Fleksibilitet øvelser for unge idrætsudøvere

At være involveret i sport kræver unge atleter til at udnytte fleksibilitet øvelser før og efter træning eller konkurrencer. Øvelser rettet fleksibilitet til at styrke centrale muskler, der støtter resten af ​​kroppen, fremme maksimale ydeevne og funktion.

Fleksibilitet øvelser for unge idrætsudøvere

Enkelt udstyr Guidede Øvelser

Unge atleter, der har adgang til en skole gym eller uddannelse facilitet findes adskillige nyttige stykker udstyr, som øger effektiviteten af ​​fleksibilitet øvelser. Genstande såsom medicin bolde, lette vægt barer, håndvægte og modstand bands er alle muligheder for nyttige stretching udstyr.

Vægtet Bending

Enten at have en medicin bold eller en ubelastet vægt bar fast med begge hænder. Gribe enten en, bøje fremad, rører jorden et par inches direkte foran begge fødder. Langsomt løfte bolden eller bar op med begge arme forlænges. Fortsæt, indtil stykke udstyr er lidt bag hovedet og halsområdet, så lænden buer. Denne øvelse giver en fuld krop stretch med ekstra vægt, rettet mod de hamstrings, glutes, kerne, arme og skuldre.

Core Rotationer

Hold en medicin bold med begge hænder et par inches over Naval region. Med fødderne mindst skulder bredde fra hinanden, dreje kroppen ved hofterne. Blæs luft fra mellemgulvet med hver rotation fra side til side, stramme de centrale og mavemuskler i processen. Denne motion øger spinal og core fleksibilitet, to vigtige egenskaber unge sportsfolk har brug for.

Lunges

Stå med begge hænder på hofter eller midsection. Skridt fremad med det ene ben ad gangen, der strækker sig med hver lunge. Det ene ben vil strække sig anderledes end den anden med hver lunge. Den førende benenes quadriceps bliver strakt, mens den bageste ben kalv og glute får en grundig forlængelse. Holding håndvægte med hver hånd tilføjer modstand, hvilket giver en styrke bygning attribut til fleksibilitet øvelse. Pause i lunge position med hver gentagelse øger balance ekstraudstyr.

Modstand armbøjninger og Vægtet Hanging

Hold en håndvægt af håndterbar vægt og størrelse mellem fødderne i en pull up position. Komplet flere armbøjninger med den ekstra vægt til lat, ryg og skulder strækøvelser. Tilføj mere vægt gradvist og hænge med fuldt strakte arme for en kerne og lat stretch.

Siddende Toe Touches

Sidder med begge fødder udvidet fremad og med begge ankler rørende, langsomt nå frem i et forsøg på at få fat i, og rør fødderne. Opsigtsvækkende indre og ydre områder af fødder giver en lidt anden strækning sensation. Brug en partner til at hjælpe med at skubbe den strækning videre, for en øget udvidelse af glutes og forstrækning muskler.

Øget fleksibilitet over tid

Unge atleter indeholder potentialet for vækst og øget evne i deres sport eller aktivitet af valg. Fleksibilitet, en egenskab udviklet over en lang periode, øger chancerne for en vellykket præstation og minimerer risikoen for alvorlige skader. Fleksibilitet øvelser ofte giver meget mere end simple strækninger; ting som øget koordinering hånd øje og smidighed opnås ved visse øvelser hjælper med at udvikle unge personers generelle sundhed og fysiske evner.