Firefighter Monumenter

Firefighter Monumenter


Mange brandmand monumenter er blevet rejst i hele USA for at ære dem, som er døde i rækken af ​​tolden. Hvert år bliver brandmænd dræbt enten ved at gemme andre fra brande eller gemme strukturer. I oktober 2007 havde 99 brandmænd døde i USA. Det største fra ét område var den 18. juni 2007, hvor ni reddere omkom i en Charleston, South Carolina, blis.

National Fallen Firefighters Memorial

I 1981 den amerikanske Fire Administration bygget et monument på campus af National Fire Academy i Maryland dedikeret til faldne karriere og frivillige brandmænd rundt nationen. Kendt som National Fallen Firefighters Memorial, det har en skulpturelle bronze malteserkors, et symbol, der er blevet vedtaget gennem årene af forskellige redningstjeneste grupper. Denne brandmænd monument blotter en kopi af dette kryds. Mindesmærket, som blev udpeget af Kongressen i 1990, har også en evig flamme, der brænder på sin base, og indeholder navnene på alle de brandmænd, der er døde siden 1981. Mindesmærket er åben for offentligheden hele året.

Når en brandmand dør i rækken af ​​tolden, er et flag fløjet halv stang over monumentet. Han eller hun vil derefter blive hædret ved en årlig mindehøjtidelighed. Servicen er sponsoreret af National Fallen Firefighters Foundation.

Brandmændene 'Monument

Den 11. september 2001 343 New York brandmænd døde under og efter terrorangrebet på World Trade Center. Som svar på disse dødsfald blev en brandmand monument afsløret i juni 2006 på den side af "10 Hus", som er hjemsted for Engine Company 10 og Ladder Company 10 og placeret på tværs af gaden fra World Trade Center. Det er den første store monument rejst ved Ground Zero, stående på 56 meter lang. Det er dedikeret til brandmænd ", som faldt og til dem, der fortsætte."

De midterste paneler af monumentet skildrer de to brændende tårne ​​lige som den anden stråle ramte World Trade Center. Der er også scener af brandmænd vaske deres ansigter og nogle fastsætter slangeledninger samt en træt brandmand nåede op fra en kantsten. Besøgende på mindesmærket, som er bundet til at blive en milepæl, kan skabe raderinger af den indskrevne navne på papir. For nogle er dette det tætteste, de nogensinde vil komme til, hvor deres kære døde. For andre, at se de navne, der er anført til sidst bringer nogle lukning.

Flere Firefighter Monumenter omkring landets

De fleste store byer har deres egen gengivelse af en brandfolk 'monument. Nogle af dem omfatter:

  • Illinois Firefighter Memorial: Opført i 1993 af Brandslukning Medal of Honor udvalg, den består af fire naturlig størrelse bronze brandmænd i fuld gear, et barn, en stige og en slange.
  • California Brandmænd 'Memorial: Beliggende i Sacramento, Californien, mindesmærket er en hyldest til de mere end 850 brandmænd, der omkom i rækken af tolden siden 1850. Det omfatter et mindesmærke væg, en bronzestatue med titlen "Fallen bror", og en anden statue kaldet "Hold Line."
  • Wisconsin State Firefighters Memorial: Bestående af en mur af ære og en statue, denne hyldest er også en del af en park dedikeret til at bevare mindet om alle faldne brandmænd.
  • Massachusetts Fallen Firefighters Memorial: Afsløret den 11. september 2007 indeholder det en statue af tre brandmænd omgivet af en malteserkors og en "Ring of Honor."