Fisk og skaldyr: Muslinger Tips

Rengøring Clams

Vælg aldrig muslinger, der er tilhugget, knuste eller ødelagt på nogen måde. Vælg aldrig en musling, der er åben. Clams skal lukkes tæt og opbevares på et køligt område, hvor de kan trække vejret. Når du køber muslinger, straks pakke dem derhjemme, så de kan trække vejret, ellers kan de dø, før du koge dem.

Lige før madlavning, sættetid muslinger i tyve minutter i ferskvand. Som muslinger indånder, de filtrerer vand. Når ferskvand filtreres, clam skubber saltvand og sand ud af deres skaller. Efter tyve minutter, muslinger har renset sig af en masse af salt og sand de har indsamlet. Træk muslinger op og ud af vandet. Hæld ikke muslinger og vand i en belastende enhed, fordi den udstødte sand er sunket til bunden af ​​skålen. Hælde muslinger og vand i en belastende enhed vil få dig til at hælde sandet tilbage over muslinger.

Når muslinger er gennemblødt, skal du bruge en fast børste og krat off enhver ekstra sand, rurer eller andre oceaniske vedhæftede filer. Dette er den samme sidste metode anvendes, når rengøring muslinger.

Typer af muslinger

Der er to typer af muslinger. Blåmuslinger er spiselige og er, hvad du normalt finder på fisk og skaldyr markeder og restauranter. Ribbede Muslinger anbefales ikke til at spise; deres smag er noget bitter for de fleste mennesker.

Muslinger og muslinger Opbevaring

Muslinger og muslinger i skallen (live) bør anvendes inden for to til tre dage. Nogle skaller må åbne under opbevaring. Hvis det er tilfældet, skal du trykke dem. De vil lukke, hvis live. Hvis ikke, kasseres straks.

Lagring Levende muslinger

Opbevar levende muslinger i et enkelt lag på en bakke dækket med en fugtig klud i op til 2 dage. Kogetiden muslinger kan opbevares i deres væske i køleskabet i op til 3 dage eller fryses i op til 3 måneder.

Fordelene ved at spise muslinger

Ounce for ounce frisk mussel kød har omtrent samme mængde protein som oksekød bøf, skal mindre fedt, 25% færre kalorier og mange flere mineralske næringsstoffer.

Spise rå muslinger

Mennesker med hiv, aids, leversygdomme, bør hepatitus aldrig spise rå mussles, rå muslinger eller rå østers. Spise rå østers, muslinger og muslinger er meget risikabelt, fordi virus, bakterier og andre parasitter kan være til stede i disse skaldyr.

Rengøring Muslinger

De fleste muslinger sælges i dag, er opdrættet og leveres fuldt rengøres. Muslinger skal kun vaskes og skæggede. Til skæg, brug fingrene til at trække klump af hår- lignende strenge.