Fitness Myter og falske overbevisninger

Som mener, at aerob træning er hemmeligheden til langsigtet vægttab

Selv fysiologer ofte fanget i delvis visning tænker, at "aerob motion forbrænder fedt." Sandheden er, du måske forbedre fedt frigivelse under aerob motion, men du kan brænde fedt som brændstof, når du er i en "aerob tilstand." Aerobic, per definition, tyder på, at du er møde iltforbrug. Det betyder, hver gang du er møde efterspørgslen efter ilt, du er i stand til at forbrænde fedt. Er du møde iltforbrug når du kører? Yup. Når du læser? Uh-huh! Når du sover? Du ved det! Hvis du lærer at balancere støttende spise med resultatorienteret motion, kan du flytte din krop i en tilstand, hvor det langsomt frigive og forbrænde fedt bogstaveligt hele dagen lang! For meget aerob træning, eller udøver over din krops momentan evne til at levere brændstof, kan faktisk resultere i et tab af muskel og metabolisk afmatning. Hvis du har været på et strengt aerobe program, og forsømt styrketræning eller støttende spise, er det ikke underligt, du føler som hvis du har undladt at få de resultater, du søger. Misforstå mig ikke. Jeg antyder ikke aerob øvelse er dårlig. Det er af afgørende betydning for at øge funktionen af ​​hjerte og lunger, og for bedre at levere næringsstoffer til hver eneste celle i din krop. Det er bare, at det skal ses som et stykke af den samlede puslespil, ikke løsningen i sig selv. En lille ændring i et træningsprogram er normalt nok til at vende denne fejl omkring, så forbedring er konstant og løbende!

Køb ind oplysningsspot Tilbud

Jeg vil gøre dette enkle. De ligger! Infomercials kan faktisk være at sælge potentielt værdifulde produkter, men ved at gøre kravene, der tyder resultaterne vil være hurtig, vil være let, og vil være et mirakel, der næsten altid krydse linjerne i sandhed og rejse ind hype og vilde fantasi. Du behøver ikke nogen oplysningsspot produkt. Faktisk kan noget, du kan købe fra en oplysningsspot blive fundet, måske under forskellige etiket, med andre steder, hvor ærlighed er mere tilbøjelige til at være et redskab i salget. Jeg ved, det ofte fristende at tro. De "viser" er meget godt produceret, men uden nogle "over toppen" hype og en meget omhyggeligt designet fristelse kendt som en "CTA" eller "opfordring til handling", der er ingen måde et effektivt produkt kan sælge i dette forum. Kontakt en kvalificeret fitness professionel, helst en certificeret af ACE eller NASM, til at vejlede dig i at gøre kloge fitness køb.

Brug af Scale som et redskab til Progress

Skalaen er ikke alt, intelligent. Du giver det alt for meget magt over diktere, hvordan du føler om dig selv. Det kan ikke skelne mellem fedt og muskelmassen. Det er faktisk muligt at tabe fedt og vægt mere på grund af muskel stigning. Det er faktisk støtter langsigtet fedttab. Endnu værre, kan skalaen foreslå du laver "store" på din kost ved at afsløre, at dine tabende pounds, men muskel tab vil resultere i en opbremsning af stofskiftet. Dommer fremskridt ved den måde tøjet passer, ved din refleksion i spejlet, og hvis du arbejder med en kvalificeret fitnesstræner, har din kropssammensætning målt i 90 dages intervaller. Smid skalaen!

At tro at løsningen er i en pille

De farmaceutiske virksomheder gør et par milliarder dollars på bekostning af dem, der søger vægttab. Ikke en eneste af de farmaceutiske udgivelser har haft nogen væsentlig indflydelse på at reducere fedme. Nogle, som f.eks Phen-Fen, har resulteret i dødsfald. Andre, afhængighed. Andre har medført bivirkninger spænder fra tarm-gener til organafstødning hos transplanterede patienter. Medicinalfirmaerne er forsker, hvordan de kan generere massive overskud ved at skabe noget, som "kommer" til støtte i vægttab.

Frugt og grønt udgør en "sund" Vægttab Plan

Ja, frugter og grøntsager er høj i fiber, fyldt med anti oxidanter og værdifulde fytokemikalier, og kan helt sikkert give brændstof til energi. En afhængighed imidlertid om "frugt og grøntsager" ofte sætter Dieters i et kalorie underskud. Fordi frugt er så vand tæt og de fleste grøntsager er ikke særlig høj i kalorier (i forhold til animalske fødevarer, nødder, mejeriprodukter, etc.), vægttab er normalt umiddelbart forestående, men kortlivet. Som enhver kalorie restriktiv diæt, kan det "sunde frugter og grøntsager" idé føre til tab af muskelmassen og vandtab. Minimering af komplette proteiner i tilfældige vegetarisk kost fører ofte til yderligere muskel katabolisme (kroppen begynder at foder ud af muskelvæv for brændstof), og over tid energi og metabolisme tilbagegang. Må ikke få mig forkert. Frugt og grøntsager er meget sundt! Det er bare, at det er langt nemmere at få alle de værdifulde næringsstoffer for optimal metabolisk funktion, cellevækst, muskel vedligeholdelse og energi, når måltider indeholder en støttende balance af proteiner og naturlige komplekse kulhydrater.

