Flere tips til at forbedre dit vægttab

Hvis du er ligesom mig, er du sandsynligvis helt syge af slankekure, fordi hver gang du stopper vægten kommer oversvømmelser igen, og du blot kan ikke stoppe det!

Jeg har sat sammen endnu 10 vægttab tips til at forsøge at svaje dig væk fra slankekure køre og forsøge at sætte dig på en mere stabil og sund forløb vægttab.

Lets have et kig på dem:

Flyt More - benytte enhver lejlighed til at forbruge mere energi. Må ikke køre bil, hvis du kan gå, ikke gå, hvis du kan køre. Se aktivitet som en mulighed snarere end en ulempe. Generel bevægelse brænder en stor 70% af dine daglige kalorier så prøv at spise mindre og bevæge sig mere.

Vi holde udkig efter en hurtig, magisk, fedt tab, vægttab, sundhed og fitness mirakel, men hvad ville der ske, hvis vi anvendte den simpelt koncept spise mindre og bevæge sig mere.

Spis mindre junk food, og mere frugt og grøntsager. Få nogle regelmæssig cardio baseret træning. Få stærkere at beskytte din krop, forbedre din livskvalitet og vende din krop til en fedtforbrænding maskine. Holde sig til det i stedet for at give op efter en uge.

Må ikke kost - Hvis du tænker på at gå på en diæt for at tabe de ekstra pounds tro om igen. Langsigtet vægtkontrol gennem slankekure er næsten umuligt, af den simple grund, at kost fremmer kun kortsigtede løsninger.

På en diæt, vil du helt sikkert se lysere på vægten, men i de fleste tilfælde er det fordi du har dumpet et par pounds af kropsvæske, og ikke fordi du har mistet nogen betydelig mængde af kropsfedt.

Foderet må ikke arbejde - En af de vigtigste årsager kostvaner ikke fungerer er fordi de sender kroppen i sult-mode - en overlevelsesmekanisme for tidspunkter, hvor mennesker står perioder med hungersnød.

Skære ned på vores energiindtag får kroppen til at sænke stofskifte, hvilket reducerer dens evne til at forbrænde fedt. Samtidig, sult signaler stige, og vi hurtigt begynde at tørster høj energi fødevarer fyldt med fedt og sukker - de nøjagtige fødevarer, vi forsøger at undvære !!!

Foderet lægge på vægt - alarmerende, forskning har vist, at gentagne slankekure faktisk gør det sværere at tabe sig og lettere at sætte det på !!

Dette er fordi når du dumpe kosten og vende tilbage til normale spisevaner, faldet i stofskiftet skyldes kosten betyder, at dine gamle spisevaner faktisk repræsenterer overskud i kalorier. Ikke alene har du genvinde de fedtdepoter bare tabt, men du kan endda få lidt ekstra.

Foderet er usundt - en cyklus af hurtige vægttab efterfulgt af vægtøgning kan føre til tab af magert væv fra dine muskler og calcium fra dine knogler.

Det strimler også kroppen af ​​vigtige vitaminer og mineraler. For lidt mad betyder ikke nok energi til fysisk aktivitet. Slankekure får din krop til at spare energi, hvilket gør resultaterne sværere at opnå.

Diæter Gør Food The Enemy - Mad giver næring og komfort. Foderet kan gøre dig bange for at spise, fratage dig af en af ​​livets glæder.

At gå fra den ene mislykkedes kost til den næste kan forlade dig deprimeret og skabe en cyklus i skyld kampe mod mad.

En livslang Plan - Regelmæssig fysisk aktivitet og en sund, afbalanceret kost er ikke så glamourøst som hurtige løsninger, men de får bedre resultater.

Start med en ekstra træningspas og en mindre fed takeaway måltid om ugen, og gradvist arbejde hen imod en livslang plan for at nå dit bedste vægt.

Stikning med det - Hvis du ændrer den måde, du spiser eller motion for at tabe, så spørg dig selv dette spørgsmål. Kan jeg se mig selv stikning til denne rutine for livet? Hvis svaret er nej, så er det tid til at ændre det, du laver.

Vær realistisk - Et realistisk vægttab plan er omkring 1-2 pounds per uge. Hurtig vægttab ikke er fedt tab, men glykogen og vand. Hvis du tabe sig hurtigt, så vil du sandsynligvis vende tilbage til den vægt, hvor du startede så hurtigt som det blev tabt.

Sund kost - Øg mængden af ​​frugt, grøntsager, fedtfrie mejeriprodukter, fuldkorn og bønner, du spiser. Eliminer kalorie-tætte fødevarer såsom cookies, sukkerholdige desserter, chips, pommes frites, pizza, slik, kiks osv

Forskning i mennesker, der med succes har mistet en masse vægt og holdt det ud længere sigt viser, at langt de fleste lykkedes ved at indtage en fedtfattig kost høj i fiber kombineret med styrketræning og hjerte-kar-aktivitet.

Dit mål er at begynde at udnytte disse tips i din daglige vægttab regime at begynde at tabe konsekvent og med god.

Gary Matthews er forfatter til den populære fitness eBooks maksimalt vægttab og Maximum vægtøgning.
maksimum