Fitness Celebs - Renee Zellweger: besejre den yo-yo effekt

Vægttab og vægtøgning i filmbranchen er næsten rutine. Inden for et par uger stjernerne regel nødt til at vinde eller tabe mere end ti kilo, og på kortest mulig tid. For eksempel, George Clooney, for filmen "Syriana" spise enorme pasta plader, og var 17 kilo overvægt medfører kredsløbsproblemer og rygproblemer. Et andet velkendt eksempel er den sydafrikanske ex-model Charlize Theron, for sin rolle som Aileen Wuornos i filmen "Monster", vinder 15 kilo. Kort tid efter afslutningen af ​​skyderiet de så pludselig genopblussen.

En af de mest påvirkelige af alle er Renée Zellweger med disse snoede "yo-yo effekt". Efter hendes rolle som Bridget Jones som hendes første film succes vundet Renee 20 kg. Derefter findes på den røde løber 4 uger senere, var hun 13 kg lettere. I en alder af 35 år og en størrelse 1,65 m vejer 48 kg, er det ikke nødvendigvis model størrelse, men ser på hendes kost og hendes sportsprogram er dette en ideel i mellem vægt.

Renée opnåede sådan en hurtigt vægttab uden yo-yo effekt med en blanding af kål suppe og Atkins kost. Den kål suppe var en særlig opskrift med ingredienser: forårsløg eller porrer, tomater, grøn peber, kål, gulerødder, flerårig selleri, persille, løg suppe, salt, peber, karry og chili for krydderier. Renée spiser denne suppe hver dag, og hver gang hun får sulten. Miraklet af denne diæt er, at det brænder fedt jo mere du spiser det. Den resulterende syre skyller kroppen, med tilføjelse af drikke to liter vand dagligt. I en uge med kål kost kan du tabe seks kilo. Men disse nedbrud kostvaner kan være yderst skadeligt, og bør holdes på et minimum af to gange om året.

I den anden uge Renée Zellweger fortsætter med Atkins kost, at en kost formular være rig på fedt og proteiner og kulhydrater som en fedtfattig kost. Afhængigt af følelsen af ​​sult, olier / fedt og proteiner, der forbruges i enhver mængde, mens pasta, brød, ris, honning, bælgfrugter, korn, frugt, grøntsager (som kartofler), tilsætningsstoffer sukker, nødder, frø og hærdede fedtstoffer (såsom margarine) undgås. Kun 8-10 glas vand om dagen er beruset. Renée holder denne diæt i yderligere 2 uger og mister yderligere fem kg. Men hun foretrækker Atkins kost, indtil hun når deres ønskede vægt.

Det er meget vigtigt at spise mindst 3 måltider dag ikke mere end 6 timer fra hinanden. På dette stadium alle taber vægt hurtigt afhængig af alder og køn, men også fra træningsbanen.

I dette tilfælde Renée Zellweger begrænser sig til 20 minutter af magt yoga og så meget bevægelse i den friske luft som muligt. Hun foreslår at spise meget langsomt, indtil den er mættet og unfelt. Nu en anden uge tilføjet 10 gram kulhydrater, og vægten skal derefter stige til reducere kulhydrater igen i 5-10 dage, så det forhindrer den frygtede yo-yo effekt.

At miste 13 kilo på fire uger og alt dette uden at yo-yo effekt er bestemt ikke let, men som vi ved Renée Zellweger beviser det at være muligt. Nu er der ingen undskyldning for at miste disse uønskede sommer pounds, som du ønsker fra. Selv om uret tikker og den første dag i din ferie nærmer sig.