Fitball Øvelser for dit helbred

I dag kan fitness industrien tilbyder et godt valg af programmer. Fitball er en af ​​dem. En stor bold bruges når du laver denne slags fitness har samme navn. Fitball ikke overanstrengelse din rygsøjle og led. Øvelser kan udføres på alle alderstrin, og hvor som helst, i et veludstyret motionsrum eller derhjemme. Lær mere om fitball nedenfor.

Fitball Øvelser for dit helbred

Historien om Fitball

Fitball opstod i midten af ​​det 20. århundrede. Fysioterapeuter bidraget til udviklingen af ​​denne tendens. Først Susan Kleinvogelbach, tilbage i 50-s i Schweiz, studerede rehabilitering mekanismer til patienter med cerebral parese, og derefter Joan Posner Mauer (i 80-s, USA), der anvendes bold øvelser til genoptræning af patienter med bevægeapparatet skader.

Hvordan Fitball Exericses Work

Den vigtigste funktion af fitball er at lette belastningen på rygsøjlen og lindre leddene, når det er nødvendigt. Som et resultat, folk med ledsygdomme, åreknuder eller overdreven vægt føler sig trygge nok, når uddannelse. Både unge og seniorer er i stand til at gøre Fitball øvelser.

Fitball øvelser forbedre din balance færdigheder og præcision af bevægelser. Som fitball er ustabil, er du nødt til aktivt at involvere flere muskelgrupper. Dybest set, er de strækkemuskler der tjener til at støtte kroppen i oprejst position og modvirke tyngdekraften kraft.

Fitball øvelser brænde også en masse kalorier, hvilket øger effekten af ​​træning.

Fitball eller Ridning?

Eksperter siger, at vibrationer vi føler at udøve med fitball er meget gerne ride på en hest i form af fysisk påvirkning. Balanceret, systematisk træning med gradvis stigende intensitet stærkt styrker muskel korset omkring rygsøjlen, forbedrer blod og lymfe cirkulation samt øger stofskiftet i intervertebrale skiver. Forbedringen i rygsøjlen tilstand, på sin side, har en positiv effekt på funktionen af alle indre organer.

Typer af bolde

Bolde kommer i forskellige størrelser og modstå statisk tryk op til 660 pounds. Bolde er lavet af ekstra kraftig PVC-materiale og er designet med BRQ (burst resistente kvalitet) sikkerhedssystem. Hvis punkteret eller skæres skyldes, at de ikke sprænges eller flade som luft langsomt kommer ud af hullet.

Fitball Størrelser

Fitball diameter varierer fra 17 "til 33" (45-85 cm) og er valgt afhængigt af højden.

  • under 60 "(152 cm) - 17" (45 cm)
  • 60 "- 65" (152 -165 cm) -21 "(55 cm)
  • 65 "-73" (165 -185 cm) - 26 "(65 cm)
  • 73 "-80" (185-202 cm) - 29 "(75 cm)
  • Over 80 "(202 cm) - 33" (85 cm)

Hvis du har hentet den rigtige størrelse, vil dine hofter være parallelt med gulvet, når du sidder på bolden.

Sørg fitball glider ikke, før du begynder at udøve. Når der trykkes lidt, bør det give omkring 1 "(2,5 cm) indad. Jo mindre elastiske fitball er, jo sværere er det at holde balancen. På den anden side, for blød fitball reducerer intensiteten af ​​øvelser.

Fitball fitness-programmer

Fitness program omfatter et sæt øvelser udført siddende eller liggende på en fitball. Højre kropsholdning er, når din krop og lår, lår og ankler, ankler og fødder er ved 90 graders vinkel, hovedet lidt op, lige ryg, håndfladerne fladt på bagsiden af bolden, fødder skulder-bredde fra hinanden og parallelt med hinanden. Denne holdning sikrer stabilitet og symmetri, som er afgørende for at opretholde en sund kropsholdning.

Fitball Øvelser for dit helbred

Siddende øvelser udvikler bækkenbund og er gode til forebyggelse af urogenitale lidelser som diskusprolaps livmoder og nyrer. Liggende øvelser i høj grad styrke tilbage og mavemuskler. Frem og tilbage gynger når du ligger på bolden hjælp til at slappe af og lindre rygsmerter. Øvelser i knæ-håndstilling forbedre blodcirkulationen i ægte bækken organer og lette rygsøjlen og dermed befri lændesmerter.