Det bør også bemærkes, at mens frugter er faktisk sunde, kan sukkerindholdet ændre blodsukker og mindske sandsynligheden for fedt frigivelse. Når frugt indtages med proteiner og essentielle fedtstoffer, er frigivelsen af ​​sukker i blodbanen bremset. Kan du være vegetar og være sund og passe? Selvfølgelig! Du skal bare være lidt mere uddannet i, hvordan du får de næringsstoffer du fjerne fra din kost, når du giver op animalske fødevarer. Der er mange vegetabilske fødevarer baseret på og kombinationer fødevarer herunder sojaprodukter, bønner, fuldkorn og nødder, der kan arbejde sammen om at udfylde de aminosyrer og mineraler, der oftest leveres gennem kød og animalske fødevarer. Kosttilskud kan også spille en værdifuld rolle for vegetarer, men et supplement program bør nøje designet af en person højt kvalificeret i ernæring. Bottom line. . . frugter og veggies er ikke sandsynligt, at være rygraden eller grundlaget for en vellykket vægttab program, selv om de helt sikkert kan være en værdifuld del af det.

Fælles Undskyldninger:

"Jeg kan ikke spise sundt, jeg spiser ud hele tiden"

Jeg har nogle gange tilbringe to uger på vej og mere end halvdelen af ​​mine måltider er i restauranter. Japanske restauranter er vidunderligt. De har som regel magert kylling og fisk (sushi og sashimi), nærende salater, og mange har brune ris. Restauranter er altid glade for at forberede ikke-marinerede kyllingebryster hvis anmodet om bagte kartofler ikke er tilgængelige, kan skiver tomater altid tjene som stivelsesholdige kulhydrater og vegetabilske markeringer kan normalt findes mellem valg af frisk salat veggies eller dampet side retter . Æggehvide omeletter er tilgængelige ethvert sted de knække æg at lave morgenmad. Havregryn er en stor side. Alle fine restauranter vil grill eller stege fisk på Deres anmodning. Når du lærer, hvordan du bestiller, kan du få støttende måltider overalt. Med nogle omhyggelig undersøgelse af menuen og salat bar, kan du endda få en anstændig måltid på Wendys !!!

Jeg er for gammel til at udøve

Sludder. Motion betyder blot at flytte på en måde, der øger blodgennemstrømningen og ilt levering og / eller udfordrende modstand for planlagte perioder. Hvis du er i stand til at gå, er du i stand til at udøve. Selv hvis du er begrænset, hvis du kan hæve armene eller løfte benet, kan du komme i gang. Jeg har arbejdet med klienter, der rapporterede at være i den bedste form af deres liv i deres 50'erne. Jeg har arbejdet med klienter, der gjorde utrolige resultater i deres 70 og 80 '. De fleste mennesker, der fortæller mig, at de er for gamle til at udøve. . . har ikke engang henvendt 49 endnu! Oh. . . og hyppigheden af ​​dette spørgsmål motiverer mig til at tilføje en sidste "fejl" til denne liste.

Efter en intens aerob træning med vægttræning

. . . En strategi, der kan give bagslag !!!!

Jeg kender mange af jer på jagt efter fedt reduktion blev undervist at din aerobe træningspas varmer op musklerne. En ofte overset fysiologisk betragtning indebærer energisystemerne på brug. Når du er i en aerob tilstand, kan din krop bruge fedt og / eller glukose (sukker lagret i muskler og lever som glykogen). Energien mekanisme for anaerob bevægelse (vægttræning) er rent glukose (glykogen) drevet. Hvis du gør din aerob træning først, risikerer du at bruge eller expending alle tilgængelige glykogen. Nu, når du flytter til din modstand motion, er der ingen brændstof i tanken! For at fremstille glukose til brændstof din vægt træning, kan din krop bryde ud muskelvæv til at bruge specifikke aminosyrer som råmateriale. Det betyder, at din intense træningspas kan resultere i muskel tab! Hvis du gør din vægt træning først, dine glykogen butikker er fulde, og når du flytter til din aerobe motion, kan tilgås fedt at møde energibehov. Hvis det var kompliceret, så lad mig gøre det enkelt. Hvis du ønsker at bevare muskler og forbrænde fedt, gør dit modstand øvelse først. Det er OK at gøre en lysintensitet aerob opvarmning i fem minutter før din vægt uddannelse for at øge blodgennemstrømningen, men det bør ikke betragtes din aerob træning session.Forget undskyldninger. Foretag en forpligtelse til dig selv og til dem, du elsker. Begynd en proces, der tager dig helt op til det bedste du nogensinde har været! Du kan gøre det! Ingen kommer til at gøre det for dig. . . tage ansvar. Tag kontrol. Og være forberedt på det mest bemyndigelse dramatisk positiv oplevelse af dit liv!