Fjerne uønskede Pet Hair

Fjerne uønskede Pet Hair

Fjernelse af uønsket dyrehår, ligesom at rydde op i gården, er blot en af ​​de priser, vi betaler for glæderne ved hund ejerskab.

Om Pet Hair

Det ser ud, uanset hvor meget vi rengøre, er hundeejere altid plaget med hundehår. Vi finder det på vores møbler, tæpper og tøj. Nogle gange kan vi selv finde det i vores mad, som enhver, der nogensinde fået hund hår i munden efter at have drukket de sidste bundfald i kaffekoppen kan bevidne.

Nogle racer kaste mere end andre, men medmindre din race er virkelig hårløs, fjerne hundehår bliver en del af spillet før eller senere.

Løse dyrehår kan også være mere end en simpel gene for nogle mennesker. Pet hår og skæl kan forårsage en mild til svær allergisk reaktion for mange mennesker, så fjerne dyrehår bliver vigtigere end nogensinde.

Fjerne uønskede dyrehår fra din hund

Det første skridt i at fjerne uønsket dyrehår fra dit miljø indebærer grooming din hund.

Børstning

Børstning din hunds pels på daglig basis er en af ​​de bedste måder til at fjerne uønsket dyrehår. En grundig børstning fjerner løs døde hår, før det har en chance for at flyde rundt i dit hjem. Den Furminator er et grooming værktøj, der hjælper dig med at børste ned i underuld at fjerne så meget løse hår som muligt. Børst imod den din hunds pels for størst effekt.

Clipping

En af de sikreste måder at fjerne dyrehår fra dit miljø uden at komme af med dit kæledyr er ved klipning din hunds hår kort. Mange kæledyr får halvårlige hår nedskæringer, der hjælpe med at holde dem til at kigge pæn, mens høj grad at reducere mængden af ​​hår bliver udgydt. Følg op med et bad to gange om måneden, og du vil holde allergener nede også.

Støvsugning din hund

Enhver slange med et vakuum vedhæftet fil kan blive en meget praktisk grooming værktøj til at fjerne uønsket dyrehår direkte fra din hund. En Pet Brush Vacuum Attachment giver dig mulighed for at børste din hund, mens alle de løse hår går direkte ind i vakuum slangen. Dette er en meget effektiv måde at fjerne uønsket dyrehår fra miljøet.

Fjernelse Pet Hair fra dit hjem

Støvsugning og fejning er de vigtigste måder til at fjerne hundehår fra dit hjem, og der er nogle redskaber, der kan gøre, at fjernelsen lidt lettere.

  • The Pet Hair Magnet er en slags hund hår sugefod, der bruger en riflet gummi kniv til at samle op de mest genstridige klamrer hundehår.
  • Dyson DC14 Animal Vakuum trækker mere uønsket dyrehår fra møbler og tæpper end almindelige husholdning støvsugere.
  • Den Oreck Vakuum giver en meget høj grad af sug, at selv trækker op dyrehår, der er indlejret i stof, og dens filtreringssystem fælder dander fra recirkulerende i rummet.

Fjernelse Pet Hair fra din Person

Lint pensler og tarvelige ruller er gode elementer til at holde på hånden til at fjerne hundehår fra dit tøj. Hvis alt dette ikke er tilgængelige, kan du improvisere ved at vikle scotch, maskering eller gaffatape rundt om hånden, klæbende side ud, og duppe dit tøj til at trække væk omstrejfende hund hår og fnug. Det fungerer som en charme.