Fiskeri: Destinationer Tips

Glem ikke tæt på hjemmet

Du tror måske, du ved alt om de fiskerimuligheder tæt på hjemmet, men gør du?

Der er strækninger af åen, floden backwaters, gamle grusgrave og damme, som du måske aldrig har hørt om. En kontrol med den lokale fiskeri klub eller agn butik kan være meget informativ.

Mange lokale hotspots er sæsonbetonet. River Run ørred, gydende panfish og den cykliske karakter af nogle fiskebestande kan gøre en lokal hum-tromlen spot en verdensklasse fiskeri natten over. Det kan ikke vare så du bliver nødt til at holde fingeren på pulsen, hvad der sker, selv i din egen baghave.

Det vilde dusin

Overskriften off til dit fiskeri destination er ikke bare en meget mere sjov i en gruppe, kan det spare dig penge, så godt.

Mange moteller og hytter vil give rabat for grupper. Prisen per person kan være betydeligt mindre end hvad du ville betale som en enspænder. Belægningsgrad på dagligvarer er også en måde, at en gruppe kan spare penge.

Opdeling af gas omkostninger, hotelværelser og købe mad i bulk kan slå en omkostning uoverkommelig tur i en overkommelig ferie.

Være klar til vejr

Fiskeri destinationer ofte plukkes på baggrund af glødende fisk rapporter og smukke fotografier. Ingen sagde, at det regner i denne ellers perfekt beliggenhed.

Selv om solen skinner, så sørg for du pakker en frakke til usædvanligt kolde morgener, regntøj til once-in-a-lifetime orkanen og nogle ekstra, tør fodtøj. Hvis vejret går sydpå din tur vil ikke nødt til at følge.

Hvis du er på vej ud i kulden, tage batteridrevet hånd og sok brænder med dig. De kan tage en masse elendighed ud af en udflugt. Ekstra batterier ville være et plus.

Pakke en artsspecifikke Tacklebox

Pack en tacklebox kun med agnen du skal bruge på din næste fisketur.

De fleste af os har alt tænkeligt proppet ind i den gamle tacklebox. Vi får panfish kroge, gedde crankbaits og lidt stinkbait, alt sammen i en sammenfiltret rod af kroge og lokke organer. Et par spidstang og en nedstryger, kan være forpligtet til at rette det hele ud.

For at undgå større frustrationer, sendt i nettet kun bas lokker i, hvis du er på vej til bas farvande. Lad alt andet derhjemme.

Eksotiske Fiskeri rejsemål

Tænk at besøge en eksotisk fiskeri placering for en én gang i en lifetime oplevelse. Fiskeri efter store russiske havkat, Sydamerikansk påfugl bas eller havet-run stripers er uden tvivl en oplevelse du vil ikke gentage ofte.

Brug et rejsebureau og klippe din hovedpine, og måske dine udgifter, i halve. Genopfinde den dybe tallerken, når det kommer til at rejse ud af landet for fisk er sjældent umagen værd. Dit rejsebureau kan endda være i stand til at line op en guide, der taler engelsk, og som kan give dig en chance mod dem trofæ fisk, du leder efter.

Lej en guide

Leje en vejledning kan være et smart træk, når du rejser til fiskeri destinationer, du ikke kender.

Guides kender ikke kun de hotspots men hvad lokkemad og taktikker arbejde i dem. En guide kan spare dig for en masse tid og hit-and-miss fiskeri ved indstilling du op, hvor der er fisk og vise dig, hvordan til at fange dem.

Leje en vejledning er ikke en garanti. Guides få skunked, også. Men den tid, du sparer, vil gøre udgifterne til vejledning værd.

Find en vejledning ved at søge den destination, du har i tankerne på internettet. Guides bliver ofte noteret på websteder dedikeret til søen eller floden, du er interesseret i eller på den lokale turisme site.

Wilderness fiskeri tips

Når du ankommer til din vildmark destination kan du være i for nogle overraskelser. Den første erkendelse af, at du vil have, er, at hvis du ikke bringe det med dig, du er ude af lykke.

Pak forsigtigt. Der er ikke nogen hjørne butikker rundt for at samle op, hvad du har glemt og efterladt derhjemme. Sørg for at huske Creature Comforts som bionedbrydeligt sæbe og en tandbørste.

Være sikker. Brug bevarelse kroge, så du kan tage krogen selv nemt Hold hyppige padle pauser, hvis du ikke er vant til kano og holde øje med din lejrbål. Læger kan være en lang måder fra.

Husk dit kamera. Lyder fjollet, men det er en tur, vil du ikke ønsker at glemme.

By ture, der vil overraske dig

Urban-området fiskeri er blevet næsten de vrede, det forekommer. Byerne er fremme af fiskerimuligheder inden for deres grænser, og i mange tilfælde lægger en masse penge i udviklingen søen, forbedring af levesteder og fisk strømper. Selv de større byer tilbyder park søer og damme, floden adgang og bådudlejning.

Spørg din bystyre for at finde ud af, hvem til at tale med om lokale fiskepladser. Mange af disse små pletter er overset og kan tilbyde op nogle gode fangster af panfish og lunker mellemstore havkat og bas.

Store flodsystemer flyder gennem byer kan være bonanzas. Bridge pilings, dæmninger og tailraces tilbyder fantastiske fiskerimuligheder, at kun en håndfuld af de lokale lystfiskere der udnytter.

Lodges vil gøre alt arbejdet for dig

Hvis du ønsker store fiskeri, ingen besvær og er villige til at betale for den bekvemmelighed, en fiskeri lodge er vejen at gå. Lodges tjene penge, når deres besøgende er at fange fisk.

Internettet er et godt sted at starte. Fiskeri indgiver annoncere på den lokale turisme og handelskammerservicer sites og er nemme at finde der. Udendørs magasiner er også gode steder at finde lodge programoversigter. Ord i munden fra venner er endnu et, og måske den mest præcise, måde at finde en god lodge.

Foretag telefonopkald til flere, før du beslutter, hvor lodge du vil besøge. Reservationer er standard billetpris, og du bliver nødt til at sætte nogle penge ned. Find ud af om lokale restauranter eller lodge måltider, pakke din fiskeredskaber og du er klar til at gå.

Picking dit fiskeri destination

Beslutte, hvor at fiske er afgørende for dit fiskeri succes. Hvis du leder efter hurtig handling, trofæ-klasse lystfiskeri eller bare et par fisk til at tage hjem for at spise, destinationen er en vigtig overvejelse.

Når du ved, hvad du ønsker at fange, pluk din destination omhyggeligt. Søg på internettet for kontaktoplysninger og kalde agn butikker, statslige havbiologer og turnerings kontakter og bede dem om henstillinger. Mange gange vil du finde ud af, hvor dine foretrukne arter er i øjeblikket rammer helt ned til specifikke steder på søen, eller endda ved hjælp af GPS-koordinater. Vi ved alle, at når vi begynder at tale fiskeri, vi virkelig begynde at tale.

Det næste skridt er at finde et sted at bo. Igen vil en søgning på internettet sætte dig på en dejlig campingplads, motel eller lodge, hvor du kan hænge din hat, mens du er ude på vandet.