Flyselskaber, Travel Inside Costa Rica

Flyselskaber, Travel Inside Costa Rica


Flyselskaber, der rejser indenfor Costa Rica giver en hurtig, nem og bekvem måde at komme fra den ene destination til den næste. Flytransport kan reducere den tid, du bruger på at rejse i stedet for at nyde alt det Costa Rica har at tilbyde. Selv om det er en relativt lille nation, kan tage en flyvning mellem destinationer være værd at bruge tid.

Costa Rica har en relativt veludviklet indenlandske luft industri, med en række udbydere tilbyder service til næsten overalt i Costa Rica. Medmindre dine rejseplaner omfatte road ture gennem costaricanske landskabet, bør du overveje at tage et direkte fly til din destination.

Populære flyselskaber, Travel Inside Costa Rica

Lasca Airlines

LACSA, (Lineas Aereas Costarricenses SA) er Costa Ricas nationale flag luftfartsselskab, og en førende national flyvning udbyder. Det har været i drift siden 1945 og er baseret på San Jose større lufthavn. Ud over indenlandske flyvninger har Lasca Airlines ruteflyvninger til 36 destinationer over hele verden. Den flyver nu under bemaling af TACA-koncernen.

Sansa Airlines

Med mere end 25 års erfaring i Costa Rica rabat flyrejser, Sansa Air er et regionalt datterselskab af LACSA, Costa Ricas nationale luftfartsselskab. Hovedkontoret ligger i hovedstaden San José, det har sin hub i Juan Santamaria International Airport (MROC), som er en 30-minutters kørsel fra centrum.

Sansa Costa Rica giver billige fly til mere end 15 byer over hele nationen. Denne bærer driver en flåde på seks Cessna Grand Caravan fly. En fri transfer af minibus leveres til Juan Santamaria lufthavn.

Nature Air

Tidligere kendt som Travelair, Nature Air blev etableret i 1991. Det giver hushjælp fra sin hub på Tobias Bolanos International Airport, kun fire miles vest for San José. Det har 74 flyvninger, der forlader dagligt til mere end 15 indenlandske destinationer. De fleste flyvninger tage et gennemsnit på 40 minutter, til ture, der ellers ville tage næsten en dag i bil. Der er daglige internationale flyvninger forlade hverdagen til Bocas del Toro i Panama.Many prestigefyldte hoteller, hytter og resorts bruger Nature Air som sit førstevalg. Flyselskabet tilbyder også fragtflyvning, samt dør-til-dør levering i San Jose, Quepos og Tamarindo.

Aeropostal Alas de Centroamerica

Dette er en billig, budget flyselskab baseret på Juan Santamaria International Airport, i San Jose. Dette private, Costa Rica er, er en forholdsvis ny udbyder i branchen. Grundlagt i 2003, Aeropostal Alas de Centroamerica begyndt operationer to år senere.

Private Flyrejser Charter

Air Charter service

Grundlagt i 1970, Air Charter Service giver eksklusive, private charterfly til både indenlandske og internationale destinationer. Denne indenlandske luftfartsselskab giver to passagerterminaler private, der sparer dig for tid og besvær for de lange linjer og mistet bagage, der er typiske for travlt terminals.In over at give dig mulighed for en række forskellige flytyper, Air Charter service gør brug af flere offentlige og privatejede landingsbaner til at flyve deres kunder til næsten enhver destination i Costa Rica. Flyselskabets flåde er certificeret af OACI (Organización de Aviación Civil Internacional).

Paradise Air

Dette førsteklasses luft charterselskab yder service til godt 33 indenlandske destinationer. Paradise Air er en af ​​Costa Ricas førende private tjenester charter flyrejse. Paradise Air er baseret på San Jose Juan Santamaria International Airport. Bortset fra luften charter, Paradise Airs tjenester omfatter faldskærmsudspring, sky-diving, ambulancefly og endda fast ejendom antenne ture.

I Land Flyrejser

De fleste af Costa Ricas i land fly vil få dig til din destination på mindre end en time. Derimod kan det tage dig næsten en dag at køre til det samme sted. Den bedste måde at reservere en flyvning på et flyselskab, der rejser indenfor Costa Rica er gennem et lokalt rejsebureau, ikke kun fordi de er bekendt med de lokale fartplaner, men også fordi det er lettere for dem at løse eventuelle problemer.