ikke rejse godt i bilen, kan du tale med din nuværende dyrlæge om at give dit kæledyr noget at slappe af ham.

Hvis du flyver til dit nye hjem skal du tjekke dit kæledyr ind med flyselskabet og dit kæledyr bliver nødt til at rejse i en kasse i et område, hvor dyrene er placeret. Igen, kan du ønsker at tjekke med din nuværende dyrlæge om nogen medicin dit kæledyr kan være nødvendigt for at sikre en afslappende flyvning for alle.

Rejser med lastbil eller bil med dit kæledyr? Sørg for at du har dit kæledyr på en snor for alle stopper du skal foretage, og huske-dit kæledyr bliver nødt til at gå, så gør stop hyppigere, når du rejser med din hund eller kat.

Husk, at uanset hvordan du rejser med dit kæledyr til dit nye hjem, dit kæledyr har brug for korrekt identifikation, bare i tilfælde han ville skilles fra dig. Den ene ting, du ikke ønsker at miste i din flytning er en skattet hund, kat eller andre kæledyr.

Flytning Tjekliste

At have en tjekliste, når flytning kan være nyttigt at forberede dig til din forestående flytning. Du kan finde en flytning tjekliste på internettet til at udskrive fra og holde hånden. De fleste checklister vil have, hvad de skal gøre, før din flytning og det bedste tidspunkt at gøre det.

Om seks uger før dit træk, vil du ønsker at få en skriftlig skøn over, hvor meget en flytter virksomheden vil opkræve for at flytte dig. Hvis du ikke bruger en bevægende selskab, vil du ønsker noget på papir fra en selv-bevægelse eller Upack selskab.

Omkring en måned før din flytning dato, vil du ønsker at give meddelelse om, at du bevæger dig og annullering datoer for sundhed klubber, KFUM medlemskaber, og eventuelle hjælpeprogrammer til dit hjem for at blive lukket ud. Du vil også ønsker at forberede din bank for at overføre dine midler bør det være nødvendigt. Glem ikke at gøre en adresseændring form såvel. Du kan gøre dette enten online eller på dit lokale posthus.

Omkring to uger før du flytter, vil du bekræfte med flyttefirma dine bevægelige datoer og tidspunkter, skal du sørge for indpakning er næsten færdig og dump eller donere noget, du ikke vil tage med dig. Dette hjælper de-rod og holder dig fra at flytte emner, du aldrig bruger til dit nye hjem.

Typisk en tjekliste som denne er meget mere detaljeret og informativ. Prøv at gøre en søgemaskine søgning efter "flytning eller flytte tjekliste" for at finde en, der virker for dig.

Flytning Information

Hvis du flytter til en ny by, vil du sikkert gerne lære så meget som muligt om denne by på forhånd. Hvis du ikke er sikker på, hvem de skal kontakte for at modtage udflytning information, kan du prøve at starte med din nye byens handelskammer. Gør en søgemaskine søgning på internettet eller find salen telefonnummer i en telefonbog og ringe til dem. Anmode om oplysninger om byen, spørge om skoler, restauranter, shopping og boliger i området. Mange Chambers 'har brochurer og vil sende dem til dig på din anmodning.

Hvis du har problemer med at finde et handelskammer, spørg ejendomsmægleren, du arbejder med. Ejendomsselskaber har normalt en omfattende liste over de oplysninger, du skal bruge, når flytter til deres by. Hvis din ejendomsmægler ikke har tilbudt en eller anden grund denne type oplysninger, spørg hende om det. Hun skal kunne sammensætte nogle oplysninger til dig.