Florida seniorer

Florida seniorer
Florida seniorer forsøge at få mest muligt ud af livet.

Florida seniorer er helt en indflydelsesrig og trendsættende gruppe af mennesker. Hvis du overvejer Florida som en af ​​dine steder at gå på pension, vi har nogle interessante fakta og tal for dig.

Virkningen af ​​Florida seniorer

Florida fører andre amerikanske stater i senior befolkning. Staten spiller en elskværdig vært til sine mere end 1.000 årlige nye beboere, cirka 17 procent af dem er pensionister. Statslige politikere har til hensigt at holde sit imødekommende løfte, også. Fra 2003 Destination Florida Udvalg fastlægges:

 • Modne beboere er rygraden i Florida økonomi, bruger mere end 135 milliarder dollar i 2000, næsten 15 milliarder dollaren mere end beboere i alderen 49 og under.
 • Florida seniorer over 55 år har en højere indkomst pr indbygger end yngre beboere - et gennemsnit på 25 procent højere.
 • Det pensionering industri, herunder boliger, lægehjælp, gæstfrihed, og rekreation, anses for at være en "renere" industri end fremstilling og dermed er bedre for miljøet.

Staten ønsker at ikke kun tiltrække seniorer med den vinkende kald varmt vejr, en senior-venlig atmosfære, bekvem ældresektoren, og en bred vifte af organiserede senior aktiviteter, men også holde dem ved kur deres indflydelse. For eksempel:

 • Mange pensionering samfund er designet med direkte input fra Florida seniorer. Virkningen er så stor, andre steder er at duplikere resultaterne.
 • Politikkerne for senior jobformidling og medarbejder fastholdelse konstant undersøges, baseret på aktiv deltagelse af Floridas seniorer. Floridas pilot initiativ "Profit gennem erfaring" er et program til at udvide de færdigheder af pensionister.
 • En anden Statewide initiativ Fællesskaber i en menneskealder, udfordrer kommunerne til at designe samfund til at sikre en bedre livskvalitet.

Lifestyles af Florida seniorer

Næsten hver samfund har en vis form for senior samlingssted, såsom en ledende center eller wellness center, men Florida seniorer gerne socialisere med hinanden på andre måder også. Her er blot et par eksempler.

 • Arrangementer sponsoreret af Senior Connection og Ældre Livsstil magasiner er gigantiske udstillinger specifikt catering til interesser pensionister.
 • Borgmesteren i Jacksonville, FL, tilskynder Florida seniorer at komme ud og omkring med borgmesterens særlige arrangementer for ældre borgere. Aktiviteter hele året omfatte særlige danse, gratis baseball spil, lovgivningsmæssige fora, bowling-turneringer og meget mere.
 • Livslang lærende vil nyde Senior Summer School, en Florida-baseret program, der kombinerer senior rejse med uddannelse. Grupper kan rejse i hele Florida og andre steder.
 • De Florida Erfaren Games stævner sammen atleter over 55 år.

Konklusion

Der er en række beslutninger for at gøre, før at flytte til en ny destination. Grant dig tid til at gøre den nødvendige forskning og gøre alle forberedelser til en nem overgang til Florida senior levende.

Yderligere ressourcer

 • Den Florida for Elder Anliggender. Få fakta om ældreboliger, medicinske faciliteter, leveomkostninger statistik, ældresektoren, og meget mere.
 • Ikke sikker på, du ønsker at tage den fulde Florida springet? Lær om livet som snowbird.