Flydende Ernæring: Kan Kaffe Fungere som en morgenmad Stedfortræder?

Med den hurtige tempo i det moderne liv, har flydende ernæring vundet popularitet. Flydende ernæring er en hurtig måde at få næringsstoffer og kalorier. Er kaffe en sund form for flydende ernæring og skal du bruge den som en erstatning for morgenmad?

The Coffee Habit

Drikke kaffe er en vane for mange mennesker. Når du vågner om morgenen, kan tænde kaffemaskinen være den første ting du gør. Du kan være i en fart og tage din kaffe med dig eller stoppe på en café på vej til arbejde for din foretrukne kop flavored kaffe. Eller du kan drikker kun kaffe om morgenen, fordi du tror, ​​det vil hjælpe dig til at tabe sig.

Ernæring af kaffe

Morgenmad er en vigtig måltid, fordi din krop er gået i mange timer uden brændstof. At fremme sundhed, din krop har brug for en solid og sund morgenmad. Til at bære dig gennem din dag med fuld energi, du har brug for en velafbalanceret måltid i formiddag. Kaffe giver ingen næring. Den kan fungere som et diuretikum og gøre dig urinere oftere. Nogle mennesker også opleve, at drikke kaffe om morgenen fylder dem op og undertrykker deres appetit. Med hensyn til den type ernæring, som du har brug for i morgen, men kaffe tilbyder lidt gavn.

Måder at erstatte eller Tilføj til kaffe

Mange mennesker drikker kaffe med fløde og sukker, som tilføjer kalorier og ingen ernæring. Hvis kaffe er et must-have for dig i morgen, overveje at drikke det sorte. Hvis du ikke kan lide smagen af ​​sort kaffe, måske erstatte creme med fedtfattig eller fedtfri mælk eller en mælkeerstatning som sojamælk, rismælk eller mandelmælk. Disse alternativer tilbyde nogle næringsstoffer uden de kalorier og fedt af fløde. I stedet for sukker, måske anvende en lavt eller intet kalorieindhold sukkererstatning.

Hvis du vil drikke kaffe i formiddag, mener også at spise et stykke frugt, måske en banan. Eksperter anbefaler at gøre morgenmad er det vigtigste måltid på dagen. Du er bedre at gøre tid til morgenmad og spise fødevarer, der tilbyder dig sunde fedtstoffer, komplekse kulhydrater og proteiner. Skummetmælk, hele korn korn og din favorit frugt er alle gode Morgenmad indstillinger.

Hvis du er interesseret i sundere former for flydende ernæring, overveje at gøre sunde shakes om morgenen med din yndlings frugt, mælk eller mælkeerstatning. Protein pulver gøre for en sund tilføjelse til morgen shakes. De er især nyttigt, hvis du skal arbejde i morgen. Udøver på tom mave og kaffe alene vil sandsynligvis ikke give dig den energi du har brug for.

Konklusion

Kort sagt, kaffe er ikke en sund erstatning for morgenmad. Du har brug for næring af en velafbalanceret morgenmad til at bære dig gennem din dag, for at give dig energi til din træning regime og dine daglige opgaver. Hvis du skal drikke kaffe i morgen, overveje at gøre det til en del af en større morgenmad og ikke din eneste kilde til morgen ernæring.