Fiskeri: isfiskeri Tips

Minnows vil fange alt

Der er ikke en fisk, der svømmer under isen, der ikke vil tage en minnow.

Der kræves Meget små flatheads for crappies og bluegills mens lidt større dem vil være tilstrækkeligt for gul aborre og walleyes. Northern gedde foretrækker 6-tommer tykke pølser eller suckers, eller endnu større minnows. Hook en minnow gennem læben eller bag finnen på ryggen. Undgå rygraden for at holde det levende. Minnows kan få lov til at svømme frit på en stram linje eller under en flyder til at holde dem i en bestemt dybde. Bare sørg for præsentationen er naturligt.

Brug en Fish Finder

Elektronik er blevet forbedret drastisk i de sidste adskillige år. Når en åben vand eneste værktøj, der er specielt designet is-lystfiskeri fisk locator kan fås og stigende popularitet. Bor flere huller i en sandsynlig område og derefter kontrollere hullerne, når du er klar til at fiske. Du kan finde god dækning eller endda holde bevæger sig hurtigt som en skole af fisk svømmer ved nedenunder dig.

Pak dine gear med kolde fingre i Mind

Pack små is lokkemad, lokker og flyder separat i plast sandwich poser. Forsøger at vælge blot én fra en sammenfiltret masse med kolde fingre er en udfordring, du ikke ønsker at møde.

Batteridrevet handwarmers er en velkommen tilføjelse til dit arsenal af kold-finger helbredelsesmetoder. Selv hvis du bruger en Handwarmer kun de få minutter det tager at indstille dine tip-ups, overvinde klodsede af frosne fingre vil gøre din tur på isen sjovere.

Safety First

Må ikke vove på isen uden is kløer. Disse billige hånd-størrelse bugt med en skarp spids skal være i lommen og let at komme til på alle tidspunkter. Går gennem isen er nemt, men at komme ud er svært, og uden is kløer for at få styr på isen for at trække dig ud med, hypotermi og drukning er kun få minutter væk.

For dem, der ønsker at være endnu mere sikker, en oppustelig vest, særlige beskyttelsesdragter og en mobiltelefon er uundværlige elementer. Mindst en kammerat med et reb at kaste er endnu bedre.

Regelmæssige stænger til Big Winter Fish

Hvis du målretter store nordlige gedde, steelhead ørred eller andre større gamefish gennem isen, bruge en almindelig varm-vand stang og open-faced spolehjul stedet for et tip-up eller lille is-stang. Store fisk kan gøre hakket kød af mindre gear.

Når du tilslutter en stor fisk, kaste stangen spidsen ned i hullet og kæmpe fisk derfra. Du vil undgå flosser linjen på isen og har mere plads til at spille fisken da den lunges og kører. Is på hjul og line kan overvindes ved at varme det op, og som midlertidigt skifte til en anden stang og hjul.

Fish forskellige Dybder til forskellige Bites

Brug din juridisk tilladt antal linjer til at fiske i forskellige dybder. Hvis du lægger alle dine lokkemad på samme sted, du kan gå glip af dobbelt bid og begrænse dine fangster.

Dobbelt bider på isen er fisk fanget på forskellige dybder, hvad enten de er fra samme skole af gul aborre eller den dybe nordlige gedde som den bevæger sig ind i området for panfish nipper på din fladere agn. Hold dine muligheder åbne i hele vandsøjlen.

Man kan få bluegill på en lokkemad og en crappie på den anden. Du kan også fange en aborre på hvert dybde du fisker. Du ved aldrig, hvad du vil fange på en dobbelt bid indtil du prøve.

Forbedre din fod på isen

Denne is kan være slick er en underdrivelse. Forbedre din fod omkring din hul ved at sprede et par håndfulde sand eller fint grus. Det kan ikke helbrede tendens til at tage et udslip, men kan bestemt forbedre situationen. Medbring en pose grus med dig på din is slæde eller selv en lille mængde i lommen.

Saml din egen Levende agn

Saml din egen levende panfish agn foran dine is-fisketur. Gyldenris larver findes i hævelser på stilke af Gyldenris planter. Opbevar pærerne i køleskabet eller fryseren i op til flere uger. Du må ikke knække åbne løgene, indtil du er klar til at bruge grub.

Gyldenris planter vokser på åbne marker og langs jernbanen senge og veje. De er som en ukrudtsplante, og ingen vil modsætte sig din tager dem. Hvis der er et hul i pæren formet hævelse, ikke gider at samle det. Den grub har enten modnet og forlod fabrikken eller et rovdyr er brudt i at spise det.

Tidlig Ice er den mest produktive

Tidlig is har den bedste bid. Når den første is former, fisk er stadig aktive og blive modige med sikkerhed dækning overhead. Fisk lavvandet med små larver og orme til panfish og brug minnows for
sandart og det nordlige gedde. En elritse vil endda tage en lejlighedsvis bas. Første is kan også være farligt. Når du først gå ud, bore et hul
og kontrollere, om isens tykkelse. Tidlig is kan være inkonsekvent og
vildledende.

Panfish Bevægelser

Under-the-isen bevægelser bluegills og crappies er ikke kun gjort horisontalt, men vertikalt så godt. Zooplankton er mikroskopiske organismer, der færdes i vandsøjlen på forgodtbefindende af vandtemperatur og bølger. De har tendens til at stige i usynlige skyer i morgentimerne og derefter synke igen i aften.

Panfish følg zooplankton bevægelser, spise, da de går. Lystfiskere vil finde fisk i forskellige dybder i løbet af dagen og bliver nødt til at justere fiskeriet dybder i overensstemmelse hermed.