Flydende Vitaminer til autisme

Flydende Vitaminer til autisme

Er flydende vitaminer til autisme effektive behandlinger for sygdommen? Nogle vitaminer kan have en betydelig indvirkning på hjernens funktion og nervesystemet.

Hvorfor flydende vitaminer?

Forældre og pedeller af børn på autisme spektrum let kan genkende en indlysende fordel ved at anvende flydende kosttilskud i stedet for piller og kapsler. Liquid er lettere at administrere, hvilket gør processen meget lettere. Der er mindre risiko for kvælning, og den person, der er tillægget mindre tilbøjelige til at modstå. Tilføjelse flydende kosttilskud til drikkevarer er en simpel metode, der sikrer person tager den fulde dosis.

Nem administration er en stor fordel, men flydende vitaminer har andre tiltalende egenskaber til at overveje. Flydende kosttilskud virker med det samme, fordi du ikke behøver at vente for dem at opløse. Mange kommer i behagelige smag, som kan gøre dem lettere at tage.

Flydende kosttilskud kan gavne folk på spektret, fordi de er nemme at tage, og fordøjelsessystemet absorberer dem let.

Flydende Vitaminer til autisme

Det første skridt i at afgøre, hvilke flydende vitamintilskud til at bruge, er at tale med din læge eller dit barns børnelæge. Med sin vejledning, kan du oprette en plan for at tilsætte vitaminer til regime.

Vitamin D

Forskere fra Atascadero State Hospital tyder på, at mangler i D-vitamin kan spille en rolle i autisme, der konstaterer, at børn med engelsk syge, som også havde autistiske markører ikke længere havde tegn på autisme efter behandlinger af høje doser af D-vitamin

Hjernen har en vitamin D receptor, hvilket indikerer, at vitamin tjener et formål i hjernen. En undersøgelse fra Queensland Center for Skizofreni Research rapporterer, at fostrets udvikling hjerne er påvirket af mødre med lavt indhold af vitamin D (3).

Anden forskning har bevis for, at D-vitamin spiller en vigtig rolle i nervesystemet.

Kvinder, der har slægtninge med autisme kan have gavn af at tage D-vitamintilskud, mens gravid, og supplementet kan være nyttigt for folk med autisme. Det er dog nødvendigt mere forskning for at afgøre, om dette tillæg er en levedygtig behandling for autistiske lidelser.

B vitaminer

B-vitaminer spiller en rolle i nervesystemet, og dem, der mener, at autisme behandlinger bør omfatte biomedicinske behandlinger kan overveje denne gruppe af vitaminer. Autisme Ernæring fra Autisme Recovery Gruppen foreslår:

  • B12
  • B6
  • B1
  • Folinsyre
  • Calcium med magnesium
  • Vitamin C med E-vitamin
  • Omega 3 fedtsyrer

Venligst tage forsigtighed, når de overvejer metoder, der gør store krav, og dem, der tyder på kosttilskud bør erstatte evidensbaserede tilgange som anvendt adfærdsanalyse (ABA). Artiklen ABA Therapy vs. Biomedical behandling synes at sætte biomedicinske behandlinger mod adfærd terapier, hvilket tyder på, at det er bedst at "løse biomedicinske problemer først."

Hvorfor erstatte en evidensbaseret behandling med en eksperimentel en? Diskuter muligheden med dit barns behandling team til at bestemme den bedste fremgangsmåde.

Flydende Vitamin Formler for Autisme

Flydende vitamin formler for autisme er tilgængelige, herunder "forskningsbaserede" kosttilskud.

Agape er et vitamintilskud specielt til mennesker med autisme. Dr. Cindy Schneider, Medical Director for Center for Autisme forskning og uddannelse (CARE), udviklet formlen. Hun er en forælder til to børn på autisme spektrum.

Brug Forsigtig med alternative behandlinger

Vær forsigtig, når du bruger alternative behandlinger for autisme. Produkter som Agape kan tilbyde fremragende fordele, men de er ikke nødvendigvis en erstatning for evidensbaserede behandlinger.

Det er vigtigt at bemærke, at foreningen for Videnskab i Autisme Behandling (ASAT), at vitamin B6 med magnesium er fundet ineffektiv i at ændre adfærd i tre forskellige studier. Men undersøgelserne garanterer mere forskning. Ifølge ASAT, "Nej veldesignede undersøgelser har vurderet andre vitamin- og supplere terapier for personer med autisme spektrum forstyrrelser."

Mens vitamintilskud kan være en rigtig god idé for personer på spektret, er det nødvendigt at overveje bivirkninger. Desuden kan meget høje doser af vitaminer føre til overdosering.